bedaki na cesti

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
evo spet, in folk spet ni kaznovan.

Naj pofukana VLADA že enkrat uvede snemanje pa povsod kamere.

krko

Guru
5. sep 2010
2.695
1.397
113
Zajeta slika.PNG

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
  • Všeč mi je
Reactions: Floki

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
evo spet, in folk spet ni kaznovan.

Naj pofukana VLADA že enkrat uvede snemanje pa povsod kamere.
Jah. Vendar takoj nastane ogromen problem če bi slučajno posnel mumijo v burki in bi potem takoj imel islamsko skupnost za vratom kateri bi ti grozili vkljucno vsej tvoji žlahti.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Še noben musli se ni bunil.
So pa kleni štajerci veselo kurili radarje po Mariboru. In potem cmizdrili, da mora država narediti red na cestah, ko se je en nogometaški mulo samoizločil iz genskega poola z divjanjem po Mariboru ter se pri tem zaletel va kandelaber ravno tam, kjer so zakurili radar.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Pa se že ve, kaj je bilo s tisto, da je šla v nasprotno smer? Ker jaz bi raziskoval tudi v smeri odgovornosti doktorjev, saj vem za par primerov, ko podaljšajo vozniško dovoljenje osebam, ki ga definitivno ne bi smele več imeti.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Povzročiteljica je na kraju prometne nesreče umrla, voznik traffica je utrpel hude telesne poškodbe, potnik v njegovem vozilu ter voznik mercedes vita in potnica so se lažje poškodovali, medtem ko voznik mokke in potnica v nesreči nista bila poškodovana.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
To sem videl, ampak bi bilo fajn, da bi napisali še kaj več. A je bila starejša oseba, da se pogleda, če je imela kakšne zdravstvene težave, itd. Npr. če je imela duševne probleme, je imela izpit? Kdo ji ga je dal? Itd.
Najlažje je: napačna stran vožnje, potem pa še po možnosti začet kampanijo in nabit kazni za to.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.701
113
pri taščici
70+ letnik ki je meni nasproti pripeljal na Barju je bil dementen.
Jado ne bi bil zadovoljen,ker ni dobil ne kazni ne pik. Kljub moji prijavi in prijavi še neke ženske

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
To sem videl, ampak bi bilo fajn, da bi napisali še kaj več. A je bila starejša oseba, da se pogleda, če je imela kakšne zdravstvene težave, itd. Npr. če je imela duševne probleme, je imela izpit? Kdo ji ga je dal? Itd.
Najlažje je: napačna stran vožnje, potem pa še po možnosti začet kampanijo in nabit kazni za to.
https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/gorenjska-avtocesta-zaradi-hude-nesrece-zaprta.html

Stara je bila 73 let. Več pa ne bom pisal...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.342
2.549
113
Južna obvoznica, proti rudniku. Vstopam iz rudnika in v strašnem deževju zavijam levo v tunel.
Vsi smo lepo zmanjšali na okoli 80. Skozi tunel brez posebnosi. Po tunelu pa, v tistem dežju, eni gasa, kljub omrjitvam 100. Skozi podvoz, kjer je se vedno 100 divjal, da sem bil sam presran. Že opazim v daljavi stop luči v koloni na voznem, pa so eni še vedno divjal. Pride 130 in nedvoumno kolona na voznem. Grem na odstavni pas, saj grem dol.
In že vidim izvoz zaseden z plastko po cesti. Stojita dva v objemu. Ostali izredno strpno in presrano ormiramo lep levi obvoz nesreče, brez hupanja zivcnosti ...
Še vedo ščije kot za stavo, brisalci skoraj na max.
Ali je res potrebna nesreča za kancek razuma?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Zato pa morajo biti kamere, radarji, praznjenje TRR in nalaganje zadev na MNZ Pika kartico, ker homo sapiens sapiens pač ni razumen.
Vsaj dokler volane v celoti ne prevzame umetna inteligenca z več razuma. Potem ko pride Skynet, bo pa itak vseeno. :p

• Všeč mi je
Reactions: Cash

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Glede današnje nesreče na gorenjski avtocesti. Na nasproti strani se je lepo naredila kolona, ker firbci morajo peljat lepo počasi in gledat kaj se je zgodilo. Kdaj bodo začeli ograjevat nesreče...