BicikeLJ

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.407
488
83
::1/128
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Sedaj so mi odgovorili s supporta, zakaj naj ne bi delalo ... pazi to ... Visa Electron ni podprta.
hysterical-1.gif
Frend se je pa z identično kartico registriral pred mojimi očmi brez problemov.

Hm jst sm tud probu z dvema Visama Electron (mojo in od seke) in ravno tako ni delalo. Sem mislu, da je zarad varnosti, kao ker ti ne morjo tistih 350€ dol vzet, če jih nimaš (čeprav ti jih tud na kreditni ne morjo, če ni dost limita). No zanimivo da dela virtual Visa preko Enotropaya, ki sem jo napolnil s svojo Viso Electron
cheer.gif
).

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Hvala, z Entropayem je šlo. BTW, je še kdo imel težave pri vračanju/zaklepu kolesa? V Tivoliju sem ga zaklenil zlahka, v 2 sekundah, pri Kino Šiška sem pa moral rinit z vso silo noter v stojalo ...
confused-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Čeprav res ne maram Zokija se mi zdi tole super ideja
Dobrodošel plus za LJ

Definitivno grem enkrat na ogled LJ s tem

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Meni se je tudi danes pri Nami nekaj zatikalo. Očitno je precej pomembno pod kakšnim kotom ga pripelješ noter. Ali pa če so asfalt malo previsoko (prenizko) položili.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s karticam ej tako, da ti rezervirana 350€ in to ostane rezervirano. torej iz jurja padeš na 650 in tako ostane. ko se neha uporaba, se rezervacija sprosti.

Danes dobil odgovor od banke in bicikelj helpdeska, da to NE drži. Sredstva torej niso rezervirana, ampak pač sprovedejo 350 EUR transakcije, če ne vrneš kolesa.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.407
488
83
::1/128
Hja, pri meni se je tudi na glavni danes nekaj zatikalo, ampak je blo bolj to ker nisem bil zihr, če delam prav in si nisem ravno upal na silo not porinit. Nato sem kolo malenkost premaknil in je šlo not dost lepo.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ko enkrat prikleneš kolo, ne odgovarjaš več zanj, saj sistem zabeleži, da si ga vrnil.

ja in komu ga zaracunajo ce pripeljes poskodovanega, pa sele naslednji dan ugotovijo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pri merkatorju poslovni so res vzel par parkingov..ampak to zoki dela v trendu z dogajanji. kaml bo v poslovni 50% manj poslovnežev in bo še kak parking viška.. za potrebe agrokorja, delte..se pa deli heliodrom na vrhu poslovne stavbe

no, patriot me je označil za lažnivca, ko sem mu to napisal.
grin1.gif

Kater patriot?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Nikjer nisem zasledil, če si lahko en uporabnik izposodi več koles?
Recimo grema z bejbo pa imava samo eno urbano.

Sistema še nisem probal, me pa je zmotlo to, da je bila potrebna registracija preko neta in še to celo samo z mastercardom.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s karticam ej tako, da ti rezervirana 350€ in to ostane rezervirano. torej iz jurja padeš na 650 in tako ostane. ko se neha uporaba, se rezervacija sprosti.

Danes dobil odgovor od banke in bicikelj helpdeska, da to NE drži. Sredstva torej niso rezervirana, ampak pač sprovedejo 350 EUR transakcije, če ne vrneš kolesa.

opa..kaj pa če ni več limita? kaki so pogoji uporabe. v principu banka ne more, sme avtorizirat nakupa čez limit. je zoki uspel preseči to oviro

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Dobro vprašanje... samo napisal sem, kakšen odgovor sem dobil.

Oziroma kaj se zgodi, če se prijaviš in takoj naslednji dan prekličeš kartico.