Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Si vzamem za Slovenijo 14 dni časa z vsemi pooblastili korigiranja policije in vojske.
Bo mir za vedno. Potem se umaknem, ker me politika ne zanima. Samo Slovenija.
Brez plačila in dodatka za pripravljenost.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Janša je notranji sovražnik oz. "peta kolona", zunanji ni tak problem. Smo že pozabili, kakšno škodo nam je delal s svojimi izjavami?

A ko je dejal, da ima informacije, da bo piranski zaliv pripadel nam? Oh, wait, to je bil erjavec
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Janša je notranji sovražnik oz. "peta kolona", zunanji ni tak problem. Smo že pozabili, kakšno škodo nam je delal s svojimi izjavami?

In seveda ne vidimo, kakšno ogromno škodo nam dela brezvretenčarjeva vlada...

ah pusti ga, on misli, da živi v SFRJ:..demenca mogoče
priden.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
ksz

V Avstriji je v trgovinah z orožjem začelo zmanjkovati municije 9mm. Dobavni rok 8-13 tednov
A to je novica kot tista, ker makedonija zapira meje, zaradi okvare zelezniske proge v sloveniji.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Zakaj begunski centri... In podobno. Vsi ki so bili v zadnje pol leta na strani migrantov (sploh pa Zlovenija, levicarji in podobna srenja) jih vzame 2x stevilo clanov gospodinstva domov. Za njih poskrbijo in ODGOVARJAJO. Migrantom se pobere prstne odtise, DNK, doloci novo indentiteto (ce je nimajo) in pošlje zgornjim ljudem. Ko bodo migranti naredil prekrsek, kaznivo dejanje.... Se jih obravnava skupaj z odgovorno osebo, kot soudelezca pri tem dejanju.
Je kdo za?
Posljemo predlog vladi?
Internet najbrz se hrani zapise teh ljudi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

Kakšne centre neki, vozi nazaj v jamo.
Da ostanem zvest alter pisanju. Tukaj pa smo v prednosti. Mi smo jih ze 45 precej zvozili v jame. Torej prakso ze imamo. Ponovi vajo. Ce za takratna dejanja ni bil nihce obsojen, tudi sedaj ne bo. Ce je drugace, se jim bodo pridružili se kdo od zagovornikov.
Aja, potem se bom pa zbudil. V jamo bodo poslali mene in meni podobne ker bi rad želel braniti svoj dom. Tako kot so ga nekateri pred dobrimi 70 leti. Zgodovina se ponavlja.
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Se jih obravnava skupaj z odgovorno osebo, kot soudelezca pri tem dejanju.
Se sploh zavedaš, kakšen idiotizem si uspel napisati
confused-1.gif

Sem pa za, da najbolj zagreti aktivisti dobijo kakšnega v oskrbo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj begunski centri... In podobno. Vsi ki so bili v zadnje pol leta na strani migrantov (sploh pa Zlovenija, levicarji in podobna srenja) jih vzame 2x stevilo clanov gospodinstva domov. Za njih poskrbijo in ODGOVARJAJO. Migrantom se pobere prstne odtise, DNK, doloci novo indentiteto (ce je nimajo) in pošlje zgornjim ljudem. Ko bodo migranti naredil prekrsek, kaznivo dejanje.... Se jih obravnava skupaj z odgovorno osebo, kot soudelezca pri tem dejanju.
Je kdo za?
Posljemo predlog vladi?

Se strinjam. Če so jih vabili in vse normalne zmerjali s fašisti in ksenofobi naj pa še požrejo svoj dre.k.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je kdo za?
Posljemo predlog vladi?

Sem za. Pošlji zadevo na PredlagajVladi.si ali kaj je še tista stran....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.948
6.022
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

Kakšne centre neki, vozi nazaj v jamo.
Da ostanem zvest alter pisanju. Tukaj pa smo v prednosti. Mi smo jih ze 45 precej zvozili v jame. Torej prakso ze imamo. Ponovi vajo. Ce za takratna dejanja ni bil nihce obsojen, tudi sedaj ne bo. Ce je drugace, se jim bodo pridružili se kdo od zagovornikov.
Aja, potem se bom pa zbudil. V jamo bodo poslali mene in meni podobne ker bi rad želel braniti svoj dom. Tako kot so ga nekateri pred dobrimi 70 leti. Zgodovina se ponavlja.
bonk.gif
Jama je tu mišljena kot "caveman" domovina, da ne bo pomote.
Kdo so cavemani lahko pogledaš v temi Lepote multikulturnosti, par zadnjih strani bo dovolj
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1780018/page/0/fpart/105/vc/1/nt/105.

Leta 45 si bil zraven, da pišeš v prvi osebi ?
Kakor kaže stanje dandanes, so jih premalo vozili.Kolaboranti in ostali domači izdajalci med ww2 se množijo kot gobe po dežju, kar je fenomen v Eu.Lahko greste v Norveško povprašati, kako mnenje imajo o njih drugod.

Kar se je dogajalo po ww2 v Jugi ni bila nobena posebnost:
http://www.mladina.si/164761/podivjana-celina/

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.