Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.457
661
113
in potem
na US

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
Rumena kravata?
Zdej je na vrsti bela srajca, pa modra obleka, pa konjak rjvi čevlji!
Pazimo se barv v glavi!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz sm ze dojel. Tudi jaz imam zadržke proti tej bicikljadi. Sploh kak je bila izkoriščena.
Bolj se bojim da nekateri drugi niso in nebodo

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Tle bom pa nekaj direkt povedal pa naj mi zameri pol slovenije. Tilen Artac ima isto izobrazbo kot posameznika v duetu 2chellos, celo povprecje je imel boljse, izjemno inteligenten clovek, poln talentov. Ampak, ko se je sparil z rtv plus radijsko oddajo GA GA je njegova kariera strmoglavila. Sedaj za prezivetje spila klovna na nacionalki ter poje otroske priredbe pesmi. 2chellos pa sluzita milijone plus kup obozovalk.
Tudi tako se pri nas utisa ljudi. Jure Godler podobna usoda. Zlati otrok Universität Mozarteum, pri skoraj 40 letih voditelj milijonarja in bedne humoristicne oddaje.

Fucking shit!

• Žalosti me
Reactions: sajkek

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Vsak dela vsaj približno tisto kar si želi :)
Artač je soliden oponasevalec. To mu noben ne more vzet :) in če to rad počne potem zakaj ne. Če tebi ena stvar ni zabavna to se ne pomeni da ni drugemu. Slovenci pa tak ne vejo kaj je to humor. Fakt!

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Tle bom pa nekaj direkt povedal pa naj mi zameri pol slovenije. Tilen Artac ima isto izobrazbo kot posameznika v duetu 2chellos, celo povprecje je imel boljse, izjemno inteligenten clovek, poln talentov. Ampak, ko se je sparil z rtv plus radijsko oddajo GA GA je njegova kariera strmoglavila. Sedaj za prezivetje spila klovna na nacionalki ter poje otroske priredbe pesmi. 2chellos pa sluzita milijone plus kup obozovalk.
Tudi tako se pri nas utisa ljudi. Jure Godler podobna usoda. Zlati otrok Universität Mozarteum, pri skoraj 40 letih voditelj milijonarja in bedne humoristicne oddaje.

Fucking shit!

Če bi mu bil cilj služit miljone in špilat pop priredbe za ruljo (oh wait, to je nekaj popolnoma drugega kot počne zdaj) ne bi nikoli čela špilal.

• Haha
Reactions: Romzi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Vsak dela vsaj približno tisto kar si želi :)
Artač je soliden oponasevalec. To mu noben ne more vzet :) in če to rad počne potem zakaj ne. Če tebi ena stvar ni zabavna to se ne pomeni da ni drugemu. Slovenci pa tak ne vejo kaj je to humor. Fakt!

v tujini igralci in podobno kdaj kako vlogo zavrnejo, da se ljudje ne zasičijo al pa da se ne ujamejo v določen tip lika.

kdaj je kak slovenski igralec že kdaj zavrnil vlogo? never.

pa mislim da ne zato ker bi jih vse veselilo, ampak ker majo tud oni položnice.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113

Fucking shit!

In katero supermoč/znanje/talent si pa ti izkoristil tako dobro, da ni ni bil izgubljen?

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
On je forumski superman

1f9b8-2642.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.