Kdo prodaja belo vino, pol suho da je pitno in da te naslednji dan ne boli buča? Lahko na ZS, lahko pa tudi predlagate kje v Ljubljani bi kupil cca 10l vina, rabim pa do petka, še nabolj bi bil štajerc ali prekmurc.
Tam trgovec zasluži več kot pridelovalec.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V trgovini imaš kar dobro izbiro.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Uporabnik ynos pravi:
Mi je zadnjič teta od strica povedala da je kmet ki je dobavil krompir mercatorju le tega dobil plačanega po 2,3c. Mercator ga je prodajal potem po 5. Če je to res nimam potrdila, ne bi bilo pa nič čudnega. Cena pridelovanja krompirja je najbrž bližje pol evra kot pa 5 centom.
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
8888 ... moj foter ima doma na stotine litrov rdečega in belega vina polno sort ... samo ker si preveč veren, bo cena malo večja.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Uporabnik ynos pravi:
Mi je zadnjič teta od strica povedala da je kmet ki je dobavil krompir mercatorju le tega dobil plačanega po 2,3c. Mercator ga je prodajal potem po 5. Če je to res nimam potrdila, ne bi bilo pa nič čudnega. Cena pridelovanja krompirja je najbrž bližje pol evra kot pa 5 centom.
Saj ne kupuje soda, ampak 10 litrov.Za to količino bi si šel jaz po željah izbrati v kakega leclerca pa je. Razen če išče kako dobiti čimveč za čimanj denarja. Ponavadi ne kupujem krša od vina.
Če pa lahko napišemo karkoli, pa naj gre do Edi-ja Simčiča na Goriškem. Ima odlična vina, pa še vse mu bo dal za preiskusit pred nakupom. Ni pa cheap vino...