bedaki na cesti

sad

Guru
24. avg 2007
21.219
9.853
113
Praviš, da si bolj previden, ker samega sebe snemaš :fredi:
Ne, pravim da s tem, ko sem kamero nabil na steklo zaradi prometne nesreče, se bolj zavedam dejstva, kako hitro pride do prometne in zato ustrezno vozim.
Vozim pa enako, ne glede na to, če je kamera v avtu ali je ni. Če bi kako pizdarijo posnela, potem je itak ravno 2s prej crknila baterija. :evil: Aja, mojo mislim. Za druge bom pa vse na YT prilimal. Pač pristen Slovenc.

• Haha
Reactions: Garfildd

Corvette

Majstr
6. nov 2008
435
306
63
Če bi kako pizdarijo posnela, potem je itak ravno 2s prej crknila baterija. :evil: Aja, mojo mislim. Za druge bom pa vse na YT prilimal. Pač pristen Slovenc.
Evo, pa imamo odgovor, kje se skriva manjkajoči posnetek Morgoth-a: kamera je šla v spanje, medtem ko je kampiral na prehitevalnem.

Da ja ne bi zamudil ostalih nesposobnih voznikov, je urgentno debugiral kar med vožnjo: najprej se je stegnil naprej do kamere, zaradi prenosa lastne teže "nehote" pospešil iz 127 km/h na 137 km/h, končno le reštartal dashcam, medtem pa meni nič, tebi nič kot strela z jasnega Bavarec mimo po desnem pasu!

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: sajkek in krko

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Da je tam cesta, ki visi v vse smeri samo v pravo ne je treba pa tudi omenit. Pa kamor se je avtobus umaknil je lep jarek (brez kakšne ograje), meter še bi potegnil pa bi se obrnil cel avtobus na bok. Sicer pa klasika na tem delu, če greš zjutraj iz smeri loke ko vozijo prazni gozdarski kamioni v smer železnikov pa je cesta mokra kar lepo pometajo s prikolico pri 80-90km/h koliko je pač omejitev tam. Ta šofer je naredi edino napako da je zaviral, če bi lepo šel poln gas bi se vse srečno izšlo. Najbrž ni še nikoli peljal tu pa ker ni omejitve ga je vseeno presenetila čudna cesta in je v paniki pritisnil na zavoro.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ce bi malo dirkanje poznali, oziroma brali alter kamionar je scandinavian flick izvedel avtobusar se je pa prestrasil. Klasika.