Best buy TV

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
V tej poplavi plazem, led lcd-jev ipd. me zanima kaj je trenutno najboljša izbira? Samsung? Philips? LG? Vidim, da je razlika v ceni med Philipsovim led lcd-jem in Samsungovim kar velika.

Se kdo bolje spozna na to? Sploh pa na kaj biti pozoren pri nakupu?

Lp

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
No vsi vemo, da KIA verjetno ni kos Audiju....

Glede na to kaj vse ponujajo teli SMART TV-ji sploh ne vem, če to potrebujem oz. miljon oznak za katere ne vem kaj pomenijo.
Cena je lahko do 1500€, ker imam razdaljo od TV-ja do točke gledanja kar veliko je potem kar pomembno, da je velik TV. Gledal sem za diagonalo 140cm na bigbang.si in mi ta odstopanja v ceni niso ravno jasna. Gledal se bo sem ter tja kakšen film, igral PlayStation to je pa tudi to.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz sem že kako leto nazaj kupil plazmo LG 50-ko (127cm) (Takrat za 625€, sedaj so nekaj čez 500€)

Priklopil na anteno (signal DVB-T) in laufa ... starši, ki jo dnevno gledajo so več kot zadovoljni ... predvaja tudi fotografije iz USB ključka ...

Moji ne rabijo več
smile-1.gif

Če nisi zahteven se da dobit dober televizor dokaj ugodno. Ostale dodatke in funkcije pa se potem kar lepo doplača pri ceni.

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
če si SiOL naročnik imaš v najnaj akciji Samsung LED, 40" za 17€ x 24 mesecev

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Pri Panasonicu ne gre za "funkcije" pač za kvaliteto slike, ki je res odlična. Ravno včeraj sem bil pri enem direktorju in ima nov TV, top model Philips LCD (mislim da 52colski 9606 za slaba dva jurja in pol). Prav presenečen sem bil kako slabša je slika v primerjavi z mojim pol cenejšim Panasonicom.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.384
2.374
113
Pomurje
moral si pljunit na karbid
evil.gif

Moje oči prenašajo samo plazmo, pri vsem ostalem je slika "umetno sranje". Tako kot paprike pri lidlu.

pol3ni

Fizikalc
10. jan 2011
356
239
43
Idrija
No pa jo imam oz. jodobim čez cca 1 uro Panasonic TX-P50VT50E

Komaj čakam Kašen bo občutek iz 12 let starega CRT TV-JA na novo tehnologijo

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
V Leklerku imajo Samsung 3D LED TV 40E6100 za 599 s kartico....

To je verjetno malo čudna oznaka, saj jo nikjer ne najdem na netu... Verjetno gre za oznako UE40ES6100.

Kaj pravite za ta televizor? Kupu bi ga za fotra.

pol3ni

Fizikalc
10. jan 2011
356
239
43
Idrija
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ne pozabit, da se slika na plazmi mora "ulaufat". Koliko ur je za to potrebno, pa ti bo kakšen boljši poznavalec povedal.

tukaj je polno znanja in napotkov http://hdtelevizija.com/

Ja vem 200-300 ur mora laufat v thx načinu.Mi je možak pri katerem sem vzel tv sam tv tudi dostavil sestavil nastavil z vsemi obrazložitvami kaj in kako. V glavnem sedaj mi že dela cca 30 minut in zaenkrat lahko rečem samo vreden vsakega € .Za kaj več pa bom moral še malo sprobat.Slika pa je
smile-1.gif

Hvala vseeno za opozorilo

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
moral si pljunit na karbid
evil.gif

Moje oči prenašajo samo plazmo, pri vsem ostalem je slika "umetno sranje". Tako kot paprike pri lidlu.

aplauz.gif

Včeraj gledal tekmo pri prijatelju, tv LG Full Hd LED LCD, 47tka okrog jurja. Signal preko DVBCja, seveda v HDju. Slika....

Slika ZANIČ!. Statični kadri, ni kaj slika ostra, detajli, ko se je kamera premikala je trava postala popolnoma brez detajlov in plastična.
Porazno...

potem pa pridem domov, se zleknem v kavč, kjer prižgem 5 let staro HD Ready plazmo, signal preko DVB Tja,kjer NI v HDju spet pogledam fuzbal, slika....100x boljša, bolj detajlirana kot pri kolegu.

Rezultat; 5 let stara plazma HD Ready prikazuje HD signal bolj detajlirano oz. brez manjših napak, kot novi Full HD LED LCD LG .
Verjemite mi.
grims-1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Ne Esmeraldi! :)
Ker koliko se spomnil do sedaj glih nisi bil glih neki zagovornih plazem.
Bilo je bolj slisati kot philips philips philip.... Pol pa dolgo nic.
Pa ne zdaj zopet v mene skakat, nic grdega nisem mislil :)

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Včeraj gledal tekmo pri prijatelju, tv Philips Full Hd LED LCD, 47tka okrog 2 jurja. Signal preko DVBCja, seveda v HDju. Slika....

Slika ZANIČ!. Statični kadri, ni kaj slika ostra, detajli, ko se je kamera premikala je trava postala popolnoma brez detajlov in plastična.
Porazno...

potem pa pridem domov, se zleknem v kavč, kjer prižgem 5 let staro HD Ready plazmo, signal preko DVB Tja,kjer NI v HDju spet pogledam fuzbal, slika....100x boljša, bolj detajlirana kot pri kolegu.

Rezultat; 5 let stara plazma HD Ready prikazuje HD signal bolj detajlirano oz. brez manjših napak, kot novi Full HD LED LCD Philips .
Verjemite mi.-- ali pa ne.