.... Na protestih je 99,99% normalnih ljudi. Da je to res, lahko pogledaš posnetke s protestov na FB skupinah. Tam so študentje, študentke, delavci, delavke, uslužbenke, upokojenci, ki iskreno pričakujejo, da se bo korupcija zaustavila. Niso levi, niso desni. Vem, pričakujejo nemogoče. Treba je vedeti, če ne bi bilo korupcije v SLO bi bil standard višji vsaj za 30%.
ce bi bilo to res, da so na protestih normalni ljudje, ki iskreno pricakujejo, da se bo korupcija zaustavila, potem se tile petkovi izleti s kolesi ne bodo nikoli nehali. neglede na koalicije in stranke v njih.
ker pa so se protesti zaceli takoj, ko je jansa prevzel vlado, potem teh 99,99% normalnih ljudi ne ve kaj dela ali pa je popolnoma zaslepljenih ... sigurno pa ne zaustavlja korupcije. ker ta je vseskozi prisotna ze od prej.
drugace ne gledam televizije, razen kaksne tekme, me pa vseeno zanima, kdo je ta nora TV o kateri vseskozi delas reklamo?
+ to, da bi protestirali tako proti levim kot proti desnim. Tako pa očitno ne bomo nikoli dočakali protestov proti dosmrtnem ljubljanskem šerifu.ce bi bilo to res, da so na protestih normalni ljudje, ki iskreno pricakujejo, da se bo korupcija zaustavila, potem se tile petkovi izleti s kolesi ne bodo nikoli nehali. neglede na koalicije in stranke v njih.
ker pa so se protesti zaceli takoj, ko je jansa prevzel vlado, potem teh 99,99% normalnih ljudi ne ve kaj dela ali pa je popolnoma zaslepljenih ... sigurno pa ne zaustavlja korupcije. ker ta je vseskozi prisotna ze od prej.
drugace ne gledam televizije, razen kaksne tekme, me pa vseeno zanima, kdo je ta nora TV o kateri vseskozi delas reklamo?
+ to, da bi protestirali tako proti levim kot proti desnim. Tako pa očitno ne bomo nikoli dočakali protestov proti dosmrtnem ljubljanskem šerifu.
Sedaj bom jaz zapisal nekaj, kar 8888 trobi že 15 let ... Če bi želeli na bolje, bo potrebna popolna lustracija s pravnim sistemom vred.
Je to sploh mogoče? Bojim se da ne.
Kje sem pa napisal, da je levi? Pozitivna Slovenija je sicer leva stranka, vsaj tako se sami klasificirajo. Ampak moj post je bil mišljen kot, da bi normalen človek protestiral v vseh primerih, ne samo, če na oblasti stranka, ki je ne mara. Sicer pa Slovenija nima ne prave levice ne prave desnice imho.A ta je levi? Po kakšnih znakih spoznaš levega?
Kaj še čakaš, pejd protestirat+ to, da bi protestirali tako proti levim kot proti desnim. Tako pa očitno ne bomo nikoli dočakali protestov proti dosmrtnem ljubljanskem šerifu.
Nimam časa, imam službo in druge obveznostiKaj še čakaš, pejd protestirat
Ker mi niste (ne le ti) odgovorili na osnovno vprašanje, še enkrat (retorično) sprašujem, kar z rdečo predelavo tvojega teksta:
"In VEM, da so protesti samo, ko je na oblasti Janša. Korupcijalevosučnihdesničarjev teh tvojih "poštenjakov" očitno ne moti," saj bi sicer protestirali večino časa po osamosvojitvi, ne pa zgolj svečkarli pred sodišči. Očitno jim koruptivno stanje odgovarja, ali pa so zgolj leni, ker na neumnost sploh ne upam pomisliti.
In še enkrat: kot primer protestov izven janševegačasa vladanja dajete Kanglerja. Cmon! Kangler levičar?
Si pozabil na Janšev krožek pred sodišči?
Poskušaj se postaviti v skupino normalnih ljudi, ki jih je cca 95%, ki niso vladni fanatiki za vsako ceno. Pa še enkrat napiši svojo misel.
Korupcija še zdaleč ni edini razlog za proteste.
Folk pač ne mara fašistov.
vem pa, da je vecina bivsih studentov fdv-ja, levicarjev. predavatelji jih hote ali nehote pretvarjajo v levo razmisljujoce osebke.
ze samo ukinitev moskih WC-jev pove dovolj ...
Pol te že ne moti dovoljNimam časa, imam službo in druge obveznosti
V teoretičnem primeru popolne lustracije - koga potem "posadit na prestol"?
Ali pa nekaj bližje realnosti - v primeru odstopa vlade in predčasnih volitev - kdo bi bil zmožen zmagati ter dejansko vse skupaj zapeljati v pravo smer?