Bencin tudi pri Hoferju :)

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
Dizel: 1,179€/l
Bencin:
confused-1.gif
, me je zmotil en pripetljaj

Je bil dogodek. Med tankanjem se pripelje stranka, ki mu avto cuka in zavpije "nehaj tankat", jaz neham oz. ravno končam in vprašam, kaj je na stvari. Pravi, da naj povoham cev kaj sem točil, da je on točil bencin, v cevi pa je bila nafta...
uf-1.gif
Preverim mojo "pištolo", kaj piše na aparatu, vse ok, diši nafta, si oddahnem.
On stopi do drugega točilnega mesta na katerem je točil in res, iz pištole za bencin teče nafta....
uf-1.gif

Totalen "od.uk"
confused-1.gif

Zgleda, da so med montažo zafrknili cevi in napačno priklopili zadevo.
No, moj avto še laufa, zgleda da sem res točil nafto, kar sem tudi hotel....
cool-1.gif

p.s. Tudi punca (demonstratorka) ni švoh...
grims-1.gif

Ti si imel srečo jaz ne točil bencin dobil nafto.

Naprej pa itak brez komentarja..

LP N

Manj sta placala, kaj je
smile-1.gif
LOL

Mater, pa ste jim pol povedali oz jim je kdo sporocil napako???

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Danes sem sel mimo Ivancne Gorice in sem hotel tankati bencin. Pistole za tocenje bencina so prelepljene, tako da nisem mogel tankati. Ocitno bodo napako odpravili. Ni pa nikjer nobenega obvestila, niti osebja, ki bi to povedalo. Ce ne bi tukajle prebral, kaj se je zgodilo, ne bi verjel. :)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj potrebuješ obvestilo. Če so ročke zalepljene in se ne da tankat se pač ne da? Kaj bi po tvoje mogle hostese tam stat in vsakemu razlagat " se opravičujemo ampak danes tankanje ni mogoče"
bonk.gif

Če se ne da se ne da in tako je to!

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Na "oglasnem panoju" oz. kjer je cenik tudi pise, koliko je cena bencina. Bi lahko vsaj tam imeli le ceno za nafto. Kaj ce bi recimo bila guzva, jaz bi cakal 30 min in nato ugotovil, da bencina sploh ne ponujajo.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik nowinc pravi:
Danes sem sel mimo Ivancne Gorice in sem hotel tankati bencin. Pistole za tocenje bencina so prelepljene, tako da nisem mogel tankati. Ocitno bodo napako odpravili. Ni pa nikjer nobenega obvestila, niti osebja, ki bi to povedalo. Ce ne bi tukajle prebral, kaj se je zgodilo, ne bi verjel. :)

Pa so prelepljene samo pištole za bencin, ali tudi za nafto??
Da ni tudi kaj z nafto narobe
redface-1.gif

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Samo pistole za bencin. Ceprav, ce bi jaz tankal nafto, bi v vsakem primeru zgolj za info na Hofer poklical in povprasal.

Za zacetek si niso ravno dobre reklame naredili.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Na dveh točilnih mestih so zunanji dve pištoli napačno zvezali. Reklamacija uspela, čeprav je bilo potrebno malo pogajanj vendar doseženo po mirni poti. Zajema pa vse kar je potrebno storiti pri zamenjavi goriva v avtomobilu.

LP N

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To je potem že druga Hoferjeva črpalka?
Ena v Postojni, druga v Ivančni gorici?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
V kratkem bojo še: Kranj, Ilirska Bistrica, Jesenice in Ptuj. Gorivo je zaenkrat od Mola. Firma nima zaenkrat s Hoferjem nobene veze, le prostor imajo v najemu.
od kje si te kraje privlekel. Cudno se mi zdi da ni medvod, ker tudi ze rijejo.
Ta firma ima tudi v avstriji na hoferjih pumpe. Toliko ima veze.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
hofer z njimi nima realne veze ampak neko drugo:

Betreiber der Tankstellen an den Hofer-Filialen ist die FE-Trading GmbH, die dem Salzburger Markus Friesacher (80 Prozent) sowie dem Niederösterreicher Stephan Pröll (10 Prozent) und der Salzburgerin Elisabeth Eder (10 Prozent) gehört. Das im September 2008 gegründete Unternehmen hat seinen Sitz in Anif bei Salzburg ist im Bereich Planung, Bau und Handel mit Mineralöl und Mineralölprodukten sowie dem Betrieb von SB-Tankstellen befasst

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Ja super so, ne priporočam. Jaz sem danes tankal za 36 € z računa mi je pa odbilo 80€ (v Postojni). Tako, da ne bi ravno priporočal. Kaj mogoče kdo ve telefonsko, da pokličem? Ker trenutno se mi ne da še enkrat v Postojno. Drugače pa imam spravljen račun, tako da upam da bo reklamacija uspela.

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Ja super so, ne priporočam. Jaz sem danes tankal za 36 € z računa mi je pa odbilo 80€ (v Postojni). Tako, da ne bi ravno priporočal. Kaj mogoče kdo ve telefonsko, da pokličem? Ker trenutno se mi ne da še enkrat v Postojno. Drugače pa imam spravljen račun, tako da upam da bo reklamacija uspela.

Preveri še enkrat račun pozneje, lahko da je 80 samo rezervacija sredstev na računu, ki se pozneje pač izbriše, in se bo kot transakcija pojavilo tistih 36 EUR.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik Ingvar pravi:
Citat:

Preveri še enkrat račun pozneje, lahko da je 80 samo rezervacija sredstev na računu, ki se pozneje pač izbriše, in se bo kot transakcija pojavilo tistih 36 EUR.

Ja tudi sam upam, da je tako. Pač na Ebanki mi piše znesek nakupa 80€. Bom pa videl koliko bodo dejansko trgali z računa.
V glavnem priporočam, da si shranjujete originalne račune, če tankate tam
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Ingvar pravi:
Citat:

Ja tudi sam upam, da je tako. Pač na Ebanki mi piše znesek nakupa 80€. Bom pa videl koliko bodo dejansko trgali z računa.
V glavnem priporočam, da si shranjujete originalne račune, če tankate tam
smile-1.gif

Si lahko brez skrbi. Na računu si rezervirajo 80 evrov odbitek bo točno takšen kot ti piše na računu samo brez skrbi
zmaga.gif

Sem na takšnih avtomatih že velikokrat tankal in nikoli ni bilo potrebno kaj reklamirat (tudi pri Hoferju SLO)
cheer.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
V kratkem bojo še: Kranj, Ilirska Bistrica, Jesenice in Ptuj. Gorivo je zaenkrat od Mola. Firma nima zaenkrat s Hoferjem nobene veze, le prostor imajo v najemu.

Od kje ti info da je MOLova nafta? Ne vem ali je še tako kvalitetna kot pred leti. Pomoje jih je petrol prehitel
smile-1.gif