Saj ga mam. Ampak po vinogradu in v sadovnjakih najrajš kosim z laksarco, ker moram itak obirat okol dreves in trt.. Pa še strm teren imamuuhhhh stardec , veš kaj, če si pa tolk trave pokosil z laksarco, več, kot smo jo vsi skupaj videli in tolk mešance naredu, kolk še mi morja nismo videli, bi si pa lahko že en traktor in traktorsko kosilnico kupil, da se ne bi vse z laksarco j_ebal.
To še ne pomeni, da veš kaj imaš v rokah in veš kako se z mašino rokuje. Travo lahko kosiš tudi s krampom, če misliš, da je tako prav. Če si jo kosil cel lajf s krampom, in se ti je roč zlomil ne moreš pizdit na orodje.Fantički ne klobasajte k nimate za burek. Stardec je z laksarcam več trave pokosil, kot ste jo vi vsi skupaj vidli.
Fantički ne klobasajte k nimate za burek. Stardec je z laksarcam več trave pokosil, kot ste jo vi vsi skupaj vidli.
To maš sicer prav, nisem pa vedu tega, da če ti voziš folcvagna TDI, da se pol avtomatsko tud na kosilnice zastopiš. No ja, saj to je res skoraj eno in isto.To še ne pomeni, da veš kaj imaš v rokah in veš kako se z mašino rokuje. Travo lahko kosiš tudi s krampom, če misliš, da je tako prav. Če si jo kosil cel lajf s krampom, in se ti je roč zlomil ne moreš pizdit na orodje.
Si je pa težko priznat, da te je cajt povozil.
Je bil ja včasih z naših koncev. Ampak se je pol odselu, pa je šel v Nemčijo k Štilu delat kot razvojnik, v oddelek preiskuševalcev vžiganjna kosilnic.stardec , a ta tip je iz tvojih koncev?
Hec je v tem, da je danes v nemških kosilnicah in avtih več kitajske robe vgrajene, kot v domačih kitajskih avtih in kosilnicah.No, stroj katerekoli znamke lahko danes crkne tudi zato, ker je konkretni primerek slabo narejen ali je slabo narejena celotna serija. Ko se ti to zgodi, seveda te znamke nočeš več videti. Dokler se ti pri drugi ne zgodi podobno. Če se ti zgodi ... Kot sem napisal, smo pri naši hiši s stihl precej bolj zadovoljni kot s kawaskijem. Ni pa nobeno crknilo. Sicer bi gledal mogoče drugače. Prejšnji stihl 044 je zdržal vsaj 25 let, potem pa nisem hotel dati cca 50 € za vžigalno tuljavo, ker tudi kompresija ni bila več prava in se mi ni zdelo smisla to več popravljati.
Vsekakor ni zmeraj uporabnik kriv, če stroj rikne.
stardec , mislil sem za tistega tipa, ki je na postetku, ki si ga prilepil. Tisti, ki meče kosilnicoJe bil ja včasih z naših koncev. Ampak se je pol odselu, pa je šel v Nemčijo k Štilu delat kot razvojnik, v oddelek preiskuševalcev vžiganjna kosilnic.
Tisti ja. Saj misliva tapravga.stardec , mislil sem za tistega tipa, ki je na postetku, ki si ga prilepil. Tisti, ki meče kosilnico
Saj ga mam. Ampak po vinogradu in v sadovnjakih najrajš kosim z laksarco, ker moram itak obirat okol dreves in trt.. Pa še strm teren imam
Drgač si pa poglejte en identičen filmček kot je obstajal za štilarco, pa ga zdaj ne najdem.LAKSARCA NE PALI