Zato ker je objavljanje tablice kaznivo dejanje in te lahko čaka nekaj let ričeta na Dobu. Jaz nisem še nobene namenoma skril (je pa res da je kamera slaba in da se pogosto ne vidi jasno tablica) . Pred leti sem objavil slike 600 parkirnih invalidov z vidnimi registrskimi tablicami.Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Se opravičujem za offtopic in verjetno je bilo že odgovorjeno:
Zakaj prikrivate (prekrivate) registrske številke "junakov"?
Hvala za odgovor-e.
V mojem primeru je šlo za namerno izsiljevanje. Tip me je zelo dobro videl, poleg tega je bil v stari C klasi, ki nima velikih stebričkov.Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Podobno situacijo je tudi MTL objavil v BTCju.
država registrske številke smatra za osebni podatek, a hkrati od nas zahteva, da moramo imeti ta osebni podatek ves čas javno viden. nekako tako, kot da bi moral za hojo po pločniku stalno imeti na čelu napisano svojo EMŠOCitat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Se opravičujem za offtopic in verjetno je bilo že odgovorjeno:
Zakaj prikrivate (prekrivate) registrske številke "junakov"?
Hvala za odgovor-e.
Sodobni avti so jajc glede preglednosti jaCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz sem vceraj enega reveza skor na pumpi povozil...stebricek in pa gledanje ali bo slo mimo sosednjega avta. Sej ne vem kdo je bil bolj posran ko sem zbremzal - on al jaz
Jaz ga že imam. Ni v glavi je v roki, ni GPS je RFID. Avta ne odklepa, garažo pa.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Saj boš dobil svoj GPS čip v lobanjo. Samo še malo počakaj. Bo zaradi boja proti grdemu terorizmu press.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ehm - se iz "šleperjev" naprej bistveno bolje vidi, kot iz kakih avtov.