Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

pirates

Pripravnik
24. okt 2008
52
5
8
Just a friendly reminder ...

Če je kdo nabiral PI na mobilnem telefonu se ga da zdaj že nekaj časa potegnit ven. Moraš opravt par korakov, ampak če si bil par let nazaj gor, ko se je še nekaj nabiralo tega te lahko čaka lep kupček. Dvig preverjeno deluje - jaz sem jih brez problema poslal na gate.io in tam prodal.

Trenutno je vrednost cca 1.2 usdt, mining app pa ti kaže realno vrednost (ni da bi se ti potem pretvorilo v desetino in bi dobil ven drobiž).

Tako da go get some spending money :p

1747218369594.jpeg

• Haha
Reactions: sajkek

B81

22. jul 2007
38.674
11.626
113
Just a friendly reminder ...

Če je kdo nabiral PI na mobilnem telefonu se ga da zdaj že nekaj časa potegnit ven. Moraš opravt par korakov, ampak če si bil par let nazaj gor, ko se je še nekaj nabiralo tega te lahko čaka lep kupček. Dvig preverjeno deluje - jaz sem jih brez problema poslal na gate.io in tam prodal.

Trenutno je vrednost cca 1.2 usdt, mining app pa ti kaže realno vrednost (ni da bi se ti potem pretvorilo v desetino in bi dobil ven drobiž).

Tako da go get some spending money :p

Poglej priponko 98771
Not all true :)

Imam nekih 3600 tega, ampak migrate na mainnet je v queue in mogoce pridemo na vrsto letos, verjetno pa ne, ker bodo vsi prodali s prve :D
Prava glupost je bla tole, IMO team sam ustvarja promet...je veliko drugih airdropov, ki dejansko vrzejo cifre ven.