Ja, logično, šla sva ob 0200 sredi tedna...Odvisno od gužve.
Koliko je bilo razlike v povprečni hitrosti?Čist mimo in čist zraven...
Moj brat vozi hitro in ima avto, ki lahko vozi zelo hitro.
Jaz mam srednjo žalost, bi rekli na Alterju.
Za stavo sva šla od LJ do MB hkrati.
Kolko je on vozu, ne vem, jaz po omejitvah (130 AC).
Bil je 5 min prej...
Jupiiiii![]()
Če bi bila gužva, bi bila razlika manjša.Ja, logično, šla sva ob 0200 sredi tedna...
Me je pač premagal, kaj naj, se ne sekiram...
Ah, pa dobil je kazen za 150 hm/h skozi trojanske tunele... Dal na mamo...
Nimam pojma kolko je vozil, moje povprečne pa tudi nisem gledal...Koliko je bilo razlike v povprečni hitrosti?
Pozabil si nekaj. Štartala sva pri meni v Šiški. Pol pa semaforji, pa obvoznica do AC. Jaz nisem delal slaloma, kar on rad dela. V MB enako, do njegovega doma je ohoho semaforjev. Že če te rdeči val zezne, en pa dobi zeleni val, je lahko velika razlika.po google maps je od LJ do MB kakih 110km (od table do table) in v tem trenutku bi za to vožnjo rabil 1h 10min. če je tvoj brat prispel na cilj 5 minut prej, bi on rabil 65 minut, ti pa 70 minut. tvoja povprečna hitrost na celotnem odseku bi bila 94,3 km/h, njegova pa 101,5 kmh. torej je on v povprečju vozil dobrih 7 kmh hitreje od tebe, in če si ti vozil po omejitvi največ 130kmh, je on moral potegniti do vrtoglavih 137 km.
zdaj pa ključno vprašanje, koliko hitro dejansko gre njegov hitri avto![]()
Seveda da vrže zemljo v zrak, dobro opazuj prva dva off road kuclja čez katere gre (pri cca.6-7s posnetka, tm nek). Pa ne pravim, da ne more biti AI, do sedaj v bistvu niti nisem razmišljal o tem ampak zemljo prav lepo razmeče naokoli, sledi na travi pa se lahko ne vidi zaradi sprememb svetlobe ter slabe kakovosti posnetka. Zaradi nizke resolucije posnetka se tudi tista zemlja, ki jo vrže v zrak, zdi kot neka slabše opazna temnejša meglica.meni tole deluje Ai... nobene zemlje ne vrže v zrak... nobenih sledi na travi... čuden zavoj iz ceste... ne verjamem...
Nebi nebi, ima FSD!AI bi se zabil v drevo.![]()
Racunaj vsak semafor 2+min v najslabšem primeru. 5 min sta 2 semafora v najslabšem primeru.Pozabil si nekaj. Štartala sva pri meni v Šiški. Pol pa semaforji, pa obvoznica do AC. Jaz nisem delal slaloma, kar on rad dela. V MB enako, do njegovega doma je ohoho semaforjev. Že če te rdeči val zezne, en pa dobi zeleni val, je lahko velika razlika.
Ah, ima par let starega Porscheja, ne me vprašat za model, ker res ne vem... Vem pa, da vozi, če je fraj, do konca...
Ah, moj pa je Octavia 1,9 TDI
Sicer pa, ja, je bil pred mano, stavo sem pa jaz dobil, ker je rekel, da bo vsaj 15 minut pred mano...
"Lepo" nastavljene cene ima ta roba. En radar za ceno treh povprečnih družinskih avtov. Denar sicer hitro prinese notri a vseeno, kot da gre za neko tehnologijo iz NASE.Jankovič skrbi za svoje ljudi.
![]()
Radar, ki ga ne boste opazili: mestni redarji merijo hitrost iz civilnega avtomobila
Mestni redarji so poleti prejeli sodoben mobilni merilnik hitrosti. Z njim v parkiranem civilnem avtomobilu merijo hitrost prometa. Prekoračitelji hitrosti, ne vedoč, da so na ulici, kjer se meri hitrost, pa po pošti prejmejo položnico.www.dnevnik.si