sej ne pridejo kar tako. moraš 5x klicat, in podobno.Zakaj za hudiča niso poklicali rešilca, če je šlo res za življenje?
sej ne pridejo kar tako. moraš 5x klicat, in podobno.Zakaj za hudiča niso poklicali rešilca, če je šlo res za življenje?
Jaz se boj sprašujem zakaj je tako malo nesreč...Zmeraj sem se spraševal, kako za vraga pride ob gužvi tolikokrat do nesreče na AC. Po takih posnetkih sodeč mi je malo bolj jasno
sploh si ne znam zamislit kako je bit na voznikovem mestu ....evo pa se je začel
Po smrti otroka v razgretem avtomobilu materi in partnerju odvzeli prostost
Nekaj pred 13. uro je v naselju Sv. Lovrenc v občini Prebold otrok ostal zaprt v avtomobilu na soncu. Kljub hitremu posredovanju je otrok umrl na kraju dogodka. Kriminalisti Policijske uprave Celje še opravljajo ogled kraja dejanja in zbirajo vsa potrebna obvestila. Preiskava poteka v smeri suma...siol.net
virTRILETNIK UTONIL NA PRAZNOVANJU ROJSTNEGA DNE V DOMAČEM BAZENU
Na Hrvaškem poročajo o še enem tragičnem dogodku. V Pulju je v bazenu, ki se nahaja na dvorišču hiše utonil triletni otrok. Reševalci, ki so hitro prispeli na kraj, so mu poskušali nuditi nujno medicinsko pomoč, vendar je otrok žal umrl. Puljska policija je bila o dogodku obveščena v soboto okrog 15. ure. Kot poroča Glas Istre, gre za triletnega dečka, ki je včeraj praznoval svoj rojstni dan, v bazenu pa se je igral z drugimi otroci, nato pa se je zgodila tragedija.