Bencin tudi pri Hoferju :)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Daj se vzdrži no, ker nimaš blage o čem se sploh "debatira".
uf-1.gif

Pogooglaj malce, kaj vse sestavlja ceno goriva.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
najbolj žalostno za tebe je to, da sire za hofer delajo v ljubljanskih mlekarnah
smile-1.gif

žalostno je to, da nimajo več avstrijskih izdelkov, kateri so mnogo boljši. Naši kupci so hoteli slovensko, zdaj pa imajo šrot, slabo kvaliteto, domače, domače bla bla...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
? kaj vse, ogromno stvari, zato pa pravim da so rezerve pri ceni, tudi pri nas...teroretiš bi lahko bila cena tudi 0,02€

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Poglej primerjavo med jogurti
smile-1.gif

http://reporter.si/slovenija/s...ni-interes/7649

Glede plač, pa vem iz prve roke, da je plača trgovca v Hoferju za 100€ do 150€ višja kot plača trgovca v Mercatorju.

v medijih pa pumpajo, da imajo katastrofalno slabe plače v Hoferju in da se precej izkorišča. Imam pa kolegico, ki dela v Hoferju pa zelo hvali, redne plače, vsak mesec!!!, bistveno več kot v Tušu (tam je prej delala), pa še manj ur naredi, kot v Tušu. Torej za manj ur, več denarja

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Kaj ti pa ni jasno?

Od ponedeljka do sobote črpalka dela od petih zjutraj do desetih zvečer, ob nedeljah in praznikih pa je zaprta.

Se pardoniram: ni mi jasno zakaj so izbrali tak delovni čas?

Stvar je avtomatizirana brez zaposlenih, zakaj torej ne 24h? In zakaj ne v nedeljo? Delovni čas tudi ne sovpada s tistim od trgovine, ker oni verjetno delajo od 8-20?

hmm mogoče zaradi vandalizma? Pri nas so celo mlekomate ponoči porazbili...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A da so se ga z mlekom nalivali? Krog osumljencev se hitro zmanjša, ali so boli zelo mladoletni kriminalci ali pa banda iz doma starejših.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
A da so se ga z mlekom nalivali? Krog osumljencev se hitro zmanjša, ali so boli zelo mladoletni kriminalci ali pa banda iz doma starejših.

ma po mojem, samo da škodo naredijo, ravno tako kot so razbili nove avtobusne postaje - steklene, res lepe, tako se mi je dopadlo, potem pa eno jutro se peljem, pa vse v koščkih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:

Veš mlekomat ima "posodo" kamor denar leti. in tista posoda zna tudi komu drugemu dišat razen upokonjecem in otrokom. In da, te posode so redne tarče...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a pol misliš da delajo v venezueli z izgubo ko se vozijo z 0,02 € na liter?
To "izgubo" potem naračunajo tebi na Petrolu. Enako velja za skoraj zastonj bencin v Iranu pa še ene parih drugih državah, ki so polne nafte. V vseh ostalih normalnih državah pa je cena bencina v rangu 1 evra na liter ali več.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
no torej, to slovenkso izgubo nas je samo 2 mio, bi lahko tudi komu drugemu naračunali
wink-1.gif

kdaj prva mbju? in kje? tale ta cenejša

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no torej, to slovenkso izgubo nas je samo 2 mio, bi lahko tudi komu drugemu naračunali
wink-1.gif
Saj jo, Nemcem, Italijanom, Francozom, Japoncem, Izralecem, Britancem, Zambijcem, Tajcem, Avstralcem, Brazilcem, Indijcem ...

http://chartsbin.com/view/1115
Pa prečekiraj, katere države imajo res poceni bencin, pa pomisli, zakaj.
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Veš mlekomat ima "posodo" kamor denar leti. in tista posoda zna tudi komu drugemu dišat razen upokonjecem in otrokom. In da, te posode so redne tarče...

Ne, res?
priden.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik laksikon pravi:
v medijih pa pumpajo, da imajo katastrofalno slabe plače v Hoferju in da se precej izkorišča.
A to isti mediji, po katerih je Janša pravnomočno obsoj...ok, obtožen, proti Jankoviču pa so le "politične obtožbe" ?
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
A si kaj povprašal do kdaj bodo take cene? Jaz grem jutri mimo
cheer.gif
.

PS: A ti je dizlar že ribnil?
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nisem povprašal je pa simpatična punca ki ti pomaga
evil.gif
.

Ni še ribnil pa sem že dobrih 200 km naredil
cool-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ta tema se je sprevrgla v neko cudno temo o tem kateri jogurti so boljsi ... so alterish
smile-1.gif

Tistemu, ki je spraseval glede cen: danes so bile enake, kot vceraj. Ne vem pa, kako se to spreminja. Nasi vrli OMVji in Petrolčki menjujejo cene vsakih 14 dni, ko se drzava odloci pregledati cene in povprečiti 14 dnevno vrednost.

Jaz sem tankal vceraj, sicer bencin. Natankal sem skoraj polno, danes sem naredil cca 150 km in nisem opazil kaksne bistvene razlike

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
ksz

In sedaj smo pri tipičnih slovenskih ovčkah, ki mislijo da če je nekaj ceneje, da je sigurno zanič, ali pa je neka fora v drobnem tisku (pravkar ste natočili bencin, ki vsebuje 10% vode, pa take fore).
bonk.gif

Vidim, da je še precej v glavo betežnega naroda, ki kupuje zgolj Sava gume in Mercator jogurt. Hahaha