Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Nekateri morajo za oceno kvalitete slike videti logotip proizvajalca, in če to ni Philips, potem je slika porazna.
Dejstvo je, da je Philips obupal nad svojo proizvodnjo televizorjev, prodal kompletno proizvodnjo in svoje ime Kitajcem, ker ni bil sposoben slediti konkurenci. So pa še vedno stručkoti za izdelavo kavnih mlinčkov in podobnih manjših gospodinjskih strojčkov.Citat:
Drži. Philipsi serije 9xxx so med najboljšimi led lcdji na svetu. Dejstvo.
še hočeš future proof (v pravem pomenu), potem ti predlagam serijo 7 ali 8 - ti dve imata predpripravo za evolution kit = nadgradnja HW in SW v prihodnje.Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Moj TV je že precej star in je zrel za menjavo. Razmišljam o nakupu nekaj večjega s podporo 3D (tako da bo recimo bolj future proof). Ima kdo izkušnje s Samsungovimi mašinami? Tale se mi zdi zanimiv.
Če želiš TV s podporo 3D, in imaš namen 3D tudi gledati, potem ti svetujem nakup 3D televizorja s pasivnimi očali.Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Moj TV je že precej star in je zrel za menjavo. Razmišljam o nakupu nekaj večjega s podporo 3D (tako da bo recimo bolj future proof).
tako je....Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Mimogrede, kako na hitro veš da je serije 7, 8, itd.? UE55 je sklepam vezan na diagonalo, ES6100 pa na serijo?
zakaj že? da bo lahko gledal v polovičnem hd?Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Če želiš TV s podporo 3D, in imaš namen 3D tudi gledati, potem ti svetujem nakup 3D televizorja s pasivnimi očali.Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Moj TV je že precej star in je zrel za menjavo. Razmišljam o nakupu nekaj večjega s podporo 3D (tako da bo recimo bolj future proof).
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
zakaj že? Zato, da ga že čez pol ure gledanja ne bodo bolele oči in glava, da ne bo gledal prepletene slike, da bo lahko gledal pri normalni svetlobi, da se bo lahko nagibal levo in desno, da bo lahko gledal pod večjim kotom,................ da bo lahko gledal v polovičnem hd? Vsi LGejevi TVeji nad 200Hz omogočajo Full HD.Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Uporabnik teapot pravi: