BicikeLJ

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
872
113
lahko malo bolj konkretno poveš, kje vse so zokisarnice zasedle krvavo potrebna parkirišča? kolikor sem jaz gledal lokacije, jih je večina v peš conah ali na pločnikih

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
recimo na dunajski za začetek pred poslovno stavbo mercatorja
No, že takoj laž.

Te albanke hitro učijo.
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Verjetno ne, bi se kaki varuhi takih in drugačnih pravic prec spotaknili ob to.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Saj ko se ustaviš, tudi napajanja ni več. Tako da če miruješ, ti ne morejo slediti.
evil.gif

Po mojem bi tovrsten tracker precej zakompliciral zadevo. Rabil bi še neko vmesno "buffer" napajanje za križišča in postanke. Poleg tega kolo na parkirišču ni priklopljeno na elektriko. Nadalje bi potem moral imeti še nek GSM vmesnik za pošiljanje podatkov o lokaciji.

Skratka preveč zakomplicirano za bicikl. Je bolje narediti kolesa grda in robustna ter tako manj zanimiva za tatove.

PS: A lahko prosim začneš brisati tole stieberjevo nakladanje. Naj se prestavi v parlament.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
recimo na dunajski za začetek pred poslovno stavbo mercatorja
No, že takoj laž.

Te albanke hitro učijo.
grims-1.gif

kakšna laž pa?? točno tam, kjer stoji zokisarnica, so bila prej parkirna mesta.
Zokisarnica je na razširjenem pločniku ob avtobusnem postajališču. Tam parkirnih mest ni bilo nikoli, odkar hodim tam mimo (10 let) in zdaj tudi živim. Je pa res, da kakšni tam parkirajo, ampak dovoljeno vsekakor ni.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ni res, točno tam so bila parkirna mesta in nikakor ne razširjen pločnik. 'Pločnik' so razširili sedaj, ko so vse skupaj dvignili nad nivo ostalih parkirišč. Očitno zelo slabo poznaš prostor pred lastnim bivališčem. Si imel priliko dobro ogledati si, je bilo kar nekaj časa razkopano. Če bi dejansko kdaj parkiral prav tam, kjer je sedaj zokisarnica, bi si mogoče celo zapomnil, da so bila parkirišča.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pardon, sem zamešal s Petrolovo stolpnico. Za Mercator pa res ne vem.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pri merkatorju poslovni so res vzel par parkingov..ampak to zoki dela v trendu z dogajanji. kaml bo v poslovni 50% manj poslovnežev in bo še kak parking viška.. za potrebe agrokorja, delte..se pa deli heliodrom na vrhu poslovne stavbe

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pri merkatorju poslovni so res vzel par parkingov..ampak to zoki dela v trendu z dogajanji. kaml bo v poslovni 50% manj poslovnežev in bo še kak parking viška.. za potrebe agrokorja, delte..se pa deli heliodrom na vrhu poslovne stavbe

no, patriot me je označil za lažnivca, ko sem mu to napisal.
grin1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ

ja, jaz sem se zdej registriral, plačal s kreditno. Tam tudi piše neka 12 mestna aktivacijska koda - kam pa vtipkaš to kodo? I guess da se bo nekak "vezalo" na mojo Urbano to..?

Nisem nikjer na njihovi strani nikjer videl omenjene te aktivacijske kode! Mal šlampast tole..

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Aja? ... A specialke tudi imajo? Potem si bi sposodil specialko, rekel, da so mi jo ukradli, pa bi 350 evrov plačal
wink-1.gif
kolo pa bi obdržal :p

Ne ... Sem pošten človek ... ampak vseeno bi lahko tako naredil a ne?
smile-1.gif

teccna

Pripravnik
3. avg 2007
46
0
6
urbana +aktivacijska, pin in uporabniška - greš na prvi bicikelj-mat in vtipkaš...
po prvi aktivaciji uporbljaš samo še urbano in pin

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Sedaj so mi odgovorili s supporta, zakaj naj ne bi delalo ... pazi to ... Visa Electron ni podprta.
hysterical-1.gif
Frend se je pa z identično kartico registriral pred mojimi očmi brez problemov.