bedaki na cesti

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
ne mi zamerit ampak ti si enga več kot jaz
wink-1.gif
ja pa res nebi bilo treba bremzati veliko,že rahel dotik bi bil dovolj,ker sem gledal dva delavca tik ob ograji

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Verjem, da ce bi imel še mal večji avto ti nebi vozu tok za ritjo. Sam jaz sem mel ves pregled pred teboj. In redko kdaj gledam samo vozilo pred seboj, če vozimo v koloni. gledam še par avtov naprej, da lahko mal prej reagira človek.

Nima veze.

LP

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.078
3.763
113
Odlično, rentgenski vid...to bo vsekakor preprečilo verižno trčenje, ko bo nekdo vseeno stopil po zavori... in pri 4 ali 5 metrih varnostne verjemi, da ne boš niti slučajno reagiral, ker ne boš niti noge iz gasa dvignil ko boš že sprednjemu v prtljažniku. Če meni ne verjameš kar vozi tako še naprej pa te bo že življenje naučilo, kljub 2,5 milijona prevoženim. Upam le, da koga ne ubiješ.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.658
2.697
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
.... Tudi po AC, na prehitevalnem pasu lahko prehitevaš največ 3 avte na enkrat. Tako kot je to napisano za obične ceste. Potem je že kazen. Jp, tut za AC.
...

Aja!?! Kje pa to piše?
17758-icon_confused.gif

hint: 3. odstavek 51. člena izrecno ZPrCP določa, kdaj in kako se lahko prehiteva "kolona" na AC (in drugih večpasovnicah)

(3) Na smernem vozišču z najmanj dvema prometnima pasovoma sme voznik, ki je prehitel vozilo in želi prehiteti še drugo vozilo ali drugega udeleženca cestnega prometa, ostati na prometnem pasu, po katerem je prehiteval prvo vozilo, če s tem ne ovira hitrejših vozil, ki se mu približujejo od zadaj.

Shit - s tem spoilerjem sem mogoče dolil olje in se bo spet začelo med vtecofcem in fiatofcem prepucavanje kdo ma daljšega.
uf-1.gif

edit: typo

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
V petek zvečer po dragraceu na Brnčičevi, poraženec plača pijačo
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.435
113
Maybe. Kaj pa jst vem kje se bosta zmenila, jaz zgolj dajem predloge
tongue-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Oba sta težka idiota, vredna, da se jima pobere izpite za vse, razen G kategorijo.

Za srečanja s takimi pacienti priporočam vožnjo terenca z rollbari in kljuko zadaj, ko samo gas spustiš
evil.gif
.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.136
198
63
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
PS: predlagam ponoven obisk kakšne avtošole in center za varno vožnjo na Vranskem.

jaz ga tudi tebi predlagam. ker sta oba zelo nevarna na cesti!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Takšnim odgovorom ponavadi ne odgovarjam,ker je en kup cinizma. Æe nisi pogledal dobro videa ali me nisi poslušal NISEM KAMPIRAL ampak samo čakal da prehitim ostale,ki so vozili cc100 ali več,ko smo prehitevali avtobus ! Domžalæan z 200KM je pa priletel v KOLONO z polnim gasom in se mi zalepil,tudi če sem imel pred samo 4 vozila,kar se vidi na začetku NEDOVOLJENEGA snemanja !
Kasneje se nisem umaknil,da nebi zavrtelo delavce ob cesti,ker bi Domžalčan sprostil 200KM ! Tudi potem je bil zalepljen za menoj vsega 2 ali 3 METRE ! Kasneje je naredil še en manever po sredini in razdaljo še zmanjšal ja in niso piskali senzorji vendar hotel sem povedati da bi,če tako delovali ! Res sem videl,da se bo treba takemu divjaku umakniti in nato je stisnil do konca 200km !
Seveda je zbrisal konec videa,ker je spoznal,da ga je usral ko je grobo izsilil dva normalno vozeča avtomobila z svojimi 200KM in brzino okoli 200KM/H !! Celoten video imam shranjen in tudi dokaze drugega voznika,ki je vsa dogajanja videl !
Takega bedaka pa še ne... Serje po cesti, serje po forumu, izgovor na izgovor, za dokazano napako ima takoj "opravičilo"... Si mogoče kak bratranec od snecerja?

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa naj tam dokaže svoj rentgenski vid kako vidi čez štiri avte.

Kdo da fak je reku da vidim ČEZ štiri avte. Noben ne vidi čez štiri avte... če pa gledaš zadnje luči sprednjih avtomobilov..pač kolkor deleč vidiš...to je lahko tudi 6. avto po vrsti...lahko reagiraš precej precej prej kot pa nekdo pred tabo. Sam Hanzi, roko na srce, zgleda da si v prometu prava ovira na cesti.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
ksz
Ne glede na to kaj pišete in pišemo tu gor, je realnost taka (če boste priznali ali ne), da je bila večina že kdaj v situaciji in vlogi tako bedaka spredaj kot bedaka zadaj. Razlogi ali pa izgovori za to so različni kot s(m)o različni ljudje: baba ni dala, slabo vreme, sodelavka ni dala, sodelavc ni dal
evil.gif
glavobol, neprespanost, .....un spredaj je RES [cenzura], ali pa un zadaj je RES [cenzura].....
Če bi potegnili glave iz lastne riti seveda.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.281
7.053
113
pri taščici
Aha, sem bedak. Predvsem na regionalki, magistralki izven naselja. Tam marsikdo vozi okoli 70 v lepem vremenu, jaz s 75 osli osli pod havbo in 1,4 Tone lepo ”cruzam” med 100 in 130. In ”včasih” je treba kakšnega prehitet ki pelje 70.
Na avtocesti imam pa redko več kot 150 ker mi enostavno ne znese. Se kar okoli omejitve sučem, najraje sem v ritmu pasu na katerem sem (če je gneča) da ne skačem skoz sem ter tja.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ma dejta se pomirit oba ! Oba sta kriva in ja, oba sta tipična slovenska voznika, v očeh tujca, ki se pelje po naših avtocestah, pa čeprav samo prečka slovenijo....
Eden samosvoj in se ne zmeni za druge;
Drugi aroganten in brez kančka kulture!

Dejta malo življenje cent in pretuhtat, da so v življenju tudi druge stvari, za katere NI potrebe izgubljat živcev!

aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Povzročitev splošne nevarnosti
317. člen
(1) Kdor s požarom, povodnijo, eksplozijo, strupom ali strupenim plinom, z ionizirajočim sevanjem, z motorno silo, električno ali kakšno drugo energijo ali s kakšnim drugim splošno nevarnim dejanjem ali sredstvom ali z opustitvijo dejanja, ki bi ga bil dolžan storiti za zagotovitev splošne varnosti ljudi in premoženja, povzroči nevarnost za življenje ljudi ali za premoženje velike vrednosti, se kaznuje z zaporom do treh let.