Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Če bi vlada odstopila že spomladi, bi vsi, vključno s policaji, ostali lepo doma.

se strinjam. vse skupaj so zakuhali isti levicarji. isti ki sedaj p.i.z.d.i.j.o

policija samo opravlja svoje delo.

glede na dogajanje, so supernezni ...

ko bos naslednjic obravnavan s strani ta plavih, jih posprisaj z vodno pistolico, zaletavaj se v njih, zali jih, j.e.b.i jim mater ... pa da vidimo koliko dalec bos prisel ...

da zakljicim tvojo misel ... ce sarec spomladi ne bi odstopil, bi ocitno bil svet lepsi

torej ... grdi grdi sarec ti, ti, ti, bos dobil po riti ce bos se to delal

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ta ženska in še bolj njen tip sta se aktivno zaganjala v policiste. Ne gre tukaj za neke "slučajno mimoidoče", kot so hoteli pokazati nekateri mediji.

1604856295956.png

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Spet se govori v tem primeru o dveh nepomembnežih, ki sta jih upravičeno dobila po riti.

Srž problema so tisti, ki je upal policaja brcat v pričo ostalih policajev in nič odreagirali, ter dogajanja, ki jih ni na posnetkih.
Koliko neuravnovešencev so prebunkali tako, da še bodo 14 dni na slamico jedli?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.718
15.768
113
V četrtkovih izgredih v središču Ljubljane je bilo poškodovanih 15 policistov, pet od njih je moralo poiskati zdravniško pomoč, a jim ni bilo treba ostati na zdravljenju. Takšne sreče pa ni imela huje poškodovana oseba, šlo naj bi za fotografa Boruta Živuloviča, ki se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru. Policija nadaljuje intenzivno kriminalistično preiskavo, da bi identificirala vse, ki ji jih do zdaj še ni uspelo, zato prosi vse, ki imajo posnetke četrtkovih shodov, naj jim te posredujejo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Selektivno gledanje ti onemogoča, da bi na 3:28 skrajno desno vidil policista, ki je brez čelade, samo v podkapi... saj to veš, ampak trdiš, da tega ni...Poglej priponko 37651
Na 3:18, ko so se policaji zagnali v žensko in jo začeli pretepat, so zagotovo vsi policaji imeli čelado na glavi.
Torej ni res, da so žensko napadli zato, ker je nekomu staknila čelado.
Ja na 3:28 je res nekdo brez čelade, kje in kako jo je izgubil, ali sam snel se pa ne vidi, Možno tudi, da mu jo je snel kak od kolegov, ko se jih je 5+ zagnalo v eno žensko. Saj veš, ko podivjanim in lačnim psom vržeš plen se tudi malo med sabo pokoljejo. Ni vedno kriv najšibkejši.
Vsekakor v trenutku napada na žensko, so policaji čelade imeli.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Spet se govori v tem primeru o dveh nepomembnežih, ki sta jih upravičeno dobila po riti.

Srž problema so tisti, ki je upal policaja brcat v pričo ostalih policajev in nič odreagirali, ter dogajanja, ki jih ni na posnetkih.
Koliko neuravnovešencev so prebunkali tako, da še bodo 14 dni na slamico jedli?
In zakaj misliš da policaji niso nič ukrepali proti tistemu, ki je brcnil policaja, če ga je sploh kaj zadel?
Pa zakaj niso ulovili nikogar od tistih, ki so metali kocke vanje?
Hint: Najbrž zato, ker so to bili njihovi plačani provokatorji.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
In zakaj misliš da policaji niso nič ukrepali proti tistemu, ki je brcnil policaja, če ga je sploh kaj zadel?
Pa zakaj niso ulovili nikogar od tistih, ki so metali kocke vanje?
Hint: Najbrž zato, ker so to bili njihovi plačani provokatorji.
Čakam, da jih polovijo in predstavijo javnosti, drugače bomo žal morali razmišljat v smeri, režije...

• Všeč mi je

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kakorkoli že, to so huligani, ki so prišli delat intrigo. Glede na to, da so bolj "oster" nastop napovedovali tako "anonymus", kot razni bolj radikalni privrženci levice (diler Anis Ličina in podobni), je bilo biti tam, sredi tega zelo nespametno dejanje. Te novinarji bi pa tudi lahko malo bolj od daleč delali svoje delo. Saj je konec koncev že Zlatan na prejšnjih protestih obračunal z kamermanom, pa naj bi bili tisto miroljubni protesti.

Morda sem že govoril o tem, pa vseeno: pred dobrimi desetimi leti sem se čisto slučajno znašel sredi zelo brutalni izgredov v Krakowu. Mi smi bili tam naivni turisti, ki se niso pozanimali, kaj se v mestu dogaja. In dogajalo se je, neonacistični nogometni navijači so razbijali po mestu, kurili avtomobile, uničevali vse živo, bilo je tudi nekaj mrtvih itd... In ko to videš, si bedak, če se TAKOJ ne odstraniš.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Zakaj bi se pa kdo zbal če pa protesti niso bili mišljeni kot nasilni?
Saj protesti so bili mišljeni kot nasilni, da bodo, je napovedal Hojs že par dni prej.
Je že vedel, kaj je planiral. ,
Zato je izpraznil parlament še predno so se proteti začeli, tudi policajev, ki jih je tokrat bilo vsaj 3x več kot ponavadi, je moral poklicat že veliko prej, da so bili ob 16h vsi pripravljeni na mestu.

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Kakorkoli že, to so huligani, ki so prišli delat intrigo. Glede na to, da so bolj "oster" nastop napovedovali tako "anonymus", kot razni bolj radikalni privrženci levice (diler Anis Ličina in podobni),......
Oster nastop je prvi napovedal Hojs. Že nekaj dni prej. In ravno njegovi so začeli z intrigami, provokacijami, popisovanje mirnih udeležencev protesta, videli smo žensko, kako so jo napadli čisto brez potrebe.... Tudi njega šteješ pod radikalnega privrženca levice?

Boš rekel policaji lahko vse počnejo, kar si zaželijo nekaznovano. Oni so nad Bogom.
Tudi v LA so pretepli Rodneya Kinga, ker je prehitro peljal, posledica pa je bila 63 mrtvih, 2300+ ranjenih, materialna škoda pa je šla v miljarde.

• Všeč mi je

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.043
5.650
113
Ja samo to je naredil zarad preventive...ni pa Hojs napovedal da bodo nasilni iz strani policije...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Ja samo to je naredil zarad preventive...ni pa Hojs napovedal da bodo nasilni iz strani policije...
Ne bo držalo. Je napovedal, da bodo tokrat nasilni s strani policije. Sem ga slišal. link pa sam poišči če še kje obstaja.

Zakaj pa pri prejšnjih protestih ni pred protesti izpraznil parlamenta, pa poklical konjenice, pa policajev v tolikšnem številu? Pa je bilo udeležencev na spomladanskih shodih 10x toliko kot v četrtek?

• Všeč mi je

Kamele0N

23. jul 2008
42.043
5.650
113
Daj mi ga citiraj prosim semle...da vidim kje in v katerem delu izjave je strašil protestnike?

Mogoce pa pri prejšnjih protestih SOVA ni zaznala huliganov in narkokartela...tebe to ne skrbi? Da ti našmrkanci grozijo po centru mesta?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Daj mi ga citiraj prosim semle...da vidim kje in v katerem delu izjave je strašil protestnike?

Mogoce pa pri prejšnjih protestih SOVA ni zaznala huliganov in narkokartela...tebe to ne skrbi? Da ti našmrkanci grozijo po centru mesta?
Bolj me skrbi, da je tokrat huligane in narkokartel kar sam pripeljal na proteste. Kako pa pravzaprav ve, kdo so bili tisti razbijači, če nikogar od njih niso uspeli aretirat?

Da si vlada sama na protivladne protestnike sama pripelje provokatorje, ni nič novega ne pri nas in ne v svetu.

• Všeč mi je

Kamele0N

23. jul 2008
42.043
5.650
113
Da si vlada sama na protivladne protestnike sama pripelje provokatorje, ni nič novega ne pri nas in ne v svetu.
Maš point....se spomniš protestov 2012?

Še veš kdo je Danilo Türk? Veš da je paradiral skupaj z protestniki (kalbo se takrat še ni ukvarjal z politiko in ni skakal penast v luft kot sedaj pri Hojsu)

ne pozabi da molotovke so takrat bile zasežene metelkovcem...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.