Berlingo tempomat

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Imam berlingota xtr 1.6hdi 92KM v katerem nimam tempomata. Sem upal da ga bom naknadno vgradil pa sem naletel na tole. Piše da ne gre v 1.6hdi 92KM :eek:, mogoče kdo tukaj ve v čem je fora da ne gre? Bom v ponedeljek poklical in vprašal zakaj se ne da če pa je kdo tukaj, ki mu je uspelo zmontirat z besedo na dan.

Thx

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Ja ocitno verzija z 1.6hdi in 92KM nima ze predpriprave za to in ne gre...ostali ze majo in samo dodas dodatno rocko in sprogramiras... Tvoj pa pac nima tega ze not in zablindirano...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Imam berlingota xtr 1.6hdi 92KM v katerem nimam tempomata. Sem upal da ga bom naknadno vgradil pa sem naletel na tole. Piše da ne gre v 1.6hdi 92KM :eek:, mogoče kdo tukaj ve v čem je fora da ne gre? Bom v ponedeljek poklical in vprašal zakaj se ne da če pa je kdo tukaj, ki mu je uspelo zmontirat z besedo na dan.

Thx
Moj Berlingo letnik 2007 ima na levi strani volana pripravljeno za tempomat samo aktivirati ga je treba ko vstaviš ročko in še neko stikalo na pedala zmontirati... Poročaj ko boš klical za vgradnjo tudi mene bi zanimalo.....