Koliko bedakov na kupu. Nobelovi nagrajenci, ni kej.
Pa še za našega sovražnika tovornjakov.
Varuh pravice te zagleda pri 4.sekundi. V prvi sekundi te ne more pomerit, če sem pravilno obveščen. Torej, te dobi na muho najbrž šele v 6.sekundi posnetka in naprej. Vidno polje za meritev ma do 12-13s. Koga ogrožam od 6.sekunde naprej? Na koncu posnetka se vidi kam sta se skrila in delala za našo varnost v prometu. Žalostno.
In ko se pelješ naprej seveda spet problemi v znanem ovinku. Ma glavno, da se dela za varnost med skalami, ograjo, travniki,..... Vse za našo varnost.
Sicer mam pa tudi sam vprašanje za motoriste. Dohitiš kolono, oni ga na lepem izletu kruzajo. Pa sej jaz jih razumem, ga uživajo, samo problem je, ker niso samo oni na cesti. Delate potem gužvo. In ne vidim tudi enega razloga ne, zakaj mi vslijujete vaš kruzing, če mi je dovoljeno voziti 90? Kdaj sem se lotil tudi prehitevanja, ker včasih vas mam poln spolni organ in kaj dobim v zameno. Dvignjeno desno roko, ko si s kazalcem povrta po čeladi. Ja, fuknjen sem. Ampak, ko si vrta po čeladi, da bi malo sodeloval pri temu, ker ma za sabo gužvo, pa bog nedaj.
Veliko nas je, ko se nam ne da voziti 60, kjer se lahko brez problema po ravnem pelješ 90.
45.člen 4.odstavek.