Najbrž mu je res zato oproščeno, ker se policija ne odziva na posnetek ...In to ker so doglo čakali v križišče je zadosten razlog da debil pokaže da je dejansko debil?
Živčnost ne spada v promett. pika
Policija in dars pa še vedno nič. Kako lahko v takem primeru zamižijo?Un s kamionom je res šel mal premal globok u križišče, mogoče sedi prvič v kombiju IN?, mogoče ponovni obisk avtošole. Samo ta manever ki si ga je privoščil darsovec je samo za vozniško v šreder poslat in za vedno pač pešhonda. Takih debilov se je treba na cesti znebit.
In SJTV, kaj bi po tvoje moral nardit ta, ki je zavil desno? Pač je popravil debilnost idiota.
Kaj pa?Ti si itak že zdavnaj dokazal svoje.
Sploh nimam izpita za avto. Javni prevoz je zakon.Sem ti že napisal, ti moram še enkrat? Kar se vožnje tiče spadaš med idiote za volanom.
Je bilo javljeno policiji?Ene stvari so v prometu no go v nobenem primeru in zgornji manever paše med take, pa če je spredaj še tak mečkonja. Podobno kot skakanje čez debelo polno črto na AC...ane SJTV?
A olje pa pol za zajtrk piješSploh nimam izpita za avto. Javni prevoz je zakon.
Tega ne vem, govorim o opravičevanju takih in še večjih debilizmov s tvoje strani.Je bilo javljeno policiji?
V konkretnem primeru, ob hipotezi, da sta vozili pred njim obstali zaradi nekega dogodka, se ju obvozi po desni strani in se postavi v križišče pred njiju. Ne pa po levi strani po nasprotnem voznem pasu.Ne zagovarjam darsovca, ampak glede na to, da je tukaj ogromno željnih strokovnjakov, ki bi lahko čez eno uro nastopili službo v policiji, me zanima, kaj bi lahko voznik v taki situaciji storil, če je mogoče prvo vozilo crknilo, ali sta se prva dva ruknila in se ne bosta umaknila naslednjo uro ali dve? Kako je pravo ukrepanje? Ugasneš avto, vzameš časopis ali knjigo v roke (telefon je prepoveden) in uživaš do rešitve.
Ta, ki je zavijal desno, bi pač normalno do konca zavil desno. Uni je itak čakal, da se bo za njim uvrstil. Ker je ta cincal, je skočil pred njega.In SJTV, kaj bi po tvoje moral nardit ta, ki je zavil desno? Pač je popravil debilnost idiota.
Sem lepo napisal, da skakanje mimo kolone ni bilo OK. Komentiral sem le dogajanje glede na tistega, ki je desno zavijal.Ene stvari so v prometu no go v nobenem primeru in zgornji manever paše med take, pa če je spredaj še tak mečkonja.