A ni pri vas Svoboda dobila večino na volitvah?Kot oce mulca ki je imel ortodonta v Litiji.
In ja, da ga nimamo vec, je kriv zakon ki so ga sprejeli lani.prosim za aplavz za Golobovo vlado.
A ni pri vas Svoboda dobila večino na volitvah?Kot oce mulca ki je imel ortodonta v Litiji.
In ja, da ga nimamo vec, je kriv zakon ki so ga sprejeli lani.prosim za aplavz za Golobovo vlado.
Ja, pa se drzavnega sekretarja imamo, nekoc zaposlenega v ZD LitijaA ni pri vas Svoboda dobila večino na volitvah?
predvsem v naših koncih na meji z avstrijo. vrag si ga vedi koliko avstricev ima zobe na zzzs. sistem laufa predvsem v eno smer.gledam lokalni privat ortodont center, urejene top sestre, vse v belem marmorju, TVji, uniforme, steklo, porihtano. Zahlen bitte ko že noter stopiš. Laufa sistem.
Za tamalga me skrbi, ker ima mlečne zobe kar skupaj in bo potem premalo placa...
?????vrag si ga vedi koliko avstricev ima zobe na zzzs
predvsem v naših koncih na meji z avstrijo. vrag si ga vedi koliko avstricev ima zobe na zzzs. sistem laufa predvsem v eno smer.
?????
Ampak, ampak, enakopravnost, solidarnost, socialna država, sirov burek, mi smo plačali šolanje, ....Mogoče bi bilo daleč najbolj pošteno, da ZZZS in ministrstvo rečeta, da ortodontskega zdravljenja ni med pravicami zavarovancev in konec sprenevedanja.
Sicer držim pesti, da se bo izšlo, ampak meni je enkrat zobarca razlagala, da je malo več težav, ker ljudje jemo več mehke hrane kot v preteklosti, ne uporabljamo toliko mišic čeljusti in se slabše razvije čeljust... Torej daj mu več skorjic starega kruha za glodat![]()
PS: ne tako dolgo nazaj so zdravniki zagrozili, da ne bodo več (prekomernih) nadur delali. Jih je plebs takoj obtožil, da stavkajo.