Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Za njega sem napisal da je IDIOT! lahko ponovim še 100X - Rene Volker - lahko ga poguglaš pa ti bo upam vse jasno. naj bo srečen, da ga je samo policija popisala, drugič ga bo folk linčal, ampak bo to spet napad na transvestite, geje, levičarje, alternativce,... Bik pa je star čez 40.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Če zanemarimo ukrepe in "ukrepe" povezane z epidemijo COVID-19, me res zanima kaj takega, razen vseh možnih zamenjav na strokovnih in "strokovnih" funkcijah je ta vlada naredila v 60 dneh?

In ne nisem prebral niti tega kar si nalepil - se mi bruha ob vseh možnih komentarjih z obeh "levih" strani!
Kaj pa bi morala naredit v 60 dneh? Dvignit socialne na 700? Odpret meje za begunce? Dat v arest sdjevske tihotapce ljudi?

torentino

Majstr
8. sep 2009
387
344
63
Ne bi o tem
To so težki problemi. Z ihto in obmetavanjem z lopovi med enimi in drugimi se ne bodo rešili, zadeva lahko le eskalira. In to bo dobro le za tiste, ki ribarijo v kalnem.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kaj pa bi morala naredit v 60 dneh? Dvignit socialne na 700? Odpret meje za begunce? Dat v arest sdjevske tihotapce ljudi?
Jaz nič ne trdim; tukaj imaš mnenje o katerem teče debata:

Čez sedem let vse prav pride, pravi star slovenski pregovor. Več kot očitno tudi to, da je po sedmih letih spet na oblasti Janez Janša. In to dva cela meseca oziroma zgolj pičlih 60 dni. Zdi pa se, da gre že za celo večnost.
To je prva in morda celo najočitnejša razlika med njegovim vladanjem in vladanjem Marjana Šarca. Pod Janšo se je v 60 dneh zgodilo več kot pod Šarcem v letu in pol. Medtem ko je Janševa vladavina nepristranskemu opazovalcu videti kot napet politični triler, Šarčeva deluje kot turška telenovela. Vedno se nekaj dogaja, ampak nikoli se nič zares ne zgodi

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
denarja je preveč, jamrajo pa tako vsi. Ni za vojsko, ni za zdrastvo, ni za šprt, ni za kulturo ni za kurca palca, ceste hin. Vse pa se subvencionira. Hitro se da vse rešit. Je pa res da rabiš diktaturo.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
denarja je preveč, jamrajo pa tako vsi. Ni za vojsko, ni za zdrastvo, ni za šprt, ni za kulturo ni za kurca palca, ceste hin. Vse pa se subvencionira. Hitro se da vse rešit. Je pa res da rabiš diktaturo.
Tu ti bodo zaj vsi pluse talali, v petek pa jih bo vecina sla na pecikl...

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Jaz nič ne trdim; tukaj imaš mnenje o katerem teče debata:

Čez sedem let vse prav pride, pravi star slovenski pregovor. Več kot očitno tudi to, da je po sedmih letih spet na oblasti Janez Janša. In to dva cela meseca oziroma zgolj pičlih 60 dni. Zdi pa se, da gre že za celo večnost.
To je prva in morda celo najočitnejša razlika med njegovim vladanjem in vladanjem Marjana Šarca. Pod Janšo se je v 60 dneh zgodilo več kot pod Šarcem v letu in pol. Medtem ko je Janševa vladavina nepristranskemu opazovalcu videti kot napet politični triler, Šarčeva deluje kot turška telenovela. Vedno se nekaj dogaja, ampak nikoli se nič zares ne zgodi
Jaz mislim, da sarec enostavno ni sposoben politik in vprasanje, ce se kdaj kaj sam odloci ali le caka na druge. Tocno sem vedel, da ga morm volit in skoda, da ni dobil (na preds.volitvah).

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
[/QUOTE]
Granitne kocke so tudi padale recimo v času Pahorjeve vlade...

Ah, saj res, my bad, na te granitne kocke v času študentskih protestov sem pozabil ja. Nekateri so takrat prišli tja (citat) "ker je (bil) žur, drugi (študentska organizacija) pa zato, ker je obstajala resna možnost, da jim porežejo financiranje. Za moje pojme neprimerljivo z dandanašnjimi protesti. Edini primerljivi so bili tisti "vseslovenski" protesti, ki pa so bili, če se ne motim, prav tako proti Janši...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, to je bil direkten poseg v demokracijo.
Če ga vlada serje - naj tudi trpi oz. požre svoje sranje. Ne pa da naščuva novinarčke, da potem razpihujejo, "kako so bili na delu vandali ... bla bla bla.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
kaj pa tole?
A to so tud levi protesti tistih na državnih dojkah? Dejte mal pameti v čelade.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Sem si malce osvežil spomin, tisti prvi vseslovenski protesti so se začeli v MB proti Kangleru (SDS, zato sem verjetno imel v spominu proti Janši), to je bila "gotof si" scena leta 2012, ki se je nato razširila po bolj kot ne vsej Sloveniji.
Vzamem nazaj tisto proti Janši.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Pepe

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Valda mi stajerci se nonstop nekaj bunimo, potem pa se drugi zacnejo...potem pa vodni top kupimo...ja, ko bla kresalka, je se blo lusno...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ja, prvi protesti te vrste so bili proti Kanglerju. Zadaj je bila velika in resna mašinerija. Tudi mene so vabili, da pridem, čeprav sem 100 km od MB.
V bistvu vse v stilu Miloševićevih mitingov istine, le da so se mediji dopolnili še s sodobnimi mediji.

Zadnji kolikor toliko resni protesti na ozemlju Slovenije so bili ob procesu četverici in branje majniške deklaracije. Vsekakor pa tudi to precej odstopa od kakega taborskega gibanja, ki so ga bili sposobni naši predniki.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Večina petkovih kolesarjev se v časih v katerih si se ti zataknil sploh še ni rodila in jih boli qrac za miloševičeve mitinge. Vem, to je ravno kontra kot nekaj generacij pred njimi, ki najraje obuja spomine in se prepucava o časih ko jih še ni bilo. Verjamem pa da me boš zdaj demantiral s fotko paceinta z jugo zastavo in tremi starci s partizanskimi kapami, ki se pofočkajo na vsaki procesiji.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.