Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
Na teh protestih niso le Jaša, Zlatko, Gale. Številnim drugim ni všeč, kar počnejo politiki, funkcionarji... Zloraba izrednega stanja pri nabavi ventilatorjev preko "svojih", zloraba položaja ministrice za brezplačno prenočevanje sinov, direkten vpliv politikov na policijo... itd. To tudi meni ni všeč in podpiram protestnike. Seveda, ko so bile volitve mi še nismo vedeli, kako bo počivalšek nabavljal ventilatorje, kje vse bo potovala Aleksandra, kaj bo počel Hojs. Trenutno stanje je tako, da so protesti postali nujno zlo. Treba je vedeti, če ne bi bilo korupcije, pa ne samo med politiki, tudi v zdravstvu, pri razpisih v gospodarstvu, bi bil standard Slovencev približno za vsaj 30% višji. Politika, ki podpira korupcijo je ničvredna. Hvala, ker sem lahko napisal svoje mnenje. :)

jaz bi se na tvojem mestu resno vprašal, da si zdaj tako presenečen nad obnašanjem politikov, kjer si pa vsaj prejšnja leta bil ko je bilo korupcije bistveno več ? prespal :D

slaba mojster, slaba.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
864
503
93
jaz bi se na tvojem mestu resno vprašal, da si zdaj tako presenečen nad obnašanjem politikov, kjer si pa vsaj prejšnja leta bil ko je bilo korupcije bistveno več ? prespal :D

slaba mojster, slaba.

Na to vprašanje verjetno ne boš dobil odgovora. Ker ga nočejo dati. Nihče od teh ljudi noče priznati, da so "njegovi" prav tako umazani - če ne še bolj. Lahko bi rekel, da so dvojna merila njihov moto. Ne vem kaj si sploh lahko mislim o takih ljudeh...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
In potem se obešajo na neko plačano bivanje ministrice, kar je pljunek v morje v primerjavi z Jankovičevimi 27 + 9 milijoni pokradenih eur. Ampak hej, Janković jim je zgradil mostove in jim ni treba več plavat čez Ljubljanico!
Pa obešajo se na nekega Tompsona, pa lepo te prosim no...kot da niso večji problemi v Sloveniji, kot pa nek neizvedeni koncert.

Dobesedno za norca imajo leve volilce, ki jim slepo verjamejo samo zato ker je nek Janez na čelu vlade, pozabljajo pa, da so v vladi tudi druge stranke. Ampak za vse je kategorično kriv Janez.
Tole si čisto mimosunil ali pa si gledal na Nori TV. Protestniki in tudi jaz sem proti vsakršni korupciji, pranju iranskega denarja, tudi jankovičevim in vsem, kar je kaznivega ali pa tudi ni. Nima veze, kdo je poglavar. Seveda trenutni poglavar koruptivne vlade je Janša. Govorimo o hudodelski združbi. Kolikor sem seznanjen, protestniki ne podpirajo levičarjev, tako kot trobi Nora TV. Če sem prav razumel, je ta podforum SDS-ov?

• Haha
Reactions: XXXL

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Na to vprašanje verjetno ne boš dobil odgovora. Ker ga nočejo dati. Nihče od teh ljudi noče priznati, da so "njegovi" prav tako umazani - če ne še bolj. Lahko bi rekel, da so dvojna merila njihov moto. Ne vem kaj si sploh lahko mislim o takih ljudeh...

OK. Kateri so tvoji? Niso koruptivni? Jih podpiraš? Da te obvestim, moji niso nobeni. Nisem levi, desni. Spadam v skupino 90% ljudi, ki imajo svojo glavo zato, da z njo mislijo. Sem proti korupciji kogarkoli. Po mojem tega nikoli ne boš razumel. Tako kot poglavar janšistov vidiš v protestnikih hudo zaroto.

• Haha
Reactions: cappy

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Kakšnih 10 let nazaj je bil na youtubu en posneteke enega njegovega intervjuja, kjer je govoril čez Slovence. Se spomni kdo? Ali pa celo, če ve kdo kje dobiti ta intervju?

Kar sem v preteklosti res po nesrečnem slučaju naletel na kakšen njegov intervju, kjer je z svojimi izjavami vedno pod vsakem nivoju normalnega osebka, je imel zmeraj veliko za povedati čez marsikoga, ne samo slovence. Le on je vedno najboljši in najpametnejši in oh in sploh...aja pa islam je tudi najboljša in edina sprejemljiva religija...

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.768
6.161
113
blizu močvirne prestolnice
Tole si čisto mimosunil ali pa si gledal na Nori TV. Protestniki in tudi jaz sem proti vsakršni korupciji, pranju iranskega denarja, tudi jankovičevim in vsem, kar je kaznivega ali pa tudi ni. Nima veze, kdo je poglavar. Seveda trenutni poglavar koruptivne vlade je Janša. Govorimo o hudodelski združbi. Kolikor sem seznanjen, protestniki ne podpirajo levičarjev, tako kot trobi Nora TV. Če sem prav razumel, je ta podforum SDS-ov?
Ha ha ha pa zakaj sebi lažeš? Če bi bilo tako bi šli z vilami ups baklami pred magistrat. Pa ne greste. Zoki še vedno koplje sedaj dela zopet nekaj v Rožni dolini pa ste vsi tiho. Mrevlje opozarja na korupcijo v zdravstvu, kdaj boste šli nad Mladino? Zakaj ne protestiate proti tajkunom(odlazek, hakl, petan...) kateri so večinoma "levi"? Pa kako to da od pisunov možje služijo na nacionalki? Sama korupcija.

• Všeč mi je
Reactions: Oakey

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Ha ha ha pa zakaj sebi lažeš? Če bi bilo tako bi šli z vilami ups baklami pred magistrat. Pa ne greste. Zoki še vedno koplje sedaj dela zopet nekaj v Rožni dolini pa ste vsi tiho. Mrevlje opozarja na korupcijo v zdravstvu, kdaj boste šli nad Mladino? Zakaj ne protestiate proti tajkunom(odlazek, hakl, petan...) kateri so večinoma "levi"? Pa kako to da od pisunov možje služijo na nacionalki? Sama korupcija.
Ne lažem. Očitno sem naletel na fanatika. Nisem fanatik. Nisem levi. Zgolj ne maram korupcije.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Protestniki in tudi jaz sem proti vsakršni korupciji, pranju iranskega denarja, tudi jankovičevim in vsem, kar je kaznivega ali pa tudi ni.
Lepo da si, dobrodošel v klubu v katerem nas je mnogo. Ampak protestnikom je glavni cilj doseči odstop sedanje vlade, predčasne volitve pa očitno niso neka smotrna antikorupcijska rešitev glede na to, da so praktično vsi trenutni politiki na SLO političnem prostoru enako oz. izjemno podobno delujoči (koruptivni).
Kaj pa mislijo, da bodo dosegli s predčasnimi volitvami? Edina možna sprememba je zgolj in samo nova, njim bolj všečna vlada iz česar sledi, da oni dejansko niso proti korupciji na splošno tako kot to javno razglašajo ampak so zgolj proti korupciji pri za njih napačnih ljudeh.

Pa še to - v kolikor jih res tako zelo moti korupcija in ostale svinjarije ne glede na politično/strankarsko pripadnost, kje za vraga so bili vsa ta desetletja do sedaj in kako to, da so se spomnili začet protestirat ravno v momentu, ko je mesto PVja po zaslugi Šarčevega odstopa prevzel Janša?

Kolesarji so večinoma hinavci, ki se skrivajo za populističnimi pravičniškimi parolami. Verjamem pa, da se med njimi najdejo kakšni tako oprani, da se v bistvu sploh ne zavedajo, da se borijo za prevlado druge strani istega kovanca "Korupcije & ostalega za narod nezaželjenega sranja". Predčasne volitve res ne bodo rešile tega problema, ki ga tako na veliko izpostavljajo.

Kolikor sem seznanjen, protestniki ne podpirajo levičarjev
Kaj ni večina protestnikov je liberalno/"moderno oz. edinopravilno"/prokulturno naravnanih in so torej prej levo usmerjeni ljudje kot kaj drugega?
Da pa levičarji nebi podpirali levičarjev pa nekako dvomim.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.071
113
Nuku`Alofa

Žal pa se VSI protesti proti korupciji, pravzaprav kar VSI protesti izvajajo izključno ko je na oblasti Janša (izjema so maribirski antikangla).

• Haha
Reactions: jonny77

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Aja, Kangla pa je bil levičar/komunist? :evil:

Prav za prav kdo desničarjem prepoveduje proteste ko vlada t.i. "levica"?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Žal pa se VSI protesti proti korupciji, pravzaprav kar VSI protesti izvajajo izključno ko je na oblasti Janša (izjema so maribirski antikangla).
Tudi to so že zdavnaj ugotovili na norem TV političnem trobilu. Nič ne gledaš? Tam imajo omejeno sposobnost ugotavljanja lastnosti ljudi. Poznajo samo 10% populacije. Torej SDS in 10 komunistov. Vse ostale normalne ljudi (90%) populacije Slovencev pojanšijo. Hočem reči, poskušajo. Označijo jih za komuniste, skrajne levičarje. Meni takšna delitev ne potegne. Tebi? So pa tudi na FB dve skupini SDS-ovcev. Greš lahko brat iste misli. Na kratko: Na protestih je 99,99% normalnih ljudi. Da je to res, lahko pogledaš posnetke s protestov na FB skupinah. Tam so študentje, študentke, delavci, delavke, uslužbenke, upokojenci, ki iskreno pričakujejo, da se bo korupcija zaustavila. Niso levi, niso desni. Vem, pričakujejo nemogoče. Treba je vedeti, če ne bi bilo korupcije v SLO bi bil standard višji vsaj za 30%.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.768
6.161
113
blizu močvirne prestolnice
Zanimivo bi bilo vedeti, kdo je to. :) Našteješ ali samo nabijaš, kar si izvedel iz brezplačnega janševega političnega trobila? :)
Zdravniki, pravosodje, šolniki, kulturniki, medijske osebe... jih imaš polno vsi pa pripadajo bivši lds ali sd. In ne, ne spremljam oziroma bore malo spremljam sds trobila, sem namreč antijanšist ampak tudi proti vsem gni... iz sd, levice lds in njenim naslednicam...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.071
113
Nuku`Alofa
Tudi to so že zdavnaj ugotovili na norem TV političnem trobilu. Nič ne gledaš? Tam imajo omejeno sposobnost ugotavljanja lastnosti ljudi. Poznajo samo 10% populacije. Torej SDS in 10 komunistov. Vse ostale normalne ljudi (90%) populacije Slovencev pojanšijo. Hočem reči, poskušajo. Označijo jih za komuniste, skrajne levičarje. Meni takšna delitev ne potegne. Tebi? So pa tudi na FB dve skupini SDS-ovcev. Greš lahko brat iste misli. Na kratko: Na protestih je 99,99% normalnih ljudi. Da je to res, lahko pogledaš posnetke s protestov na FB skupinah. Tam so študentje, študentke, delavci, delavke, uslužbenke, upokojenci, ki iskreno pričakujejo, da se bo korupcija zaustavila. Niso levi, niso desni. Vem, pričakujejo nemogoče. Treba je vedeti, če ne bi bilo korupcije v SLO bi bil standard višji vsaj za 30%.

Ne sledim noritv, spremljam pa kup drugih medijev. In VEM, da so protesti samo, ko je na oblasti Janša. Korupcija levosučnih teh tvojih "poštenjakov" očitno ne moti. In ne, nisem mulc, naslednje leto grem v penzijo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.051
5.658
113
Pa saj si si sam odgovoril z temi 90%...

Daj malo razmisli vsem tem "pojanšenim" skupno...

Levi milje....nek ali rastafarjan življenski slog (mladi)....stari pa, al so prisesani na službice še z pogodbami iz ex sistema (zaščiteni...vse pravice....dopusti ko se njim sprdne)....al pa peMzionisti...ki so etak še v Tito časih se zalimal...

Delovna raja etak nima časa protestirat....vsi na pogodbah po letu 2000....niti ne moreš vzet fraj brez da bi rit stiskal če ti bodo podaljšal....

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.