mogoče me je strah tega, da bi zaradi ženske v mojem življenju začela trpet fotografija. oz. tudi obratno, da bi zaradi fotografije začela trpet ženska. in se tega podzavestno precej zavedam in se zaradi tega ne sprostim dovolj, posledično simpatičnost in všečnost ne preskoči na tisto drugo stran, ko bi lahko rekel, da te je nekaj zadelo kot strela z jasnega ...
o tem sem precej razmišljal, enkrat sem a temo fotografije in pač odsotnosti fotografov čez dan in tudi čez noč eno bejbo že postavil na realna tla ... sicer je bila ta bejba bolj kot ne ekstrem, mislim, da je imela celo fetiš na fotografe, ker sem jo opazoval in je bila večinoma vedno okoli fotografov, ampak vseeno ...
je pa tudi res, da je mogoče zadnja zadala neke posledice, rane, ki se jih niti ne zavedam, pa vseeno tolčejo ven ...
kar se tiče tega, a biti z nekom ali ne, oz. al sem pripravljen na zvezo ali ne ... tega itak nikoli ne veš - ko te zadane, te zadane, pa če si še tako govoriš, da bi rad bil sam, da ti je kul biti sam ...