Ah, to kar počnejo politiki, funkcionarji zadnjih 30 let se tudi meni ne dopade niti malo...
... enako so ničvredni protestniki, ki imajo dvojna merila in jim je pri enih določena reč absolutno nesprejemljiva, pri drugih pa kar nekako "gre čez". Fuj in fej.
Ravno to je problem teh protestnikov, ker so oni prepričani (ali pa vehementno prepričujejo ljudi), da se vse slabe stvari, zlorabe itd. dogajajo samo od marca 2020 naprej, pred tem je bilo pa vse idilično. To mi je naravnost blesavo od protestnikov - jaz bi jih tudi podprl, če bi bili protestniki pošteni in bi protestirali tudi pri prejšnjih vladah. Ampak ne, takrat so bili "njihovi" na oblasti in takrat je vse OK, tudi takrat ko se krade na veliko in tudi bolj evidentno kot pa se to morda dogaja zdaj.
In potem se obešajo na neko plačano bivanje ministrice, kar je pljunek v morje v primerjavi z Jankovičevimi 27 + 9 milijoni pokradenih eur. Ampak hej, Janković jim je zgradil mostove in jim ni treba več plavat čez Ljubljanico!
Pa obešajo se na nekega Tompsona, pa lepo te prosim no...kot da niso večji problemi v Sloveniji, kot pa nek neizvedeni koncert.
Dobesedno za norca imajo leve volilce, ki jim slepo verjamejo samo zato ker je nek Janez na čelu vlade, pozabljajo pa, da so v vladi tudi druge stranke. Ampak za vse je kategorično kriv Janez.