Njim bo celo mogoče uspelo:
Kdaj so zdravniki nasprotovali dvigu plač sestram?
Mo mojem pa kar komaj cakajo, da se komu dvigne placa. Da lahko ponavljajo ze znano frazo "ne more meti" wc potapljac" vecjo placo od nas".
Njim bo celo mogoče uspelo:
Kdaj so zdravniki nasprotovali dvigu plač sestram?
Vseeno manj škodljivo, kot pa Štrukljevo aktivno blokiranje dviga plače drugim skupinam.Mo mojem pa kar komaj cakajo, da se komu dvigne placa. Da lahko ponavljajo ze znano frazo "ne more meti" wc potapljac" vecjo placo od nas".
Ker tega nikjer ne poznajo?Lol glavarine, welcome to Jugoslavija.
Nekaj znancev v Kanadi se odkrito pogovarja o tem, katera zdravila imeti na zalogi (mamice že kopičijo najbolj pogosta zdravila za otroke) in kako se pripraviti, da po 2-3 dni ne uspeš priti do zdravnika, tudi v nujnih primerih. Tale knjiga je menda prava uspešnica.To je napisano kot izgovor, zakaj je naše zdravstvo slabo. Ne, zdravstvo v večini zahodnih držav deluje precej bolje.
Uh, DZ lahko komot sprejme striktno uveljavljanje EU delovnega časa. Ga nič ne ovira.Kakor vem bi veterani štrajkali če bi se jim prepovedovalo dežurati.
Enkrat sem že rekel - ukiniti je potrebno dvoživke. Čeprav nekateri so troživke:Ne, tu se je samo začelo