Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kdor spremlja določene skupine na facebooku (Skupina podpore Ivanu Galetu, Vseslovenska ljudska vstaja), ve kako so se zdeve odvijale. Že precej časa se je po teh skupinah klicalo k bolj nasilnim protestom in ko je AnonymusSLO (ki nima veze z pravim anonymusom) objavil, da bodo na "njihov" dan organizirani protesti, so se takoj pojavil objave v stilu: sedaj pa boste videli, dosti kolesarstva, sedaj gre zares in podobno.

1604914417237.png

B81

22. jul 2007
36.898
10.467
113
Vidim, da se nihce od vas ni bil udelezen v skupinskem pretepu in da mislite, da se dva (v tem primeru policist in razboritez) zmenita, kdo bo koga "boksno" :evil:
Ne bi takih klamfali.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
itak.
čakamo da en dunajski deček pride še k nam pa bo še vedno vlada tista ki ga je pripeljala.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.718
15.768
113
Ne boš verjel, ampak nekateri tiskarji (Schwarz na primer) simpatizirajo z desnico, istočasno pa levičarskim strankam tiskajo ves propagandni material za "masne pare". zakaj tudi kontra nebi mogli? ;)

Ne boš verjel ampak povsem verjamem, da je kaj takšnega povsem mogoče in potem že imamo nekoga, ki je neke sorte "financministr":D
Dejstvo je, da ves ta promo/protestniški material stane in da nekdo mora to plačti ali pa nek podjetnik prevzeti nase kot strošek. Iz lufta pač ni potegnjeno :)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.