bedaki na cesti

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kazen za: "neuporaba smernih kazalcev: 40 EUR"
to bi lahko pa hitro napolnili blagajno!
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ena za motoriste. Men spet ne gre v glavo. Vas je recimo enih 30-35. Kruzate v 3pmm na 90 omejitve 50-60. Pride malo ovinka faker se zavira in bog ne daj, da bi se stisnili malo desno. Ne, on zavije še malo levo. Odlično si to naredil, sedaj te bom še lažje prehitel.
zmaga.gif
Tri obraze sem videl izpod čelade in so bili vsi 45+. To me zelo bega. Saj smo mi kao mladi tak nevzgojeni, pa čeprav jih ni več 35

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mogoče bi bilo dobro, da se ob priložnosti malo zapelješ z motorjem, da dobiš občutek in ne kvasiš neumnosti, da naj se motorist v levem ovinku postavi skrajno desno.... In če je omejitev 50, nimaš kaj prehitevat, če motorist vozi 90, v ovinku pa sploh ne.
priden.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mogoče bi bilo dobro, da se ob priložnosti malo zapelješ z motorjem, da dobiš občutek in ne kvasiš neumnosti, da naj se motorist v levem ovinku postavi skrajno desno.... In če je omejitev 50, nimaš kaj prehitevat, če motorist vozi 90, v ovinku pa sploh ne.
priden.gif

Mogoče bi bilo dobro, da ob priložnosti malo zaviješ v knjižnico, da dobiš občutek in ne kvasiš neumnosti, in si sposodiš knjigo o bralnem razumevanju.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Car pravi:
priden.gif

Jaz sem ga zastopil da na cesti izven naselja (torej omejitev 90 km/h) kruzajo 50 in ne obratno ...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, moja napaka!
zmaga.gif

Ampak takega primera pa res še nisem doživel, da bi tako počasi peljali. V glavnem se motoriste hebe, da vozijo prehitro, tukaj pa da prepočasi. Pa razumi, če moreš...
smirk-1.gif

Firbcnez

Pripravnik
16. jul 2014
37
0
6
neuporaba smernih kazalcev: 40 EUR
uporaba mobilnega telefona med vožnjo: 120 EUR

Uf pa to je zlata jama za državo, če bi se spravli v akcijo bi v enem tednu zaslužili toliko, da ne bi vedeli kam z denarjem, dosti ljudi ima itak smernike samo še za okras ali pa je pri nekaterih modelih avtomobilov to dodatna oprema in v tistem modelu niso del avta... Še dobro da se pri bremzanju avtomatsko prižgejo štop lampe zadaj... Pri mobilnih telefonih je pa tako, tudi če ima prostoročno telefoniranje je potrebno imeti mobilca na ušesu, da se vidi "razkoš"

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Policija ne pobere niti 0,1% koliko bi jih morala dnevno zaradi kršitev CPP.....

Firbcnez

Pripravnik
16. jul 2014
37
0
6
Nekaj mi je zanimivo, ko se prestopi severna meja in se pride v Avstrijo se očitno spremeni tudi miselnost... Tam vsi vozijo po omejitvah, uporabljajo smernike, ne izsiljujejo, skratka vožnja po pravilih. Ko se vrnejo nazaj v Slovenijo pa samo piči "ne može nam niko ništa"... V čem je fora, saj so gor kazni baje nižje kot pri nas?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.429
2.521
113
SV SLO
Čez severno mejo so normalni ljudje in normalne ceste in normalne omejitve. Ne rabiš bit divjak da kam prideš. Pri nas pa je ena sama velika žalost omejitev na avtocesti 110. na slabem km 5 x 70-50-70-50-70-50, ..... Radarji postavkljeni, da ponijo državni proračun in ne da izboljšujejo prometno varnost. Skratka Slovenceljni smo B.E.D.A.K.I.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Firbcnez pravi:
Nekaj mi je zanimivo, ko se prestopi severna meja in se pride v Avstrijo se očitno spremeni tudi miselnost... Tam vsi vozijo po omejitvah, uporabljajo smernike, ne izsiljujejo, skratka vožnja po pravilih. Ko se vrnejo nazaj v Slovenijo pa samo piči "ne može nam niko ništa"... V čem je fora, saj so gor kazni baje nižje kot pri nas?

V Avstriji samo manj hudo kršimo predpise o hitrostih, ker imajo že osnovno omejitev 10km/h višjo.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Se mi zdi, da je tudi obratno, saj večkrat vidim Avstrijce, ki vozijo precej slovensko.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Jst mislim da če bote šli kdaj v Anglijo, da se vam bo zmešal :-D ker tam pa res vsi po omejitvah vozijo. Izjeme so seveda priseljenci, ampak angleži in njihova vozniška kultura,...daleč najboljša!