Bencin tudi pri Hoferju :)

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ti je pač ne vrnejo.... Mislim pa da se lahko do 95 evrov natoči naj me kdo popravi?
confused-1.gif

ker nekaj jim pač mora ostat za obračat rezervacijo
evil.gif

Drži, že ko je bil limit 80 eur, se je pumpa samodejno ustavila pri 75.

sad

Guru
24. avg 2007
21.404
10.093
113
Evo, po dveh dneh je prava cifra na kartici.
Končno grem spet lahko na kavo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ksz...hitro so prilagodili ceno rameram v SLO...za razliko 2 e pri 50 litrih se mi ne splača vozit z avtoceste...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.633
7.101
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Konec poceni goriva?

Moja teorija je, da hofer drži najnižjo ceno goriva v slo glede na razne akcije merkatorja in tuša. Tuš ima tako opcijo, da dobiš gorivo za 5c ceneje. In nekje to razliko drži hofer.

Ker drugače bi bilo neumno, da bi dali iber ceneje, zakaj sploh bi?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ker drugače bi bilo neumno, da bi dali iber ceneje, zakaj sploh bi?

Glede na to, da Maxen-ove pumpe samevajo (kadarkoli se peljem mimo njih pri Lendavi, Lenartu in Gornji Radgoni je prazno) bi pričakoval, da bodo ponudili več kot ''2 centa'' ceneje.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Torej, ne dolgo nazaj sem se peljal mimo Postonje....mimo te pumpe... pa nisem šel tankat, čeprav sem čez 150km šel k petrolu...
Zdaj pa... ne razumem, zakaj moraš najprej dati kartico v avtomat in potem tankat, če lahko pri petrolu najprej tankaš, potem pa šele plačaš. A ni tako?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ker ni osebja, ki bi nadzorovalo pobege (čeprav imajo sigurno kamere). Prav tako na Petrolu računajo še na to, da boš kupil kaj v trgovini.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Se i je zdelo, da bo kaj takega... In recimo, da imaš težave z plačilom, da ne da računa, da nekako pač ne plača, lahko kam pokličeš?

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
892
113
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Torej, ne dolgo nazaj sem se peljal mimo Postonje....mimo te pumpe... pa nisem šel tankat, čeprav sem čez 150km šel k petrolu...
Zdaj pa... ne razumem, zakaj moraš najprej dati kartico v avtomat in potem tankat, če lahko pri petrolu najprej tankaš, potem pa šele plačaš. A ni tako?
pred leti sem šele takrat, ko sem napolnil rezervar, ugotovil da nimam denarnice. šel sem do prodajalca na petrolu, ki si je zapisal moje podatke in registrsko, potem pa sem šel po denarnico in se vrnil ter plačal. na avtomatskih črpalkah nimajo osebja in se tako ne bi dalo rešiti problema. mogoče bi šlo s klicnim centrom, kamor bi poklical in bi oni vzeli tvoje podatke, vendar tudi vzdrževanje klicnega centra stane in je očitno enostavnejša rešitev predhodna rezervacija sredstev.