bedaki na cesti

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.738
7.511
113
Na linku je torej cesta 745, tu vozijo 190km/h samo dobri rally vozniki, ko je cesta zaprta..

Dober je, da ni zletel iz ceste.

Glupi novinarji članka.

koliko m poti/časa mora provida meriti ?

Našel neke posnetke iz NL, kjer meri vsaj 1250 m
0:47 prvi, 1627m
3:06 drugi, 1253m
5:09 tretji, 1251m

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.354
3.691
113
Marlbor
Predvidevamo, da 190 km / h po regionalki ni varno za voznika in morebitne ostale udeležence v prometu. V gornjem primeru pa sta po vrhu dve vozili vozili tako hitro. Bolje, da Policija tega ne objavlja, dokler se ne posodobi. Tak prekršek bi se dalo ugotoviti tudi z drugimi tehničnimi sredstvi.
Treba še upoštevati, da do takšne hitrosti niti slučajno ne bi prišlo, če ne bi provida provocirala in se mu prej lepila na rit. Sem že doživel nekaj krat, da ko vidijo kkašnega malo bolj dinamičnega v prometu, mu gredo takoj testirat živce z lepljenjem na rit. Provokacija je po navadi tako agresivna, da imaš ocpijo ustaviti ob robu cestišča in ga spustiti naprej, ali pa nasedeš.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.373
243
63
Celje
Treba še upoštevati, da do takšne hitrosti niti slučajno ne bi prišlo, če ne bi provida provocirala in se mu prej lepila na rit. Sem že doživel nekaj krat, da ko vidijo kkašnega malo bolj dinamičnega v prometu, mu gredo takoj testirat živce z lepljenjem na rit. Provokacija je po navadi tako agresivna, da imaš ocpijo ustaviti ob robu cestišča in ga spustiti naprej, ali pa nasedeš.
Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal... :valjamse:

Corvette

Majstr
6. nov 2008
597
540
93
Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal... :valjamse:
Sama si je kriva, ker je bila izzivalno oblečena pa te fore.

Kdor nasede na ritopike, namesto da umiri žogo, ga spusti naprej ali se ob prvi priložnosti umakne, si po mojem zasluži prispevati v proračun.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.738
7.511
113
Če vidiš v vozilu za sabo na pol metra razdalje dva možakarja z brki in brez klobuka, je velika verjetnost, da gre za provido.

Poleg tega providasi vsi vozijo z enakim vzorcem, ego jim pozicija nabije do plafona, so kot kakšni 20 letni pubeci, ki dobijo svoj prvi e46 z remusom.

Dovolj je spustiti gas & naj zadaj malo zašvicajo.

So že kdaj sebi napisali kazen zaradi vožnje s premajhno varnostno razdaljo?

jello

Guru
22. sep 2008
11.843
5.019
113
Sem ji že videl provocirat in se strinjam da je osel kdor nasede, kar pa še zdaleč ne pomeni da si ne zaslužijo brco v rit. Če je to skrb za varnost potem naj gredo raje delat kaj drugega, bomo bolj varni.