Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.043
5.650
113
Btw....še par let nazaj si lahko v Google vpisal "protesti 2012 + Danilo Türk" in ga gledal v prvih vrstah z protestniki....ampak je preračunljivec zgleda revidiral zgodovino...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Je Turk tudi metal kocke?
Spomnim pa se tudi tistih demonstracij, ki jih je organizirala Katja Šoba, ki je kandidiralala na SDS-ovi listi za v parlament, kjer so tudi letele granitne kocke.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.043
5.650
113
Ja ampak takrat še kot predstavnica ŠS...
Tudi kasneje ni bila prav dolgo v SDS....cist razloga pa ne bi vedel...oportunizem?

Ti je bla všeč? :)

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Tudi kasneje ni bila prav dolgo v SDS....cist razloga pa ne bi vedel...oportunizem?

Meni ni izgledala neka lepotica. sem šel zdejle pogooglat, da se jo spomnim.
Je hitro odšla iz sds-a, so jo nategnili, so jo dali kandidirat v okrožje, kjer sds nima visoke podpore, pa je popušila.
In kaj naj še dela v stranki, če ni izvoljena v parlament?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Če imaš familijo, si še vedno lahko član stranke. seveda če hočeš bit.
Samo njo so nategnili, v spregi z sds je organizirala protivladne proteste, potem so jo pa na kandidatno listo dali tja, kjer sds nima veliko podpore, pa je popušila. In šla.

off the topic...men je ful hot kopač mrakova, sam glede na to da niti mož ni zdržal z njo...ja fotke pa prjatlca desanka..ampak to zgolj tko med nami..

pa ona od 20 pri desusu tud ni bla slaba. karl že ve kako je s svežim mesom

Če imaš familijo, si še vedno lahko član stranke. seveda če hočeš bit.
Samo njo so nategnili, v spregi z sds je organizirala protivladne proteste, potem so jo pa na kandidatno listo dali tja, kjer sds nima veliko podpore, pa je popušila. In šla.

pa hudobn janez jo je zlorabu...pa a nima punca pameti v tisti zadevi ki jo nosi na vratu, da bi morda seštela 2+2 pa vidla kaj in kako se bo izšlo? Konc koncev glih tolk je kriva in je k temu pripomogla kt janez/sds

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.430
3.739
113
v spregi z stranko je organizirala protivladne proteste, potem pa na kandidatno listo tja kjer nima veliko podpore.
ivan-gale-980x551.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.227
2.834
113
Lublana
Obišči stran
Saj protesti so bili mišljeni kot nasilni, da bodo, je napovedal Hojs že par dni prej.
Je že vedel, kaj je planiral. ,
Zato je izpraznil parlament še predno so se proteti začeli, tudi policajev, ki jih je tokrat bilo vsaj 3x več kot ponavadi, je moral poklicat že veliko prej, da so bili ob 16h vsi pripravljeni na mestu.

Zgolj razmišljam in ugibam. Kaj pa, če je Hojs napovedoval nasilne proteste in so se zaradi tega bolje pripravili, ker so po facebooku že dober mesec prej krožila razna vabila na resne proteste? Ne na zvončkanje in kolsearjenje, NEGO NA PRÓTEST.... sem videl in celo dobil nekaj povabil od raznih bumbarjev in nekih brezveznih čapcev...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Maš point....se spomniš protestov 2012?

Še veš kdo je Danilo Türk? Veš da je paradiral skupaj z protestniki (kalbo se takrat še ni ukvarjal z politiko in ni skakal penast v luft kot sedaj pri Hojsu)

ne pozabi da molotovke so takrat bile zasežene metelkovcem...
Ne, kalbo takrat ni pisal sem gor tok, da bi ga ti zaznal. Se pa prepiraš z 123 sam da je ta v kontra.... Za đabe, tko da.... Še zmer Hojs ni imel kaj iskat tam, kot varovana oseba. To je pa vse. Od mene ne boš slišal od grdih nasilnih policajev, ker so naši zelo daleč od tega in so bli tokrat fejst premili.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Kamele0N Ampak zezanja ti pa ne zmanjka, aneda spoštovani moderator. Penast v luft? Sej če ti praviš, da sem penast bo pa že držalo, seveda, saj ti tako praviš. In spet gremo na to, da se ob neki budalaštini izpostavi, kaj je nekdo leta 2012 počel.....

Mal kritične presoje ti manjka, pa sprejem kake debate. Se opravičujem za zbijanje tvoje takozvane avtoritete.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Na 3:18, ko so se policaji zagnali v žensko in jo začeli pretepat, so zagotovo vsi policaji imeli čelado na glavi.
Torej ni res, da so žensko napadli zato, ker je nekomu staknila čelado.
Ja na 3:28 je res nekdo brez čelade, kje in kako jo je izgubil, ali sam snel se pa ne vidi, Možno tudi, da mu jo je snel kak od kolegov, ko se jih je 5+ zagnalo v eno žensko. Saj veš, ko podivjanim in lačnim psom vržeš plen se tudi malo med sabo pokoljejo. Ni vedno kriv najšibkejši.
Vsekakor v trenutku napada na žensko, so policaji čelade imeli.
Selektivno gledanje torej, kot sem rekel...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.721
5.878
113
Oster nastop je prvi napovedal Hojs. Že nekaj dni prej. In ravno njegovi so začeli z intrigami, provokacijami, popisovanje mirnih udeležencev protesta, videli smo žensko, kako so jo napadli čisto brez potrebe.... Tudi njega šteješ pod radikalnega privrženca levice?

Boš rekel policaji lahko vse počnejo, kar si zaželijo nekaznovano. Oni so nad Bogom.
Tudi v LA so pretepli Rodneya Kinga, ker je prehitro peljal, posledica pa je bila 63 mrtvih, 2300+ ranjenih, materialna škoda pa je šla v miljarde.
Mogoče si pomislil da Sova pod novo vlado malo bolj miga in opravlja svojo nalogo? No to ne... vsega je in še bo 220 let kriv hudi stlic IJJ...

Mater ste patetični levičarji.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Zgolj razmišljam in ugibam. Kaj pa, če je Hojs napovedoval nasilne proteste in so se zaradi tega bolje pripravili, ker so po facebooku že dober mesec prej krožila razna vabila na resne proteste? Ne na zvončkanje in kolsearjenje, NEGO NA PRÓTEST.... sem videl in celo dobil nekaj povabil od raznih bumbarjev in nekih brezveznih čapcev...
Tu na alterju je poziv za na protest prilimal volilec desnice. In tudi sicer, sem že pred protestom zapisal, da vabila najbolj širijo desničarji.

Kaj pa če je Hojs želel tokrat dokončno obračunat z protestniki, da jih policaji premlatijo tako, da nikoli več ne pomislijo, da bi protestirali proti Janši?
Torej potrebuje veliko - ali vsaj najbolj zagrete protestnike (še desničarji so razširjali pozive), potrebuje in pripelje pa še skupino nasilnežev, ki bo napadla policijo, kar bi dalo povod, da policija obračuna s protestniki.
Nasilnežem obljubi, da jih policija ne bo ulovila, - tudi sam je po TV povedal, da je policija popisovala samo v začetku, smo videli tiste, ki jih policija zajebava, ker se kao ne držijo razdalje, ne nosijo maske, pozneje, ko se je napad zgodil pa je Hojs rekel, da niso več popisovali. In dejansko policija nobenega od teh, ki so metali kocke ni prijela, za tistim ki je brcnil policaja so samo mirno gledali, čeprav bi se lahko čisto lepo zapodili za njim in ga prijela. Aretirali so pa staro babo in njenega deda, pa nekoga ki ni dal osebne, pa še nekaj takih v tem rangu.

Neko metanje kock pa izurjenim policajem v polni bojni opremi (tako se je izrazil Hojs) nebi smelo delat nobenih problemov, imajo čelade, in ščite. pa 10x več jih je bilo kot nasilnežev. Sploh če mečejo kocke takrat, ko je zmenjeno- da se pripravijo (kot je poročal nekdo s terena).
To jim je kot navadna vaja.

Sicer pa, zakaj imajo policaji po besedah Hojsa bojno opreno? Ali se proti čemu borijo, ali niso tam da ščitijo?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Men se poraja tud vprašanje, kdo je to financiral. To da je bila cela LJ že mesece prej dobesedno prepravljena s pampfleti s pozivi k temu protestu, stane. Brezposelni fuzbaleski huligani si tega ne morejo privoščit.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.718
15.768
113
Tudi Jenullovi kolesarji in vsa ostala kulturniška kompanija pa še kdo so bili že od samega začetka izredno dobro opremljeni z raznoraznim PR materialom v konkretnih dimenzijah ter velikih številkah, kar prav tako stane in kar je v bistvu dokaj čudno glede na to, da naj bi šlo za spontane proteste brez organizatorja. V takšnem primeru bi namreč pričakoval v glavnem mnogo različnih in doma narejenih transparentov ne pa da prevladujejo identični s konkretno velikim tiskalnikom natisnjenimi plakati v veliki nakladi. Morda so v obeh primerih v igri isti financerji.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Tudi Jenullovi kolesarji in vsa ostala kulturniška kompanija pa še kdo so bili že od samega začetka izredno dobro opremljeni z raznoraznim PR materialom v konkretnih dimenzijah ter velikih številkah, kar prav tako stane in kar je v bistvu dokaj čudno glede na to, da naj bi šlo za spontane proteste brez organizatorja. V takšnem primeru bi namreč pričakoval v glavnem mnogo različnih in doma narejenih transparentov ne pa da prevladujejo identični s konkretno velikim tiskalnikom natisnjenimi plakati v veliki nakladi. Morda so v obeh primerih v igri isti financerji.
Ne boš verjel, ampak nekateri tiskarji (Schwarz na primer) simpatizirajo z desnico, istočasno pa levičarskim strankam tiskajo ves propagandni material za "masne pare". zakaj tudi kontra nebi mogli? ;)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.