Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
Ne, vecina ima poln k. zivljenja v begunskih centrih. Povsem enako je bilo med vojno na Balkanu in na vseh straneh pa je bila vojna krajsa. Koliko casa mislis da lahko povprecna druzina zivi brez prihodkov v begunskem centru?
Ni bilo enako.
Kolikor se spomnim bosanskih beguncev, so vsi po vrsti izražali hvaležnost. Ni bilo pogojevanja, zahtev, zavračanja hrane, vode.

Tile, ki prihajajo, niso videti kot reveži, ki so že leta v begunskih taboriščih.

In ja, se strinjam, da jih je veliko med njimi potrebnih pomoči; a je potrebno narediti selekcijo. Brei zapis zgoraj, kako so vmes pomešani Maročani, Alžirci... "sedaj ali nikoli"

Da, bilo je povsem enako... In bilo je vsega, sploh po begunskih centrih. Sicer so pa bosanski begunci Slovenijo uporabili cca za tranzit v tretje drzave (zacuda Nemcijo?!). Slovenska drzava pa pri tem ne da je mizala ampak je gledela povseeeeeeeeem stran
smile-1.gif

Niti slučajno ni bilo enako.
Niso zavračali hrane in vode, niso pešačili proti severu, med njih niso bili pomešani čisti ekonomski imigranti...
Sem dovolj star, da se tega spomnim sam.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem kdo je to in ne bom iskal.

In me ne zanima.

Zanima me naša meja in islamski turisti

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
Ne, vecina ima poln k. zivljenja v begunskih centrih. Povsem enako je bilo med vojno na Balkanu in na vseh straneh pa je bila vojna krajsa. Koliko casa mislis da lahko povprecna druzina zivi brez prihodkov v begunskem centru?
Ni bilo enako.
Kolikor se spomnim bosanskih beguncev, so vsi po vrsti izražali hvaležnost. Ni bilo pogojevanja, zahtev, zavračanja hrane, vode.

Tile, ki prihajajo, niso videti kot reveži, ki so že leta v begunskih taboriščih.

In ja, se strinjam, da jih je veliko med njimi potrebnih pomoči; a je potrebno narediti selekcijo. Brei zapis zgoraj, kako so vmes pomešani Maročani, Alžirci... "sedaj ali nikoli"

Da, bilo je povsem enako... In bilo je vsega, sploh po begunskih centrih. Sicer so pa bosanski begunci Slovenijo uporabili cca za tranzit v tretje drzave (zacuda Nemcijo?!). Slovenska drzava pa pri tem ne da je mizala ampak je gledela povseeeeeeeeem stran
smile-1.gif

Niti slučajno ni bilo enako.
Niso zavračali hrane in vode, niso pešačili proti severu, med njih niso bili pomešani čisti ekonomski imigranti...
Sem dovolj star, da se tega spomnim sam.

Ja... zagotovo ves bolje od mene. Dnevno sem imel na glavi vsaj 30 beguncev in prezivel ogromno casa v centrih. Bilo je vsega, sploh v centrih (vecje mase). Prvi problem so bili ze pri locevanju druzin v centrih. Znotraj in med posameznimi centri. Ce ze dlakocepimo, med njimi so bili tudi tisti iz "svobodnih" mest. Recimo pri nas je bila tudi vecja druzina iz Tuzle ,ki nikoli ni bila resno ogrozena. Filozofiranje migrantih in beguncih v tistih casih zelo debilno in nikomur ni padlo na pamet.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...

Ja... zagotovo ves bolje od mene. Dnevno sem imel na glavi vsaj 30 beguncev in prezivel ogromno casa v centrih. Bilo je vsega, sploh v centrih (vecje mase). Prvi problem so bili ze pri locevanju druzin v centrih. Znotraj in med posameznimi centri. Ce ze dlakocepimo, med njimi so bili tudi tisti iz "svobodnih" mest. Recimo pri nas je bila tudi vecja druzina iz Tuzle ,ki nikoli ni bila resno ogrozena. Filozofiranje migrantih in beguncih v tistih casih zelo debilno in nikomur ni padlo na pamet.

Nič ne oporekam Sircem, ki prihajajo iz "varnih" mest.
Oporekam vsem ostalim, ki niso Sirci in se šlepajo na njihovo nesrečo:http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html?ito=social-facebook

I

Izbrisan uporabnik #488

eazy@

Kak ti naj Slovenci drugače povemo, da ne želimo "tebe" in tvojih bratov za sosede
sprasujem se.gif

Pa tudi ti nam ne laži, da se počutiš tu kot doma.

Isto je to kot Kosovo, tam so se množili in množili, da so bili na koncu večina in zadeva se je sama uredila.

Dejstvo je, da islam ni primeren za sobivanje v civiliziranem zahodnem svetu.

Vaše navade se nesprejemljive, nehumane, pohabljate otroke in poneumljate, poleg terorizma in kriminala.

Zato se pridruži svojim bratom dezerterjem in ajd v Sirijo osvobajat.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
eazy@

Kak ti naj Slovenci drugače povemo, da ne želimo "tebe" in tvojih bratov za sosede
sprasujem se.gif

Pa tudi ti nam ne laži, da se počutiš tu kot doma.

Isto je to kot Kosovo, tam so se množili in množili, da so bili na koncu večina in zadeva se je sama uredila.

Dejstvo je, da islam ni primeren za sobivanje v civiliziranem zahodnem svetu.

Vaše navade se nesprejemljive, nehumane, pohabljate otroke in poneumljate, poleg terorizma in kriminala.

Zato se pridruži svojim bratom dezerterjem in ajd v Sirijo osvobajat.

Točno to ! Komaj smo se losali 2.svetovne vojne in največjih množičnih pobojev slovencev,zdej bi pa še rjuharkozjejebce dobili.

467716-post_slo.gif

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
Sem ravno sel mimo ekonomske sole v Celju, policaji usmerjajo emigrante proti želežniški postaji, in jih pošiljajo v Avstrijo.... sam, da se ne bo ker zgubil ali ostal v Celju
cheer.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

In me ne zanima.

Saj sem vedel, da imate pravniki zanič splošno izobrazbo. Vsaj za zgodovino svoje stroke bi lahko vedel. Višinski je bil Stalinov vrhovni tožilec, ki je verjetno imel tako visoko stopnjo človeške empatije, kot ti.
Po drugi strani boš pa lahko odličen mafijski odvetnik, tudi ta ne potrebuje kaj prida empatije.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Avstrijska notranja ministrica napovedala vračanje beguncev v Slovenijo in na Hrvaško. To sta varni državi.

http://www.dnevnik.si/1042720551

No kaj sem vam govoril bedaki naivni (leti na vse tiste, ki trdite naj jih spustimo do Avstrije.
Zdaj pa imate, ta golazen bo ostala pri nas
jezen.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...

Nič ne oporekam Sircem, ki prihajajo iz "varnih" mest.
Oporekam vsem ostalim, ki niso Sirci in se šlepajo na njihovo nesrečo:http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html?ito=social-facebook

Ostali so stalni ze leta in so drobiz glede na celoto. Sploh v primeru "balkanske poti". Ce vse ostale deportiras na Mars ti ostane se vedno 10mio beguncev iz Sirije. To je vsaj kolikokrat prevec za EU?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

In me ne zanima.

Saj sem vedel, da imate pravniki zanič splošno izobrazbo. Vsaj za zgodovino svoje stroke bi lahko vedel. Višinski je bil Stalinov vrhovni tožilec, ki je verjetno imel tako visoko stopnjo človeške empatije, kot ti.
Po drugi strani boš pa lahko odličen mafijski odvetnik, tudi ta ne potrebuje kaj prida empatije.

In kaj si ti po izobrazbi pametnjakovič?

Dol mi visi za Stalina in Lenina in še koga, kaj šele za njegove tožilce.

Očitno so obseden s kumunajzarstvom, al kaj je to.

Mene zanima meja in Slovenija

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ko bo na avstrijsko mejo navalilo nekaj deset tisoč odločnih migrantov, jih bodo tudi morali spustiti dalje .. kaj pa lahko naredijo .. jih lovijo po travnikih in poljih in streljajo nanje?

Sicer pa tudi za Avstrijo ne predstavljajo nekega velikega problema, ker tudi Avstrija ni njihova destinacija in jih lahko pospremijo do nemške meje, kjer bodo Avstrijo zapustili.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Zelo debilno je predvsem, le bomo mirno gledali, kako nam naše kraje naseljujejo milijoni ekonomskih emigrantov, za katere ni služb

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Avstrijska notranja ministrica napovedala vračanje beguncev v Slovenijo in na Hrvaško. To sta varni državi.

http://www.dnevnik.si/1042720551

No kaj sem vam govoril bedaki naivni (leti na vse tiste, ki trdite naj jih spustimo do Avstrije.
Zdaj pa imate, ta golazen bo ostala pri nas
jezen.gif

Edina rešitev je, da TAKOJ POVSEM ZAPREMO MEJO!!!! Kje je vlada, kaj mečka????? Sedaj bi morale biti dodatne enote že na poti in tovornjaki z nato žico, cementom, peskom, jeklenimi profalil, paneli, mrežai, kje so?????

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.