Citat:
Uporabnik kingroad pravi:
ksz:
Ko imam ravno čas in me pretirano ne boli glava po silvestrovanju, no malo me in sem zato malo zoprn.
Kadar prebiram kak topik ki se vmes vtakne Dizzy ali pa je celo on sam avtor le-tega, vedno je vmes preklemani fotoaparat. Pa naj bo to tema o fotografiji (OK, tja paše), o avtomobilizmu, o babah ali pa o Jelinčiču v politiki. Jebemu dec, malo se skuliraj. Predvidevam da je tvoj kruh da držiš tisto piksno v rokah. Pa daj hudiča vrži tisti šrot sem ter tja v grmovje in začni v življenju misliti še kaj drugega kot o hudem objektivu in nevem kakšnem flešu. Tudi če že (pa dvomim) dobiš babo ki ti bo dovolila da pri f.uku z njo poleg še božaš in nastavljaš fotoaparat.....kaj boš pa delal ko boš imel enkrat mularijo? Mu boš z fotoamaratom brisal drek? Te bo hotel vprašal zakaj ne sme vtakniti kos igračke v vtičnico ti pa boš raje letel ven slikat sončni zahod ker pri vseh tvojih 2.345.431 posnetkov sončnega zahoda nekako še nisi posnel najlepšega? Te ne bo na njegovo prvo predstavo v vrtcu ker je bila v Bigbang-u za 3% znižana torbica za toj super duper aparat?
Tudi jaz nisem idealen, vendar pustim svoje delo tam kjer ga potrebujem. Ga ne vlačim domov in ne posiljujem z njim vse ostale okoli mene.........
lp
Strari... vsa čast