VIDEO: S predrzno vožnjo ogrožal sebe in druge | 24ur.com
Po ljubljanski severni obvoznici je pred dnevi vozil voznik osebnega vozila, ki ni upošteval prometnih pravil in pravil varne vožnje. Njegovo objestno vožnjo je posnel sovoznik, posnetek pa se je znašel na spletu. Policija voznika že išče.www.24ur.com
Upam, da ga najdejo!
Meni deluje kot Golf VII RKaj je to za ena mrcina?
Ja kaj a ti bo lulek poj zrasu? Al kaj? Specika ena slovencelska
Pust, takmu ne seže mozek tok deleč.A kak tvoj prijateljček vozi na posnetku, da ga zagovarjaš?
Me zanima kako boš odreagiral, ko bo koga od tvojih en tak pod zemljo spravil.
A kak tvoj prijateljček vozi na posnetku, da ga zagovarjaš?
Me zanima kako boš odreagiral, ko bo koga od tvojih en tak pod zemljo spravil.
Pust, takmu ne seže mozek tok deleč.
Tak kreten ne bo nabasal v šleper, ampak v kako mamico z avtom polnim otrok.
VIDEO: S predrzno vožnjo ogrožal sebe in druge | 24ur.com
Po ljubljanski severni obvoznici je pred dnevi vozil voznik osebnega vozila, ki ni upošteval prometnih pravil in pravil varne vožnje. Njegovo objestno vožnjo je posnel sovoznik, posnetek pa se je znašel na spletu. Policija voznika že išče.www.24ur.com
Upam, da ga najdejo!
Hehe glasba je za en kur.ac, drugace pa tudi jaz pogosto tako vozim. Jebiga kupite si enkrat hiter avto. Zivljenje je prekratko, da bi se vozili okoli z golfi 1.6 dizel. In zdaj bodo spet komentarji, da mulc kompenzira za majehen lulek, krizo srednjih let, ce je starejsi mozakar. Ne! Tak avto vozi, ker mu je vsec. Zaradi avta samega. In ne vidim kje je koga ogrozal. Itak je bil pri vecini mimo preden so se zavedali.
Haha pa idi f *****Hehe glasba je za en kur.ac, drugace pa tudi jaz pogosto tako vozim. Jebiga kupite si enkrat hiter avto. Zivljenje je prekratko, da bi se vozili okoli z golfi 1.6 dizel. In zdaj bodo spet komentarji, da mulc kompenzira za majehen lulek, krizo srednjih let, ce je starejsi mozakar. Ne! Tak avto vozi, ker mu je vsec. Zaradi avta samega. In ne vidim kje je koga ogrozal. Itak je bil pri vecini mimo preden so se zavedali.