BELO VINO

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ti očitno še nisi dobrega cvička sploh probal
smile-1.gif

Pri nas gre 1l za dobrojutro
evil.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Sala,bom raje se kak dan namakal rit v Soci,pa pil sparjeno lasko in podpiral slovensko gospodarstvo... Na zar pa pridem proti koncu leta,ko se preselim v tvojo obcino :D...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Lej, smo danes ponavljali vajo in bomo ponavljali
Nje stara , ne se tolk zaganjat , mjene je danes zjebalo
cry12bpy.gif

-se spomne baba za akcijo in me fukne iz spanca navsezgodaj ob 9h, pol pa ko le začnem, pa kr navodila kolk globoko pa po eni strani bolj, pa .....tečna u pizdumat.....pa ko že pridem do ene tričetrt in že vidim konc, ...pa katastrofa
uf-1.gif
..
...me je ušipnalo u križu, de sn skor popizdu
cry12bpy.gif
....
...pol baba vidi de res ne morn dokončat, pa pravi da bo sama do konca, če sn res tolk zankurc de zmerom zatajim ko me najbolj rabi......O.K. hvala bogi če s pr volji, jst res ne morn več......
....in pol baba res zaštiha tisto gredo do konca, ampak pol mi pa le pove, da zelje bo lahko dala samo na une tričetrt, ko sn js štihu, da kar je pa sama dokončala, bo pa edino za solato, ker je premal globoko . da pa za resno zelenjavo sn pa edino jst taprav majster.
Ti pa povem, za stare znucane ležaje nazaj u pogon spravit.....-una napravca ko ti štrom spušča, pa naklofen namazat pa še kako tabletko in naskrivaj s šmarnico zalit, da dober prime, pa sn že kr boljši, (res ti priporočam za lajšanje starostnih tegob) ...sam bom še malo simuliral, da bom mel še jutri mir.
zmaga.gif

Tak da pazi stara, ne preveč naprezat svojih iztrošenih kosti
tongue-1.gif

evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

Patriot: Seveda. Če bi te vprašal, kolk kisline ima lahko cviček, boš šel hitr na internet pogledat, zato te ne bom.

Problem je tudi, ker mora imeti manj alkohola kot vina, potem se pa na analizi najde klor, ker redčite.
evil.gif
tega pa še na internetu nisi mogel prebrati.
Sploh ne vem o čem pišeš.
Manj alkohola kot vina????
sprasujem se.gif
Torej liter vina mora imeti liter pa pol alkohola??? Kuk je pol to???
Redčijo ga pa tisti, ki jim preveč alkohola škodi in potem pišejo takšne neumnosti, kot zdaj ti o tem alkoholu...