bedaki na cesti

krko

Guru
5. sep 2010
2.861
1.549
113
A ni imel noben radarskega tempomata. Ajd stara 5 res ne, ostali pa....
Zato se jaz v prometnih konicah vedno vozim po voznem pasu. Manjša možnost naleta, ker je pol manj avtov na voznem kakor na prehitevalnem + ne zavira se "na nož" .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.503
7.813
113
pri taščici
Najvažnejša je varnostna razdalja, ampak to butlom dopovedat ne gre.
Se bojim da so bolj problematična dejanja, ki odvracajo pozornost s ceste. Tu mislim predvsem na mobitele. Pa zjutraj je kdo se mal zasanjan, ali pa z mislimi drugje kot na cesti.
Ker kolona pred tabo se ne ustavi v momentu.
turbobitch pravi da ima okolica amsterdama se manj varnostne razdalje.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.625
2.697
113
SV SLO
Danes v Veržeju cel dan radar, obvestila na radio ena, radiu CITY, facebook skupinah,.... Se peljem mimo enih 45 km/h, pa prileti ena babura mimo na polno...... To si bo zapomnila po moje.

Se peljem zadnjič po avtocesti nad omejitvijo pa me prehiti ena octavia, ki vozi še hitreje pa si rečem pa dajmo bom hitreje v Mariboru.... Voznik v octaviji vozi z minimalno varnostno razdaljo in je nonstop na zavori, jaz imam samo malo večjo varnostno razdaljo pri enaki hitrosti pa dam nogo z gasa in se zavore niti ne dotaknem. Prav smešni so ti, ki se lepijo na rit. Več na zavori , kot pa na gasu.......

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.762
5.441
113
Danes v Veržeju cel dan radar, obvestila na radio ena, radiu CITY, facebook skupinah,.... Se peljem mimo enih 45 km/h, pa prileti ena babura mimo na polno...... To si bo zapomnila po moje.

Se peljem zadnjič po avtocesti nad omejitvijo pa me prehiti ena octavia, ki vozi še hitreje pa si rečem pa dajmo bom hitreje v Mariboru.... Voznik v octaviji vozi z minimalno varnostno razdaljo in je nonstop na zavori, jaz imam samo malo večjo varnostno razdaljo pri enaki hitrosti pa dam nogo z gasa in se zavore niti ne dotaknem. Prav smešni so ti, ki se lepijo na rit. Več na zavori , kot pa na gasu.......
To so super dinamični vozniki... oni cel lajf prefurajo na gas pa na bremzo...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.481
1.279
113
43
V Amsterdamu je isto s kolesarji. Tle redko kdo visi na mobitelu. Vsi divjajo. A so avti, kolesarji. Ko se vklapljajo na hitro cesto iz strani to nič ne bluzijo. Gas pa v luknjo. Raje dajo gas pa se vrivajo kak pa da bremzajo. In zadeva laufa.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.817
113
Premalo kontrole, premalo kamer, premalo kaznovanja. Čisto PREPROSTO.

Pa uvesti SUKCESIVNO kaznovanje.....za bedake je javni prevoz odlična izbira.
Ti pa nisi cisto gladek. V tako policijski drzavi nismo ziveli od nacizma in potem komunizma dalje in ti bi rad kaj? Samo se vtetovirari nam morajo stevilko na podlaht in belo zvezdo na majico necepljenim in bo popolno.
Spominjas me na otroke iz romana 1984

• Všeč mi je
Reactions: Drifter

hermann

Guru
19. mar 2014
9.878
6.817
113
A ni imel noben radarskega tempomata. Ajd stara 5 res ne, ostali pa....

a si že kdaj videl na avtocesti koga, ki dejansko vozi s tempomatom? en klinc ti pa pomaga, če je ugasnjen.

sami j*beni pumparji malo 110, malo 150, kakor sproti nasanjajo

• Všeč mi je
Reactions: Dik