Citat:
Lej, smo danes ponavljali vajo in bomo ponavljali
Nje stara , ne se tolk zaganjat , mjene je danes zjebalo
-se spomne baba za akcijo in me fukne iz spanca navsezgodaj ob 9h, pol pa ko le začnem, pa kr navodila kolk globoko pa po eni strani bolj, pa .....tečna u pizdumat.....pa ko že pridem do ene tričetrt in že vidim konc, ...pa katastrofa
..
...me je ušipnalo u križu, de sn skor popizdu
....
...pol baba vidi de res ne morn dokončat, pa pravi da bo sama do konca, če sn res tolk zankurc de zmerom zatajim ko me najbolj rabi......O.K. hvala bogi če s pr volji, jst res ne morn več......
....in pol baba res zaštiha tisto gredo do konca, ampak pol mi pa le pove, da zelje bo lahko dala samo na une tričetrt, ko sn js štihu, da kar je pa sama dokončala, bo pa edino za solato, ker je premal globoko . da pa za resno zelenjavo sn pa edino jst taprav majster.
Ti pa povem, za stare znucane ležaje nazaj u pogon spravit.....-una napravca ko ti štrom spušča, pa naklofen namazat pa še kako tabletko in naskrivaj s šmarnico zalit, da dober prime, pa sn že kr boljši, (res ti priporočam za lajšanje starostnih tegob) ...sam bom še malo simuliral, da bom mel še jutri mir.
Tak da pazi stara, ne preveč naprezat svojih iztrošenih kosti