Bi šli Alterjevci kdaj na izlet v hribe?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Hvala za PM.
Debela peč? Ok tudi meni, ker še nikol nisem bil tam.
Če kdo rabi prevoz iz npr Tržiča, Kranja, Radovljice, Bleda (ali nekje vmes), ga lahko poberem.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
dekca, se bova mi2 PMjala... kkšne lesce ali pa bled znajo bit kr uredu
smile-1.gif

no torej Sandrca pride
tongue-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Pišuka, škorp, jaz zmeraj pridem (razen, če ne
grin1.gif
).
Ok, brez heca - pridem. A tebe tut poberem?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja ja, sej te poznam
evil.gif

ne, zarad mene ti ni potrebno delat ovinka, jst sm najrajši sama vezana nase, da lahko zginem, če bo to potrebno
evil.gif

nam mela pa nč proti, če se bomo dobil kje na bolj znanem kraju, pa se potem peljali drug za drugim do izhodiščne točke
wink-1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Zdravo Noker!
Sem dobila tvoj PM, se dobro, da si mi ga poslal, ker sem trenutno tako mal na Alterju, da bi ziher slo
vse po vodi.
Prebrala sem da se gre na Debelo pec, in da je pot primerna nekako tudi zame, ki nisem neki uber huda
hribolazica, vendar bi vseeno sla z velikim veseljem.
Sedaj pa me zanima sledece:
Kje tocno je to, ker sem malo mlajsa in nimam izpita za avto, in me malo skrbi zaradi prevoza, da
nekako nebom mogla pridt do tja?
Ce pa se kdo ponudi, bom pa takoj za, tako da ja, Noker, stej me zraven!
wink-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Prid do Lesc z vlakom, pa vaju s hudičovko naložim tam. Pa še škorp bo počakala v bifeju pri železniški v Lescah, pa gremo skup naprej.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Negre to tko pr men, ker moram najprej v Lj. in mi to uzame ze dost casa, pol pa se na vlak?
No sej ce nebo druge varjante bo tko, sam bom pocakala ce gre kdo iz Lj. konca..

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Jaz te lahko poberem v LJ, če bom imel do takrat že poštiman avto. Trenutno ga eno četrt manjka.
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Če bo vremenska napoved dobra se znam celo prikazat, čeprav vidim da bo nekam malo alterk
wink-1.gif

Babetka, ti si tam nekje z domžalskega konca, če se prav spomnim. Če se odločim da grem zraven, te lahko poberem, boš za navigatorja zraven
wink-1.gif

Pobiram izključno alterke, placa imam pa za tri
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ker gre za alpski vršac tam okol +1km višine, zna bit orkanski snežni metež, bazni tabor (na cca 0,8km mnv) in trije vmesni, aklimatizacija par dni in potem postopen naskok na vrh. Da se pa tut v alpskem stilu gor zlest, a to je do sedaj uspelo le Messnerju.
rolleyes-1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
No dobro, tisti ki me bo lahko 100% pobral, naj mi dober teden ali dva pred pohodom napise PM, da bom vedela.
Sem pa res ja iz okolice Domzal,Trzina, za bolj tocno lokacijo kje se nahajam :D

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Malo bolj resno ...
grin1.gif

Torej okoli Debele pečke je glede na meteorološko poročilo verjetno med 1,5-2 m snega, lokalno tudi več ali manj. V treh tednih ga še ne bo zmanjkalo, gotovo pa bo malo skopnel. Seveda pa ga mimogrede lahko pade še kake pol metra, kot bi mignil.
Aja, do vrha je itak speljana magistrala, do Blejske koče pa avtocesta. Kdor je bil kdaj na Šmarni gori ... no to ni to.
evil.gif

Do koče je namreč lažje. No, jaz bom itak dereze vzel, kaj pa veš, kako bo ledeno, sploh če bo kaj topleje.

@Noker: štart pri Jelovici ... kje je to?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ksz...

kaj a bolj na drugem koncu slovenije ne gre? eni prihajamo tudi iz vzhodnega dela zaboga
crazy1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Ker gre za alpski vršac tam okol +1km višine, zna bit orkanski snežni metež, bazni tabor (na cca 0,8km mnv) in trije vmesni, aklimatizacija par dni in potem postopen naskok na vrh. Da se pa tut v alpskem stilu gor zlest, a to je do sedaj uspelo le Messnerju.
rolleyes-1.gif

zmaga.gif

aplauz.gif

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz...

kaj a bolj na drugem koncu slovenije ne gre? eni prihajamo tudi iz vzhodnega dela zaboga
crazy1.gif

Glej, sem napisal dovolj nazorno in po določenem času sem se odločil, da če bom zadevo organiziral jaz, jo bom nekje v našem koncu. Oprosti, če je zate predaleč, bo pa še kdaj kak izlet. Matr, saj še tegale nismo izpeljali ...
rolleyes-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, zadeva je takale. Imamo več kot dovolj kandidatov (mislim ne dovolj za izlet, temveč dovolj, da smo fiksirali cilj) za naš prvi "zahtevni" vzpon:

Najprej dame

1.Škorpy
2.Sandrca
3.Tamara
4.Rainbow
5.Babette

nato pa še gospodje

6.Keber
7.Sass
8.Tis
9.Dekca
10.Futuristic
11.Fukfe *** , opa, Slovenet (če se mu bo dvignil
evil.gif
)
12.Noker

Kot že rečeno, kandidate čakamo do 22.3.zvečer, potem se prične z bolj osebnim obveščanjem preko PM ali GSM (vsi dobite mojo številko, samo pazite, je iz urada predsednika vlade. Če se oglasi dr.Turk, se ne prestrašite. Recite, da zahtevate mene, boste videli reakcijo .....
nahrung002.gif
)
p.s. po vsej verjetnosti potem ne boste šli z mano v hribe ...
evil.gif

OK, POVSEM RESNO naprej:

29.3.2008 s štartom ob 9.00 uri iz Jelovice, cilj Debela Peč (oziroma Blejska koča)
cheer.gif

Ja, ker pa vsi ne veste, kje je izhodišče, predlagam, da se pol ure prej (ali vsaj 15 minut prej) dobimo nekje na Bledu. Točno lokacijo dogovorimo osebno (je tajno, da se nam ne pridruži slučajno preveč Alterjevcev, ker je Alterjev zaenkrat ravno prav, no mogoče kakšna premalo
aplauz.gif

Noker

Toliko zaenkrat, čakam na deadline ...vmes pa lahko še kakšno "rečemo" ...

Ja, pa še nadvse pomemben podatek: v primeru slabega vremena (mislim res slabega) se tura prestavi na drug datum.
Kako pa bo takrat z vremenom, bomo žal videli šele 3 dni prej.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.