Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Apollo kako pa je s prijavo mopedista, ki je na prehodu za pešče skoraj povozil (z zadnjimi močmi je naredil zavoj) peščev. ko se naredil prijavo in povedal registrsko sta me dva policaja seznanila, da nič ne moreta, ker tega onadva nista videla, razen če se strinjam, da bom jaz podal prijavo z vsemi svojimi podatki in bom potem tudi seveda na sodišču kot priča (ok, to mi je itak logično). Ampak, na moje vprašanje zakaj ne pogledajo v sistem in ga obiščejo doma, pa malo pregledajo moped in te finte je bil odgovor isti. Nismo nič videli vse te povedali vi, kaj če ste si izmislili, ker ste na njega jezni....v glavnem zadevo so zaključili @takoj
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Se šališ ali ti to res.
Če pa to ni dovolj sarkastično napisano, potem pa tudi ne vem. A rabiš navodila?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
turbobitch in soulman: ne počakali bodo, da ubije koga - morda od vaju starše, brata, sestro, prijatelja.
bosta potem tudi pametna?
Sej vsak ve tudi da obstajajo posebni seznami s tablicami vozil ki se jih ne ustavlja. V nasi drzavi predvsem vsak ve (vse). Pa jupol beri ce si v dvomih. Ceprav glede na to da itak vsak ve - ne rabis dodatnih navodil.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Se šališ ali ti to res.
Če pa to ni dovolj sarkastično napisano, potem pa tudi ne vem. A rabiš navodila?
Po moje pa ni daleč od resnice. Vsak ve, da se politikov, županov in ostalih veljakov ne ustavlja. Torej sklepam da obstajaj še ostale VIP osebe, ki si jih ne ustavlja. Ni nujno da imajo "knjižico", saj ustavijo in vidijo kdo je, ter mu zaželijo srečno vožnjo še naprej. Če bo nek policaj dal takemu veljaku kazen ve da bo imel probleme na dolgi rok.
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Glejte komentarje, ki so pod sliko. A rabim kaj komentirat?
https://www.facebook.com/Avtomanija/posts/1389008974527977
Ne vem kaj mislis kot veteransko nalepko. Ampak da ne bo izpadlo kot da se delam glupega ti bom odgovoril malce sirse. Verjetno ciljas na razne nalepke "pripadnosti". Najpogostejse so IPA nalepke. Obstajajo pa nalepke zdruzenja SEVER (veterani), nalepke obeh sindikatov (pss in sps), zdruzenja policistov slovenije...Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
kako se obravnavajo vozila/vozniki, ki imajo na vetrobranskem steklu levo spodaj veteransko nalepko ?
Pomoje da folk na alterju raje bere realne odgovore kot pa "pravilne". Najlazje mi je napisat "ne glede na nalepke ali zaposlitev si vedno obravnavan enako".Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pravilen odgovor bi bil, da ti nalepka ne zagotavlja, da jo boš odnesel brez kazni, verjetnost le tega pa vseeno precej poskoči, še posebej če se zraven identificiraš z ustreznim dokumentom, ki dokazuje, da si policist. Drži?