Bedaki nadaljujejo predstavo

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
895
113
očitno se je tem motoristom totalno skisalo!

K sreči so sedaj prešli s svojimi kaskaderskimi vložki na dirkališče, in se tolčejo med seboj.

http://www.zurnal24.si/slovenija/motorist-v-kriticnem-stanju-168629

article_main_wide.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa kaj se ljudje tolko sekirate ker se eni ljudje odločijo samoizločit? Pa naj vsi umrejo, če neznajo pametno vozit.
Če se voziš po omejitvah, si posebaj pozoren tudi če mas prednost lahko umreš samo če kdo čelno prileti v tebe.

Pa mam rad motorje pa ni ga gušta večejga ko ga po zadnji spečeš čez ravnico, ampak če neznaš si pač
izločen. Naravna selekcija.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Naravna selekcija.
Samo kaj, ko s tem umetno izločajo nedolžne na cestah.
Tile so se šli izločat na dirkališče in to je za pozdraviti, da niso tega počeli na javni cesti. Če so se šli preganjat na Grobnik bi se morali zavedati nevarnosti. Kot sem zasledil odzive na letošnji slovenski dan na Grobniku, je bilo na stezi kar precej posameznikov, ki so se močno precenili in delali gužvo. Pri omenjeni nezgodi tip ni speljal ovinka in se odpeljal izven proge, pri tem posekal ovinek in se na asfalt vrnil v naslednjem ovinku, kjer so nanj nabasali trije drugi motoristi, rezultat pa je jasen.
Jaz zase vem, da nisem za na dirkališče in zato tja ne grem. Šel bi na relativno prazno progo in to ne zato, da bi postavljal rekordne čase ampak zato, da bi izpopolnil tehniko vožnje, ki bi mi pomagala pravilno reagirati v kritični situaciji na javni cesti.
Se pa strinjam, da je na cesti veliko budal, ki kar prosijo nesrečo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
[
Se pa strinjam, da je na cesti veliko budal, ki kar prosijo nesrečo.

Mi smo zadnjič šli na "furo" vbistvu malo naokoli tako za urco, se lagano peljemo,
ko uletita dva "hell-riderja", prvo zadaj in na 16k rpm
rolleyes-1.gif
pol sta vidla da
nič nebo, pa seveda po zadnji mimo da mu je jedva padel motor dol par m pred ovinkom,
pa bremza in ga nagne not. Res đekota
rolleyes-1.gif

Da sem si pomalem želel da ju dohitimo ko stojita ob cesti in motor na boku in en drugega pobira.

Pa sej bi mu človek dokazal da se nezna peljat, ampak nima smisla, pol pa še ga v špeglu vidim
kako se skadi po bankini, res nima smisla. Problem motoristov je da so to fantje s sindromom
hondaša na kokainu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pa kaj vas spet goni, beboti? Zgoraj omenjena nesreča se je zgodila na zaprtem dirkališču, med dirko razreda 600ccm... Verjetno še niste nikoli videli nesreče, recimo v Superbike ali MotoGP, zaradi gneče v prvem ovinku?
Vam ni prav, če motoristi gonijo po cesti, vam ni prav, če ga tiščijo na tekmovanju, vam ni prav, ker ima sosed boljši avto in še motor zraven...?!?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
očitno se je tem motoristom totalno skisalo!

K sreči so sedaj prešli s svojimi kaskaderskimi vložki na dirkališče, in se tolčejo med seboj.

http://www.zurnal24.si/slovenija/motorist-v-kriticnem-stanju-168629

article_main_wide.jpg

mah vi ste mal fuknjeni vsi. Pišuka, a zdej si še na dirkališču ne smejo dat duška, al kaj??? pa kaj bi vi radi, ukinil te motorje??? Ko se na GP 2 razfukata, pa noben nič ne pisne. Pa kaj vam to v glavi špila. Tole je očitna gonja proti motoristom. Vsi na pisti so vedeli v kaj se spuščajo, in če se en padel in stem odnesel še tri, jih pač je. pa kaj! to se dogaja. na rallyu se zaletavajo v drevesa, pri motorjih se valjajo po tleh, v formuli se zaletavajo v gume in delajo salte. To je pač del moto-športa. Pa kaj vas sploh briga, če tega ne marate??? Ko se pri smučanju en ubije, noben ne piše kako je neumen, brezglav, divja brezglavo... ubistvu je pa isto. hitrost privlači vse.

mislim. pa nič vam ni prov no! Hvala bogu, da so se zdivjali na dirkališču in ne na cesti. Če bi se to na cesti dogajal bi bili vsi 4 mrtvi, tko je pa le en v kritičnem. ampak tko pač je. Kako si vi predstavljate moto-sport in druge sporte brez nesreč??? jest si ga ne. Pa ta kategorija kjer so tile padli je že na-pol profesionalna. niso to tisti lokalni mačoti, k upajo divjat le po ravnini, ampak so to ljudje, k preživijo na grobniku tok časa k vi doma pred TV/PC in zmečejo za sezono nekaj 10.000€.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
msenjur: In zdaj so ti upravičeni, da rizkirajo svoje in druga življenja? Kdor se ukvarja z nevarnim športom, naj plačuje dvojno zdravstveno zavarovanje
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Naravna selekcija.

S tem SE umetno izločajo nedolžni na cestah. Sami sebe.

Zakaj se jaz ne vozim 200? Ker je smrtno nevarno. Zakaj sem se ziv? Ker se ne vozim 200.

In ni nujno da ostaneš živ, če motorist vate prileti z 200km/h na števcu.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
msenjur: In zdaj so ti upravičeni, da rizkirajo svoje in druga življenja? Kdor se ukvarja z nevarnim športom, naj plačuje dvojno zdravstveno zavarovanje
evil.gif
In polovično pokojninsko zavarovanje?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
evil.gif
In polovično pokojninsko zavarovanje?

467716-post_slo.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Naravna selekcija.

S tem SE umetno izločajo nedolžni na cestah. Sami sebe.

Zakaj se jaz ne vozim 200? Ker je smrtno nevarno. Zakaj sem se ziv? Ker se ne vozim 200.

In ni nujno da ostaneš živ, če motorist vate prileti z 200km/h na števcu.

Kaj da sem na motoru pa ostanem živ al kaj hočeš povedat?

Pravim da jaz nebom umrl na motorju, ker se vozim pametno. V mene pa lahko prileti motorist
tudi ko sem v avtu bočno pa me ubije, tak da,...

No nevem kaj si hotla povedat s tem "in ni nujno da ostaneš živ, če motorist prileti,..." Nikjer nisem napisal
da ostaneš živ, govorim da če padeš/zaletiš/ven letiš pri 200 boš umrl. Če ne prvič pa drugič.

In če se jaz vozim 80, extremno pazim tudi ko imam prednost, pol je možnost da se ubijem ista kot
na kolesu. Pri 80 me nebo ravno zbrisalo s cete.
Sicer pa poglejmo skuteraše, kolko manj se jih ubije pa jih je neprimerno več kot motoristov. Vrjetno
ne zato ker so najboljši vozniki pri 17ih letih.