Jah, js nc ne blendam, sam na rit zapopam....in ce se ne umakne, akcija po desni....ni problemov.
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
@eXHair
Na posnetku nekajkrat vožnja s prekratko varnostno razdaljo in eno prehitevanje po desni strani.
Prekratka varnostna razdalja 44 čl. kazen 300 €.
Prehitevanje po desni 50 čl. kazen 300 € plus 3 KT.
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Js ponavadi če se vidim retardiranca ko se zalima na par cm in blenda in uporabla vse možne smernike - ponavadi spustim levi žmigavc nazaj in popustim gas ... čakam na priliko da mi bo poknu film in bom na polno zažlajfu in pol bomo vidli heroja uzadi če bo sposobn odfurat situacijo brez kreša.
Al pa nekej tacga :Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Jaz pa predvidevam da je spet en s 40 uletu na prehitevalnega direkt pred enga ki je vozu 80... nesreča je v takem primeru neizogibna.
Citat:
Js ponavadi če se vidim retardiranca ko se zalima na par cm in blenda in uporabla vse možne smernike - ponavadi spustim levi žmigavc nazaj in popustim gas ... čakam na priliko da mi bo poknu film in bom na polno zažlajfu in pol bomo vidli heroja uzadi če bo sposobn odfurat situacijo brez kreša.
Citat:
Avti trkali drug v drugega
Rekonstrukcija nesreče je pokazala, da je 36-letnik iz Domžal vozil osebni avtomobil znamke BMW X6, ko je na odseku Šentjakob - Domžale, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v spredaj vozeči osebni avtomobil znamke toyota.
Tega je po trku odbilo v osebni avtomobil znamke opel astra, slednjega pa v opel insignio. Insignio je nato odbilo v ford ka, tega pa še v osebni avtomobil znamke suzuki SX4. V vozilo povzročitelja BMW X6 je treščil še osebni avtomobil znamke citroën C4.
V prometni nesreči sta v toyoti umrli potnici, 86- in 58-letni državljanki Italije in so ju morali iz pločevine izrezati gasilci. V nesreči je bilo poškodovanih še devet oseb, ki so jih odpeljali v klinični center v Ljubljani. Vsi naj bi bili izven življenjske nevarnosti.
Kraj prometne nesreče sta si ogledali tudi preiskovalna sodnica in
Citat:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/stirje-poskodovani-trije-uklesceni.html
premala varnostna razdalija ? predvidevam spet nekdo ki se je limu uzadi in pol ni mogu resit situacije? ja? ne?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
v tujini pa nekaj let na hladnem in odvzem izpita ter uboj na mah.