Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kar se lačnih in žejnih policajev tičeopolnoma razumem tiste inkasante ki pol šihta kasirajo, pol šihta so pa v gostilni. Specialcev pa ne; kaki specialci so to, ki ne znajo malo potrpeti lačni in žejni? Poznam določene poklice, kjer niso nikakršni superduper mačoti, ampak ko je treba ostat na šihtu še izmeno, dve, ne jamrajo po spletu.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Zakaj sem silijo, kot eazy ki ne zna povedat
Ker so zaradi Zahoda ostali brez svoje drzave?
To bo ja, torej so se prišli maščevat
Islam je razlog in mi že vemo, zakaj ga nočemo v slo
Kjerkoli se pojavite, naredite sr....
Ne, vecina ima poln k. zivljenja v begunskih centrih. Povsem enako je bilo med vojno na Balkanu in na vseh straneh pa je bila vojna krajsa. Koliko casa mislis da lahko povprecna druzina zivi brez prihodkov v begunskem centru?
In kdo jih fopa da bodo tu lepše živeli?
Ne znajo jezika, konflitna veroizpoved, ne želijo se držati pravil itd
Naj gredo v muso države oz isis jim je tudi dal možnost
Zgleda da raje dezertirajo
Pomoje da ce bi bili lacni bi jedli... jaz bi jedel kaj naj ti drugega recem. Ce je pa kdo nadmocen pa naj bo lacen =) Samo ves....ta nezaupljivost se je razvila ker je ze skoraj vsakdo dobil kak noz v hrbet in pol so vsi nezaupljivi. Sam pomoje bi jedli, ce pa ne bi pol ap niso lacniCitat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kaj bi blo, da se spravi ekipa z roštiljem tja, peče čevape in jih da fantom v modrem.
Bi pojedli kej? Ali bi se v skupini 10 policajev najdel en težak ki bi težil da to pa ne,saj so oni oh in sploh specialci lahko brez hrane tud en teden.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In kdo jih fopa da bodo tu lepše živeli?
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
http://svemirac.com/slike/2015/09/grcka-policija-pronasla-kontejner-sa-oruzjem-migranti/
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
http://svemirac.com/slike/2015/09/grcka-policija-pronasla-kontejner-sa-oruzjem-migranti/
Ni bilo enako.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
Ne, vecina ima poln k. zivljenja v begunskih centrih. Povsem enako je bilo med vojno na Balkanu in na vseh straneh pa je bila vojna krajsa. Koliko casa mislis da lahko povprecna druzina zivi brez prihodkov v begunskem centru?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, saj begunci tudi niso begunci
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Ni bilo enako.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
Kolikor se spomnim bosanskih beguncev, so vsi po vrsti izražali hvaležnost. Ni bilo pogojevanja, zahtev, zavračanja hrane, vode.
Tile, ki prihajajo, niso videti kot reveži, ki so že leta v begunskih taboriščih.
In ja, se strinjam, da jih je veliko med njimi potrebnih pomoči; a je potrebno narediti selekcijo. Brei zapis zgoraj, kako so vmes pomešani Maročani, Alžirci... "sedaj ali nikoli"
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Zakaj sem silijo, kot eazy ki ne zna povedat
Ker so zaradi Zahoda ostali brez svoje drzave?
To bo ja, torej so se prišli maščevat
Islam je razlog in mi že vemo, zakaj ga nočemo v slo
Kjerkoli se pojavite, naredite sr....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kar se lačnih in žejnih policajev tičeopolnoma razumem tiste inkasante ki pol šihta kasirajo, pol šihta so pa v gostilni. Specialcev pa ne; kaki specialci so to, ki ne znajo malo potrpeti lačni in žejni? Poznam določene poklice, kjer niso nikakršni superduper mačoti, ampak ko je treba ostat na šihtu še izmeno, dve, ne jamrajo po spletu.
Kaksni specialci? Kar ti vidis je posebna enota policije. Sestavljena je iz rednega sestava policije - namesto da bi danes bil na svoji postaji v sluzbi je tak policist vpoklican v PPE in dela v PPE do preklica. Manjko pa pokrivajo tisti ki so ostali na postajah. Specialca nisi na posnetkih videl niti enega. In ni point v temu da bi se bali da bo kdo od plavih shujsal. Se pa zdi vsem de.bilno da se za to hordo ilegalcev pripravlja ne vem kake obroke, beleziti je celo potrebno da je ziher vsak dobil 3 obroke (da ne bi varuh clovekovih pravic pri nadzoru spet kako nepravilnost odkril), hikrati ko pa belezis da so vsi dobili futer si pa sam lacen.
Ceprav ne razumem komandirjev oddelkov. ce bi bil na njihovem mestu bi enostavno sel do delavcev RK in vzel toliko obrokov kot imam lacnih policistov. PA naj me gonijo po sodiscih...bi vsaj cela drzava izvedela kake bedarije vse trpimo ob tej poplavi clovekvih pravic.