Končno hiter citroen c4 coupe vts 2.0 in gas do konca (spodaj desno je hitrost provide)Nima za Xantio!
Do 100km/h, najmanj 200m odsekkoliko m poti/časa mora provida meriti ?
Treba še upoštevati, da do takšne hitrosti niti slučajno ne bi prišlo, če ne bi provida provocirala in se mu prej lepila na rit. Sem že doživel nekaj krat, da ko vidijo kkašnega malo bolj dinamičnega v prometu, mu gredo takoj testirat živce z lepljenjem na rit. Provokacija je po navadi tako agresivna, da imaš ocpijo ustaviti ob robu cestišča in ga spustiti naprej, ali pa nasedeš.Predvidevamo, da 190 km / h po regionalki ni varno za voznika in morebitne ostale udeležence v prometu. V gornjem primeru pa sta po vrhu dve vozili vozili tako hitro. Bolje, da Policija tega ne objavlja, dokler se ne posodobi. Tak prekršek bi se dalo ugotoviti tudi z drugimi tehničnimi sredstvi.
Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal...Treba še upoštevati, da do takšne hitrosti niti slučajno ne bi prišlo, če ne bi provida provocirala in se mu prej lepila na rit. Sem že doživel nekaj krat, da ko vidijo kkašnega malo bolj dinamičnega v prometu, mu gredo takoj testirat živce z lepljenjem na rit. Provokacija je po navadi tako agresivna, da imaš ocpijo ustaviti ob robu cestišča in ga spustiti naprej, ali pa nasedeš.

Sama si je kriva, ker je bila izzivalno oblečena pa te fore.Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal...![]()
Počakajmo na razplet postopkov pri nesreči NPMSo že kdaj sebi napisali kazen zaradi vožnje s premajhno varnostno razdaljo?