Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

Po mojih informacijah se danes začne (se je začelo?) zavračati migrante na naši južni meji. Me prav zanima kako bo to izgledalo. Še bolj pa me zanima kako bo izgledalo vračanje migrantov Hrvaški, ki migrantov ne sprejema. To bo še "žur".

popcorn_stephen_colbert.gif

To pomeni da ne bodo zavrnili nikogar. Vsak bo enostavno rekel da bo zaprosil za azil v Nemčiji in bo avtomatsko spuščen naprej tudi če bo v resnici hotel na Švedsko ali kam drugam. Se bo pač zlagal saj to znajo dobro.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi imel 5x višjo plačo pa 3x vecjo bajto bi z veseljem k seb vzel eno sirsko družino

Goba, ne seri.

Če kdo serje ste to vi. Serjete po ljudeh ki samo hočejo preživet

sem vedel, da boš zgrešil dejstvo.

ti ga bom..narisal.

dej men 5 krat večjo plačo..pa de ne bo neznanka..daj mi 5k plače. daj mi 100kvadratov stanovanje in vzamem sirce. daj mi 200 kvadratov bajto, vzamem dve družini, pa 5k neto naj ostane.

a si ratal požrešen na denar, ali se samo slabo izražaš? v tvojem zapisu ni namreč nič social komunističnega. je samo kapitalistično.

A ima goba bajto?
shocked-1.gif

Imam bajto, pa da mi daš 20k plače ne vzamem nobenega kamelojebca.

Je preveč revnih Slovencev, ki živijo človeka nedostojno življenje. Tem nakažem, kolikor mi dopušča proračun, glede na to da živimo z eno plačo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Pa najemi hišo. saj ni treba da najameš v centru lj.
In koliko vas sedaj živi na koliko m2 da ne moreš sprejeti revežev ki se borijo za preživetje.
Če je denar problem, potem vzemi k sebi anesteziologe. Ti bodo štajerci hvaležni, pa za najemnino nekje v Halozah bodo tudi zaslužili.
poznam slovenske družine, ki imajo 5-6m2 na člana družine. Tudi sam sem bil nekaj časa med njimi. Tako da vem, da se da živeti tudi na 6m2/osebo. Probaj še ti.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj ma goba ne vem. jaz vem da za 5k neto najamem hišo za 1,5k in jih dam tja. jurja jim dam za hrano in stroške. za 2,5 razlike grem pa na potovanje po bližnjem vzhodu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj se zdej ti režiš?
grem stavt oba jajca, da za 5k neto jih ti naseliš v TNP..brez obotavljanja.

ne-ne-1.gif
ne da se vsega kartako kupit!

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.259
1.398
113
Bolj blesavih pogojev za vstop v državo še nisem videl. Sprejemali samo tiste, ki bojo zaprosili za azil v A ali D. Nevem če naj se smejem ali jočem.

Pride Alah na mejo, ga g. policist vpraša:"Kam greste naprej?"
Alah pravi, da v Njemačko, Njemačko in tam azil pa to.
Policist rade volje spusti v državo in skozi njo.
Alah gre mimo A, mimo D, v 3 pm.

Razen, če jih bojo za rokav spremljali do Njemačke.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Slovenija ob 22. uri zaostruje prihod beguncev v državo

V državo bodo lahko vstopili le tisti, ki bodo želeli za azil prositi v Avstriji ali Nemčiji. Ukrep v Sloveniji bo začel veljati že danes ob 22. uri, ko naj bi prišel prvi vlak z novimi migranti.

Aha aha, moj vir je torej zanesljiv, to je lepo vedeti
grin1.gif

Kakorkoli že - tole s pogoji je pa res zanimivo, kako za vraga so si zamislili kontrolo nad tem oz. kaj bodo sedaj, ko vsi govorijo "đermani, đermani"?
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.