Bi šli Alterjevci kdaj na izlet v hribe?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pozdravljeni prijateljčki zgoraj ! Imam eno mičkeno, litl bini tini željico ...

ODPRITE NOV TOPIC NA TEMO "KOLESARJENJE" !!!!!!
jezen.gif

nahrung002.gif

Noker

p.s. kaj, mi nihče ne bo sestavil ankete ? OK, potem pa takole: če bomo šli v hribe na gorenjski konec, potem bom predloge spisal (še enkrat!) kar sam , drugače pa naj se nekdo javi, da sestavi anketo za vse predlagane hribe!
Ker če ne bo resnih kandidatov, bom omejil temo na "alterjevci v hribe na gorenjski konec", posledično bodo odpadli tisti, ki se jim ne da vozit na naš konec. Takole je to ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ne bit hud, kolesarjenje je odprto, jaz sem z linki samo repliciral Novii, ki je bil v dvomih glede kolesarjenja na Velko. O Velki pa ste govorili hribovci, jaz sem pa samo namignil da bi po kaki lažji poti lažje šel s kolesom gor (dol pa sploh) kot pa peš. Potem pa sem kmalu odprl temo kolesarjenje

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sam zdej bi blo pa res počas že čas, da se kej zmenimo, če bo pravi datum, bom rade volje zravn, da malo stestiram svojo kondicijo. govorim že en mesec, da bom šla enkrat na šmarno, pa mi še zdej ni ratal
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Evo, takole, kot že obljubljeno (v petek sem mel izpit na faksu, pa se nisem prej oglašal v tej temi).
Sezona lova na visokogorja je ..... ODPRTA !!!!
cheer.gif

Torej, prvi predlagan datum je 29.marca (letos), to je sobota, s štartom okrog 9.00 ure zjutraj ! (no, sej ura ni nujno prava, amkak nekje moramo začet).
Kot sem že omenil, in ker nihče ne sestavi ankete, kar pomeni, da se enim kratko malo hebe za hribe, bom jaz predlagal sledeče "destinacije", pol pa, kateremu bo to povšeči, gre lahko zraven, lahko pa se organizirate po svoje.

1. Blejska koča in naprej na Debelo peč (zelo primerno, posebej za tiste, ki ne marate strmin in za prvi podvig več kot dovolj, sploh če greste le do Blejske koče !) ... izhodišče je na Pokljuki
2. Kofce in naprej na Veliki vrh (tudi primerno, saj do Kofc ni težko priti, naprej do Velikega vrha pa je še cca. 1,5 ure hoje, spet pa lahko počakate na Kofcah) ...izhodišče je Jelendol/Tržič
3. Roblek (tudi tu greste lahko samo do Poljške planote, do Robleka je potem še slaba ura) ... izhodišče ali Ljubelj, ali Draga pri Begunjah
4. Ratitovec (tu je žal le pot do gor, vmes ni postojanke, vse skupaj pa traja le 1 uro) ... izhodišče Prtovč nad Železniki

Predlagal sem take cilje, da se do 1.postojanke da priti zlahka, tisti z malo več kondicije (pa sploh ni nujno, gremo lahko počasi) pa z lahkoto pridemo tudi na vrh (kakih višin sploh ni !!! vse do max.2100 m/nm).

Tako, zadaj pa, če bi se mi kdo priključil, naj se oglasi v temo, če ne, predlagajte nove cilje, samo se bo potrebno na novo organizirat, ker za 2 ali 3 se ne bom trudil, grem potem raje kar sam !

Pa brez zamere, samo določen cilj za vse Alterjevce ni izvedljiv, sploh ker je to precej bolj specifični dogodek, kot srečanje v Roll baru, kamor se vsak lahko pripelje z avtom, avtobusom, kolesom, rolerji ali celo rolko.

Noker

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja zdej pa eno izbrat, pa hop na juriš
cheer.gif

meni je predlog pod številko 1. prav všeč, datum pa tudi kot kaže, zaenkrat pravi
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pripombe:
1. Debela peč, sem prec za.
2. Kofce ni problema, z Velikim vrhom ob toliko snega pa je malo vprašanje.
3. Roblek iz Drage ni problema, ni pa ravno "slabo urco". Iz Ljubelja ob tem snegu prenevarno
4. Dvomim, da je koča na Ratitovcu odprta v tem času.

Poleg tega je ob 9-i uri mišljen odhod iz LJ ali iz napadne točke? Ker če prvo, je to precej pozno. Bi moralo biti najkasneje ob 7-ih ali pol 8.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
1. OK, sva oba za (pa tudi, če sem pošten, najlažji vzpon za vse)
2. Veliki vrh je že kolikor toliko "očiščen", bi šlo (ampak težje, kot 1.pot)
3. iz Drage je slabe 2 urce, mislil sem iz Poljške, od tam pa je 1 ura
cool-1.gif
- za Ljubelj se s3njam
4. koča na Ratitovcu je ZAGOTOVO 100% odprta (med vikendom)

Noker

zdaj pa ----- go 4 it ! Skorpy, si potem za? Keber? Smo torej že 3je? OK

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ops, Škorpy, sem površno prebral. Tudi ti si za Blejsko in Debelo peč. Torej, kot opažam, smo že trije za isti cilj. Še dva, potem bom napisal "Alterjevci na Debelo peč, 29.3.2008-uspešno na pot, to bo žur !!!"
cheer.gif

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja,samo se eden,pol je pa cilj fiksiran:Debela pec.
Mislim resno !
Bom vsem kandidatom poslal PM,ker mogoce ne berejo tega posta,pol bomo pa videli,kako naprej.Sledijo natancni dogovori.Zaenkrat pa kul.
Noker

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
In mislim, da se bomo zelo težko zmenili
rolleyes-1.gif

Namreč, eni ste zelo v formi in vam ni problem v en hrib lezt 5 ur, drugi bi bolj lagano.
Treba bo najt eno zlato sredino....za moje pojme je to en hrib, ki nam bo od izhodiščne točke vzel
cca 2-3 ure, pa seveda da za ta "vzpon" potrebujemo čimmanj dodatne opreme (ta prisrčna se ne šteje v dodatno opremo
grin1.gif

Potem pa vidimo ali drugič zmoremo več.

Jaz glasujem za Sleme na Vršiču.
Za zagrete pa Prisojnik.
Pol pa veselica v KG.
Bo pa treba še malo počakat ker je gor sneg
smile-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Takole, vsem , razen zgoraj že omenjenim, sem poslal PM. Odslej se dogovarjamo na forumu, le še fiksni dogovor bo spet na PM (mail, GSM pa to)

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Super !

Zdaj pa še ostali, če bi kdo šel, torej

sobota. 29.3.2008 s štartom okrog 9.00 ure iz Jelovice proti Debeli Peči

Noker

p.s. spisek kandidatov se konča v soboto, 22.3.2008 ob 0.00

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jz bom do zadnjega pod vprašajem, ker ne vem a bom dobla prevoz do tja, avto, krkol
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.