bedaki na cesti

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...

še dva pacieta

Pol pa jok pa na drevo po forumih kako ga lahko spregleda nekdo https://www.youtube.com/watch?v=xo26PkCE3Ow
bonk.gif

temu pa bog ve kaj švasa v glavi https://www.youtube.com/watch?v=c8-tMjQ_wFY
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
That's a first
grin1.gif

Vsakodnevno se vozim tu pa kaj takega že nisem doživel. Sem pa lih prejšnji teden pri Jelenu doživel, da mi je en s kamionom na zoženju kar zapeljal v mene na levem pasu brez žimgavca in vsega, če ne bi zabremzal bi se zaletela, in ko sem mu pohupal, mi je odgovoril s fakičem v špeglu, potem pa zavil desno proti TopDomu čez 200 metrov. Grozno je profitiral.
hysterical-1.gif
Se bomo še že kdaj srečali.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
En dobro poznani policist tik pred penzijo mi je rekel, da nobena kazen ne bo pomagala, dokler se ne bo spremenilo mišljenje naroda.
Kdor vozi po predpisih, bo vozil po predpisih ne glede na kazni, kdor bo delal oslarije na cestah (oslarije, kot so na predhodnih posnetkih, alkohol za volanom in podobno), jih bo delal ne glede na kazni. Tole je policistova izjava. Če bi bilo po njegovo (in podobnega mnenja so skorajda vsi policisti), bi se moralo veliko več denarja nameniti preventivnemu izobraževanju o obnašanju v prometu že v prvem razredu OŠ. Ampak njihovega mnenja nihče ne upošteva, nadrejeni jih pošiljajo samo na določene točke, kjer se večinoma meri hitrost. Razlog je znan...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej, clovek ne more verjet, da je tolk lignjev v policiji, brez hrbtenice vsi skupej....ocitno jim ze pase, da merijo folk in jim cuzajo dnar....se jim zihr qrac dvigne. Ker ce bi mel kej v glavi, bi svojmu direktorju policije vsi skupej povedal, da nej se gre solit....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.634
211
63
Kranj
pa še kako se poznajo kazni, temu bemfelnu lepo čuka kazen + odzvem avta, 1-2-3x odvzem vozniške, skrajno lepo čuza.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.423
2.511
113
SV SLO
brez veze čuza bo živel na naše stroške tudi odvzem vozila je strošek.

Boljše bi bilo, da se mu da kazen + malus pri zavarovanju za naslednje leto + dvig cestnega sklada za 100%. In to vse skupaj vezano na lastnika avta, št.šasije avta in emšo voznika. Pa še dodaten davek, če se bo to vozilo prodajalo v roku 5 let. Glede na način kako se vozi po Slo cestah smo hitro iz krize.

Danes mi je eden lepo izsilil prednost in pri tem raztovoril material, ki ga je imel v prtljažniku (roba kupljena pred tem v OBI-ju)

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jado, smiri
smile-1.gif
Sicer je pa že pred mano en uporabnik povedal v čem je finta. Lahko daš kazen 5 milijonov bo to še vedno storil.

Glava, Jado, glava je tista.
wink-1.gif

Kakor smo ugotovili se vozijo tudi brez izpita. Tudi sam poznam primere. In še najbolj banalno je tole, da se človek pelje v LJ (brez izpita) do psihologa, da mu pove, da je sposoben za vožnjo in da lahko ponovno opravlja izpit. Pa tale oseba je čisto na mestu, noben razgrajač, nič problematičen. Samo z motorjem je očitno prekoračil hitrost ( ne vem točno v detajle) in se odpeljal naprej in seveda ni pričakoval, da bodo prišli za njim, ker se mu je vseskupaj zdelo banalno. HOP cefizelj.

Na tej pofukani Keltiki pa vidiš pacienov, katerini niso za kako kazen, ampak enstavno odvzem izpita in preprečitev, da se ponovno vsede v avto. Ampak ne, varuh pravice se ponovno postavi tam, kjer nima nobene veze z NIČEMER. Jutri dobiš en video, kje so se 1x postavli. Ma za nobelovo nagrado, res.
crazy1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Pri Dravogradu že ves teden nekaj sanirajo asfalt, ena polovica vozišča razkopana in pesek nasut gor. Za vikend seveda ne delajo, sta pa oba pasa vozna. V glavnem, prej peljem po svoji strani, asfaltni, ko mi nasproti pripelje en avto. Po moji polovici. Zmanjšam hitrost, verjetno bo zapeljal na svoj pas..mislim. Mislim, ja... -kar pelje proti meni... Ustavim čisto na desno..... blendam in hupam... [cenzura] se je ustavil pol metra pred mano... Še dobro, da me je moja držala za jakno, ko sem hotel skočiti ven... Kretenu se je zdelo škoda avta, da bi peljal po makadamu...
bonk.gif
, tako mi je dvignilo adrenalin.

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sosed v elementu
grin1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/XV-zUuqEHhU&list&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/XV-zUuqEHhU&list&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tazga nikol naujo cepl, pa lej kaj dela....
stupid-1.gif
Sam se en motorist raketa se je manjkal.....