Meni ni izgledala neka lepotica. sem šel zdejle pogooglat, da se jo spomnim.Ja ampak takrat še kot predstavnica ŠS...
Tudi kasneje ni bila prav dolgo v SDS....cist razloga pa ne bi vedel...oportunizem?
Ti je bla všeč?
Ja ampak takrat še kot predstavnica ŠS...
Tudi kasneje ni bila prav dolgo v SDS....cist razloga pa ne bi vedel...oportunizem?
Ti je bla všeč?
Če imaš familijo, si še vedno lahko član stranke. seveda če hočeš bit.
Samo njo so nategnili, v spregi z sds je organizirala protivladne proteste, potem so jo pa na kandidatno listo dali tja, kjer sds nima veliko podpore, pa je popušila. In šla.
v spregi z stranko je organizirala protivladne proteste, potem pa na kandidatno listo tja kjer nima veliko podpore.
Saj protesti so bili mišljeni kot nasilni, da bodo, je napovedal Hojs že par dni prej.
Je že vedel, kaj je planiral. ,
Zato je izpraznil parlament še predno so se proteti začeli, tudi policajev, ki jih je tokrat bilo vsaj 3x več kot ponavadi, je moral poklicat že veliko prej, da so bili ob 16h vsi pripravljeni na mestu.
Ne, kalbo takrat ni pisal sem gor tok, da bi ga ti zaznal. Se pa prepiraš z 123 sam da je ta v kontra.... Za đabe, tko da.... Še zmer Hojs ni imel kaj iskat tam, kot varovana oseba. To je pa vse. Od mene ne boš slišal od grdih nasilnih policajev, ker so naši zelo daleč od tega in so bli tokrat fejst premili.Maš point....se spomniš protestov 2012?
Še veš kdo je Danilo Türk? Veš da je paradiral skupaj z protestniki (kalbo se takrat še ni ukvarjal z politiko in ni skakal penast v luft kot sedaj pri Hojsu)
ne pozabi da molotovke so takrat bile zasežene metelkovcem...
Selektivno gledanje torej, kot sem rekel...Na 3:18, ko so se policaji zagnali v žensko in jo začeli pretepat, so zagotovo vsi policaji imeli čelado na glavi.
Torej ni res, da so žensko napadli zato, ker je nekomu staknila čelado.
Ja na 3:28 je res nekdo brez čelade, kje in kako jo je izgubil, ali sam snel se pa ne vidi, Možno tudi, da mu jo je snel kak od kolegov, ko se jih je 5+ zagnalo v eno žensko. Saj veš, ko podivjanim in lačnim psom vržeš plen se tudi malo med sabo pokoljejo. Ni vedno kriv najšibkejši.
Vsekakor v trenutku napada na žensko, so policaji čelade imeli.
Mogoče si pomislil da Sova pod novo vlado malo bolj miga in opravlja svojo nalogo? No to ne... vsega je in še bo 220 let kriv hudi stlic IJJ...Oster nastop je prvi napovedal Hojs. Že nekaj dni prej. In ravno njegovi so začeli z intrigami, provokacijami, popisovanje mirnih udeležencev protesta, videli smo žensko, kako so jo napadli čisto brez potrebe.... Tudi njega šteješ pod radikalnega privrženca levice?
Boš rekel policaji lahko vse počnejo, kar si zaželijo nekaznovano. Oni so nad Bogom.
Tudi v LA so pretepli Rodneya Kinga, ker je prehitro peljal, posledica pa je bila 63 mrtvih, 2300+ ranjenih, materialna škoda pa je šla v miljarde.
Eden od insajderjev - forumaš - trdi da so "zaznali", ne pa kdo, kje, zakaj.Mogoče si pomislil da Sova pod novo vlado malo bolj miga in opravlja svojo nalogo? No to ne... vsega je in še bo 220 let kriv hudi stlic IJJ...
Mater ste patetični levičarji.
Tu na alterju je poziv za na protest prilimal volilec desnice. In tudi sicer, sem že pred protestom zapisal, da vabila najbolj širijo desničarji.Zgolj razmišljam in ugibam. Kaj pa, če je Hojs napovedoval nasilne proteste in so se zaradi tega bolje pripravili, ker so po facebooku že dober mesec prej krožila razna vabila na resne proteste? Ne na zvončkanje in kolsearjenje, NEGO NA PRÓTEST.... sem videl in celo dobil nekaj povabil od raznih bumbarjev in nekih brezveznih čapcev...
Drži! Mene pa zanima kaj dela tip (civil) v sivi puhovki z UKVjem v roki, noben ga ne tika! Recimo na 3:20 ravno ko "tetico" na tla rušijo se znajde v prvem kadru z masko na bradi.
Ob 0:55 se meni zdi da he hotela svojega moža nazaj potegniti.
Ne boš verjel, ampak nekateri tiskarji (Schwarz na primer) simpatizirajo z desnico, istočasno pa levičarskim strankam tiskajo ves propagandni material za "masne pare". zakaj tudi kontra nebi mogli?Tudi Jenullovi kolesarji in vsa ostala kulturniška kompanija pa še kdo so bili že od samega začetka izredno dobro opremljeni z raznoraznim PR materialom v konkretnih dimenzijah ter velikih številkah, kar prav tako stane in kar je v bistvu dokaj čudno glede na to, da naj bi šlo za spontane proteste brez organizatorja. V takšnem primeru bi namreč pričakoval v glavnem mnogo različnih in doma narejenih transparentov ne pa da prevladujejo identični s konkretno velikim tiskalnikom natisnjenimi plakati v veliki nakladi. Morda so v obeh primerih v igri isti financerji.