Hofer - WorkZone. Kaj ti jaz vem, kdo je to naredil.ktero znamko?
Hofer - WorkZone. Kaj ti jaz vem, kdo je to naredil.ktero znamko?
Partner = budget Husquarna....tko da ni čudno da ti dela!
In kaj bi bilo tu narobe?Za tvoje neznanje rokovanja z orodjem ne moreš kriviti orodja. Če si tankal čisti bencin, čeprav je 4T mašina si si povsem sam kriv. Mašina ne zariba zato, ker ji je dolgčas.
Sem vedu, da se bo najdu en tak pameten ljubitel gestapo mehanizacije in začel lapat o nepravi mešanci.Za tvoje neznanje rokovanja z orodjem ne moreš kriviti orodja. Če si tankal čisti bencin, čeprav je 4T mašina si si povsem sam kriv. Mašina ne zariba zato, ker ji je dolgčas.
Aja saj res. Šele zdaj vidm. Sem mislu da [U]nemenabijat[/U] ve da se pogovarjam o cvajtaktarci on nabija pa o 4T.
...dokler ne zariba.Tako da še enkrat; štilova laksarca je šrot napram kawasaki.
4T štilarca se maže z oljem v bencinu.In kaj bi bilo tu narobe?
grem stavt da voziš wolksvagna, oziroma TDI....dokler ne zariba.
To seveda ni res.4T = 4 taktna = olje je v motorju in ne v mešanci!
Razen če je 4T = 4 tonska, ja pol pa ja!
Končno nekdo, ki ve kaj govori.To seveda ni res.
4T pomeni, da je delovni vsak četrti takt. 2T pomeni, da je delovni vsak drugi takt, oziroma vsakič, ko se bat pomika od zgornje mrtve točke proti ojnici.
Koliko taktov ne pove nič, kako se maže. Mali stihl 4 taktni motorji se mažejo z oljem, ki je v mešanici in jih stihl komercialno imenuje 4-mix.
Veliki ladijski 2T dizli se mažejo z oljem v motorju in ne v mešanici.
Človek se vsak dan kaj novega nauči, pa vendar tumast umre!To seveda ni res.
4T pomeni, da je delovni vsak četrti takt. 2T pomeni, da je delovni vsak drugi takt, oziroma vsakič, ko se bat pomika od zgornje mrtve točke proti ojnici.
Koliko taktov ne pove nič, kako se maže. Mali stihl 4 taktni motorji se mažejo z oljem, ki je v mešanici in jih stihl komercialno imenuje 4-mix.
Veliki ladijski 2T dizli se mažejo z oljem v motorju in ne v mešanici.
no... sam da si vidu. Čeprav mal pozno. Nikol pa ni prepozno.Aja saj res. Šele zdaj vidm. Sem mislu da [U]nemenabijat[/U] ve da se pogovarjam o cvajtaktarci on nabija pa o 4T.
Dobr včasih svečko pogledat kake barve je4mix se mazejo z mesanco...lih tko... Samo cikelje neki vmes med 4 pa 2 taktnim...
Najbrž je stardec kej šaril po frgazarju pa ga prerevno naštelal....pol se pa neumnega delal na, šalterju.... Ni druge opcije da, še ribne... Al pozabiš olje dosat al pa zajebeš pri frgazarju