Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
Ma dejte no nehat, par dni prej so se začel prpravljat, kako naj bodo pripravljeni. Tud tok niso, da bi lastne delavce nafutral. Hrvatje so bli k sreči tok fer, da so večino migrantov poslal proti Madžarski. Pravi val se je pri nas šele dobro začel pa lahko bereš članke...

http://www.zurnal24.si/policisti-ne-obvladujejo-vec-zelene-meje-clanek-256870

Medtem se pa vojaki logistično po jajcih praskajo v kasarnah oziroma še največ dela imajo kuharji, ki pripravljajo kosila za migrante.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
matej zakleni se to temo. preklet pezde si, nic drugega.

Nazadnje uredil moderator:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.499
113
Boštjan Šefic, državni sekretar MNZ: Informacijo, da naj bi iz Srbije na Hrvaško jutri prišlo 80.000 migrantov še preverjamo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ker k.urac je brisal moje sporocilo? 80.000 tisoc ni nic, caka se 2mio beguncev iz "sirije" in 15mio se jih pripravlja iz podsaharske afrike. prekleti pedri. zdaj pa me benite. ko boste na tnalu sekiro gledali se pa spomnite. dogaja se invazija kamelarjev in obrezancev, vi pa se zmeraj premisljujeta kako jim boste dali tople obroke.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.499
113
CPQ5a0_XAAAgCVV.jpg

Šentilj

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
a se je kdo vprasal zakaj za en KURA.C v bosni NI NITI ENEGA BEGUNCA, MIGRANTA??!? A ni malo cudno to? Nobenih problemov nimajo z njimi.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
CPQ5a0_XAAAgCVV.jpg

Šentilj

ja krasno, vse bodo spustil notri, sploh pa kurci hrvati! ko sem pa jaz ponesreci pokazal na meji zdr. izkaznico namesto osebne, smo bili pa takoj izloceni in sem pokazal od tega kaksne gate imam v kufru do profila gum, ce ustrezajo... pa 2h so me jebali.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Le hitro naj pride hladna zima.

Prepozno bo, ker jih bo tu že nekaj 10.000.
In potem bodo vlamljali v hiše in metali ven lastnike.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Itak naši providerji ne bodo nikol dobil plačanga roaminga, ker so večinoma vzel doma mobitele pa kartice in ne bodo nikol plačal računa več
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Bojeviti mladci se raje klofajo med sabo, namesto da bi branili domovino: http://www.dailymail.co.uk/new...p-arriving.html

Za tiste, ki jih skrbi, da ne molijo:

Kar se lačnih in žejnih policajev tiče:popolnoma razumem tiste inkasante ki pol šihta kasirajo, pol šihta so pa v gostilni. Specialcev pa ne; kaki specialci so to, ki ne znajo malo potrpeti lačni in žejni? Poznam določene poklice, kjer niso nikakršni superduper mačoti, ampak ko je treba ostat na šihtu še izmeno, dve, ne jamrajo po spletu.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Evo važno da je maček zraven

image.png

image.png

Se mi zdi da smo tega mačka že nekje videli na poti, tole je s prenosa v živo pravkar
smile-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
471
83
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Itak naši providerji ne bodo nikol dobil plačanga roaminga, ker so večinoma vzel doma mobitele pa kartice in ne bodo nikol plačal računa več
smile-1.gif
Aja. Operateri med sabo pokviftajo, ko dobijo račune plačane. Če plačil ne bo se bodo pač določene pogodbe prekinile. In telefoni jim bodo le kos plastike. Dat jim domače simke in jih slediti...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Sem mislil, da je Evropa neka dobro organizirana unija, tako pa vidim, da je tak softič, da se nikakor ne moremo primerjati z ameriko in ni cudno, da ji lizemo rit. Samo poglej tole....migranti so nas slekli pred celim svetom, pa se zacetek ni....

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj imajo cucke tudi.

Verjetno namesto SDO.
evil.gif

Glede recepture in načina priprave ni problema ker sem na vlaku zadnjič ko so jih snemali videl tudi azijce
rolleyes-1.gif

corsol

Guru
11. mar 2010
3.086
1.039
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Sem mislil, da je Evropa neka dobro organizirana unija, tako pa vidim, da je tak softič, da se nikakor ne moremo primerjati z ameriko in ni cudno, da ji lizemo rit. Samo poglej tole....migranti so nas slekli pred celim svetom, pa se zacetek ni....

Kar se navala beguncev/imigrantov tiče je EU pogorela na celi črti.......nobene skupne politike glede tega , vsaka država solira po svoje in niče ne kaže da bokaj bolje...zdaj bo kmalu zima in se bodo zadeve po vsejverjentosi malo umirile......pride pa potem pomlad, do takrat bodo v EU malo sestankovali, naredili ene 3konference na to temo vprašanje pa je , če se bodo kaj zmenili....pomoje nič.
In po svetu sedaj folk vidi, da se v EU, da prit, sedaj ko je naval je prilika .....in jih bo še več....kasnje ko se bo vse skupaj omejilo težje bo ,...za ene in druge.....vseh revežev na svetu EU pač ne more futrat. Konec kocev se bojim, da bo veliko tistih , ki pridejo v Nemčijo, Švedsko itd.....razočaranih......saj se tudi v EU ne cedita med in mleko.....
Veliko nezadovoljnih ljudi pa vemo kam vodi....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Naj jih še 500 pošljejo v Kočevje, da se bo @bizi na lastne oči prepričal, če so res begunci ali le migranti, jih bo lahko od blizu štel.

Preštel si jih že ti, če jih pa pošljejo, pa nimam nič proti, ker pri nas še živijo Ljudje.

Če pri vas še živijo Ljudje ne vem zakaj visiš na Alterju namesto, da bi pobral vse iz shrambe in hladilnika in se odpeljal na mejo ali v Celje, Postojno... in nahranil te uboge reveže, ki se ti tako smilijo, ko so še zaenkrat daleč od tvojega praga.

To ti še ni padlo na pamet ali so te polna usta samo za Pc?

Ne boš verjel, toda tudi pri nas imamo zbiralnico RK, tako da mi ni potrebno osebno letati na mejo. Ti pa kar pojdi in nastavi junaška prsa v obrambo očetnjave.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.