Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Gre še samo za relativiziranje določenih osebkov tu tipa msenjur...bizi...očitno sem spadata še vi2...
Praviloma so levo/liberalno usmerjeni (svi goli pa ko šta voli press) ni pa nujno...
Vse dokler eventuelno njihova PISMENA rit ne bi prišla na vrsto za razguzenje... E pol ampak samo potem bi pa malo manj PISMENO razmišljal...
Pa tolk bolj PISANO gledal
Vsaj kar se mene tiče, si zopet usekal mimo.
Svojega mnenja o napadalcih v Koelnu še sploh nisem napisal.
Takole je.
Štejem se med tiste (redke?), ki menijo, da je treba dekleta in ženske ceniti in spoštovati ter se do njih vesti nadvse gentlemansko.
Do vsakega nasilja nad ženskami mora veljati ničelna toleranca.
Nasilneži, ki se spravljajo na ženske, si zaslužijo, da se jim polomi nekaj kosti, izbije nekaj zob in se jih za vsaj nekaj časa zapre.
Moje mnenje o napadalcih v Koelnu je v skladu s tem.
Kakšne usrane reve so, dokazuje tudi to, da se jih je po dvajset in več spravljalo na eno ali dve žrtvi.
Vsem napadalcem želim, da jih ulovijo, jih prebutajo, obsodijo in vržejo v zapor, potem pa izženejo.
Ker je pa nemška policija enako nesposobna uloviti storilce, kot je bila nezmožna zaščititi žrtve, se bo večina na žalost izmazala brez vsake kazni.
Nisem pa razočaran le nad nemško policijo, temveč tudi nad mehkužnimi nemškimi dedci, ki so silvestrovali na trgu v Koelnu.
Če bi se kaj podobnega zgodilo v Mariboru, bi štajerski pubeci napadalce pošteno nabutali.
Sam bi svoje bližnje zagotovo branil z vso silo.