Točno tako. "Idiot" je zajebal, o tem ni dvoma,. Ampak "cincar" je pa pač cincal. Lahko bi peljal.Res kombija in Darsa
Ne vemo kdaj je dal snemalec smernik. Ker če ga je dal pozno (in bi šel recimo naravnost) in bi kombi meckal bi pa spet imeli posnetek tu. Tokrat kako ga je kombi izsilil.
Kombi bi lahko bil globje kriziscu
Darsovc je imel namen pocakat snemalca..
Kljub vsemu dejanje darsovca ni dovoljeno in "primerno". Je bilo pač bolj "intervencijsko". Pa čeprav oni nimajo modrih intervencijski luči ki bo jim dajale prednost.
Tudi jaz hčerki. Kot sem napisal, takega spustim. Ne delam pa iz tega drame.Kaj pa če je ta cincar mlad voznik ali kandidat ta voznika? Sam bi svojemu sinu, kateremu sem spremljevalec svetoval isto. Vstavi se pa naj se pelje budala. Sam sebe moraš pazit, drugi te ne bo, posebej v kaki LJ.
Sej se zezaš ane. Upam.Snemalec je tipični idiot, ki ne spelje nikamor pri zeleni. A niste eni par strani nazaj vneto zagovarjali nekega avstralskega sistema istočasnega speljevanja pri zeleni? Razen, če pelje zadaj na prikolici vsaj paleto drv, potem mu je oproščeno.
Sem iz Lj....presenetijo me samo taki z KR tablicami.....
No po skoraj 20letih izpita tudi taki več ne ker sem pripravljen na njih
LJ....mi je pa žal da nisem vzel KP (poleti parkiras kjerkoli....pa še veliko sem med Gorenjci.... Dober kompromis bi bil! )
Je celi posnetek na youtube. Ko je vozilo pred njim že bilo mimo semaforja, je on komaj speljal. Če to ni idiot, potem si pač ti.Sej se zezaš ane. Upam.
Če se vrne za volan in na cesto, kazen NI bila vzgojna.
Mi novinarji?Kle mate vi novinarji, pa še marski kdo velik za naredit
Pravila so pa ista za vse. Z tem da eni se jih držijo, drugi pa ne. In s tem lahko mladega voznika zajebeš na ful. Pa se mi jebe za avto, je zavarovan, če je kriv ali ne, ker je v 0,5 sekunda sprejel neko odločitev. Poizkuša se tistih 10 km na obvoznici držat vseh pravil ki se jih je naučil v avtošoli, v enih 5 sekundah mu jih 10 bedakov izniči in to brez posledic.